Реклама
Реклама
Реклама

Вчителі з Ленобласті поскаржилися в прокуратуру через мемів з їх фотографіями

Вчителі Гатчинського ліцею № 3 Ленінградської області написали заяву в прокуратуру з вимогою притягнути до відповідальності 12-річних школярів за публікацію мемів з фотографіями викладачів. Про це повідомив сайт « Інфо24 ». Вчителі Гатчинського ліцею № 3 Ленінградської області написали заяву в прокуратуру з вимогою притягнути до відповідальності 12-річних школярів за публікацію мемів з фотографіями викладачів

Четверо школярів створили паблік в соцмережі «ВКонтакте», щоб, за їхніми словами, висміювати як учнів, так і вчителів.

Четверо школярів створили паблік в соцмережі «ВКонтакте», щоб, за їхніми словами, висміювати як учнів, так і вчителів

Кузбаський підліток вилив горілку в раковину і отримав за це квітковим горщиком в обличчя від матері

Детальніше

Незабаром один з однокласників юних smm-фахівців розповів учителям про групу, і вони вирішили як слід провчити школярів. Спочатку вони викликали батьків і оголосили, що діти не зможуть продовжувати вчитися в Гатчинському ліцеї.

«Дитина сказала, що мене викликають в школу через мемів. Я спочатку подумала, що з учителем просто поговорити. Але виявилося, що там цілий педрада зібрався. Шість вчителів, директор і психолог. Вони всі ці меми на папері роздрукували, розмовляли зі мною в такому тоні жахливому. Говорили, що я не мати », - розповіла мама одного з адміністраторів групи в соцмережі.

Вчителі також написали заяву в прокуратуру, керуючись кримінальною статтею про образу. При цьому вони врахували, що кримінальне переслідування дітей до 14 років можливо тільки при вчиненні тяжких злочинів, а сама стаття 130 КК РФ втратила силу ще в 2011 році, і тепер образу відноситься до адміністративного правопорушення. Тим часом в сім'ї вже приходили дільничні, а батьків викликали на комісію у справах неповнолітніх.

Школяр пригрозив вчительці пістолетом. З жартівником розбереться президент

Детальніше

У Міносвіти регіону батькам порадили не забирати дітей з ліцею, тому що через картинок в інтернеті відрахувати дитину не можуть. Але деякі з учнів все ж перевелися.

17

людина поділилися статтею