Реклама
Реклама
Реклама

«Ми були дуже хорошими, ввічливими, старанними студентами. Нас відраховували всього лише по одному разу »

Кирило Трифонов, Олександр Шуліко, Денис Кукояка   Фото надано групою «Хліб»   У цьому році одним з хедлайнерів на великому вечірньому концерті в   день Вишки   стане група «Хліб»

Кирило Трифонов, Олександр Шуліко, Денис Кукояка

Фото надано групою «Хліб»

У цьому році одним з хедлайнерів на великому вечірньому концерті в день Вишки стане група «Хліб». Соліст групи Кирило Трифонов відповів на питання новинної служби ВШЕ, згадав студентські роки і дав нинішнім студентам кілька порад, заснованих на особистому досвіді.

Ви втрьох познайомилися завдяки КВН - головною студентської грі на території пострадянського простору. Чи можна сказати, що без неї «Хліба» б не було?

Так, ми познайомилися завдяки КВН. З Сашею [Шуліко] ми вчилися в одному вузі і грали за команду «Яхт-клуб» Московської державної академії водного транспорту, а потім, в 2008 році, до нас в команду прийшов Денис [Кукояка]. Хоча, можливо, ми б і без КВН познайомилися, адже ми з Сашком часто бували на Коломенської, де жив Денис, а він тоді був дуже помітною фігурою на районі. Ну, в сенсі, був жирним.

Якими ви були студентами?

Ми з хлопцями були дуже хорошими, ввічливими, приємними, старанними студентами. Нас відраховували всього лише по одному разу.

Чи вдалося вам попрацювати за фахом після закінчення вузів? Отримані знання стали в нагоді в житті і роботі?

Я закінчив факультет економіки і управління і не працював потім за фахом, Денис за освітою психолог, він теж не працював за фахом, а ось Саша вчився на факультеті готельного та туристичного бізнесу, після цього влаштувався в турфірму, де працював близько двох років. Але після того як йому не дали візу в США, він зрозумів, що готельний і туристичний бізнес - це, швидше за все, не його.

Що, по-вашому, важливо зараз знати і вміти молодій людині незалежно від спеціальності і освіти?

Я вважаю, що незалежно від спеціальності і освіти треба мати розум. Як би банально це не звучало, але і в школі, і в інституті вчать бути розумним, в наше століття це дуже стане в нагоді завжди і всюди. А додаткові знання можна почерпнути в інтернеті. Ну, по хірургії - малоймовірно, але взагалі майже по всьому - зайди в інтернет і довчитися, якщо тобі не вистачило.

В цьому році групі п'ять років. Як плануєте відзначати?

Так, в цьому році день народження, і, звичайно ж, як всі талановиті, красиві, сексуальні і харизматичні музиканти, ми б хотіли відзначити таку прекрасну дату виходом нового альбому. Чекайте цієї осені - «Хліб повинен бути в кожному домі-2». Йоу.

Що буде з недавно анонсованим лейблом HlebMusic?

Анонс лейбла HlebMusic в основному потрібен був для більшого промотування англомовної пісні Дениса Кукоякі «POOPIN», а далі - подивимося. Завжди цікаво попрацювати з молодими і талановитими артистами типу Ігоря Корнелюка.

Кому як не авторам «Студсоветшоу» давати поради сучасним студентам. Дайте 5 порад для студентів, заснованих на особистому досвіді?

Отже, 5 порад від Кирила з групи Хліб. Перше - намагайтеся доводити все до кінця. Я вступив до Академії водного транспорту в 2005 році, закінчив в 2014, причому я бакалавр, не фахівець. Доводите все до кінця.

Друге - створюйте щось нове, креатівьте, не бійтеся відступити від уже відомої всім дороги і піти не до вподоби.

Третє - будьте активними, беріть участь у студентському житті, адже іноді це допомагає знайти себе, а іноді допомагає знайти дружину, припустимо, як мені.

Четверте - не бійтеся ризикувати. В хорошому плані - не треба перебігати залізницю перед поїздом. Як то кажуть, хто не ризикує, той не п'є шампанського. Іноді це спрацьовує.

П'яте - будьте собою.

Чи можна сказати, що без неї «Хліба» б не було?
Якими ви були студентами?
Чи вдалося вам попрацювати за фахом після закінчення вузів?
Отримані знання стали в нагоді в житті і роботі?
Що, по-вашому, важливо зараз знати і вміти молодій людині незалежно від спеціальності і освіти?
Як плануєте відзначати?
Що буде з недавно анонсованим лейблом HlebMusic?
Дайте 5 порад для студентів, заснованих на особистому досвіді?