Реклама
Реклама
Реклама

Вибір роликових ковзанів

Сьогодні багато хто віддає перевагу хокею на роликах, іноді приходячи до цього виду спорту навіть з хокею з шайбою Сьогодні багато хто віддає перевагу хокею на роликах, іноді приходячи до цього виду спорту навіть з хокею з шайбою. Так чи інакше, а роликовий спорт (зокрема, хокей) стає все більш затребуваним. Часто у вільний від тренувань час люди катаються на роликах, напрацьовує навички їзди, необхідні в грі. Для багатьох навіть просте катання - величезне задоволення. Як же вибрати собі роликові ковзани , Які підходили б для гри, а також для різних видів катання?

Підібрати оптимальний варіант допоможуть відповіді на наведені нижче питання:

1. Який вид катання на роликах буде для вас найкращим?

Хтось хоче грати в хокей, а комусь достатньо буде прогулянок в парку. Катання, крім того, може бути швидкісним, агресивним, фітнес. Існує багато різновидів катання на роликах, АСТИЛЬ катання буде безпосередньо визначати тип роликів. На жаль, універсальних ковзанів не існує, знадобиться підбирати потрібні під кожний окремий випадок. Як тільки вдасться визначитися, який стиль вам більше до вподоби, можна приступити до пошуку оптимальної моделі в потрібній категорії. Категорично уникайте китайських підробок. Варто звернути увагу на відомі бренди, серед яких, наприклад, роликові ковзани rollerblade і ряд інших відмінно себе зарекомендували марок.

2. Наскільки часто ви будете кататися?

Якщо ви маєте намір кататися 2-3 рази в тиждень, роблячи це по доріжках парку, ідеальними для вас стануть ковзани з категорії "фітнес". Любителям активного дозвілля і тим, хто часто бажає пробігтися з вітерцем, краще взяти фріскейт-ролики. Для катання по паркових алеях тривалий час і на пристойній швидкості добре підходять роликові ковзани, які мають великі колеса - вони дозволять менше втомлюватися і затратити менше зусиль, щоб підтримувати швидкість.

3. Які ваші фізичні параметри?

В принципі, це питання важливий тільки для людей високого зросту і володіють великою масою. Звичайні ролики, які рекомендують початківцям і які відрізняє м'який черевик, цілком здатні швидко прийти в непридатність від навантажень. Тому високим і важким людям варто розглянути ролики з пластиковим черевиком, а також надійної фіксацією гомілковостопного суглоба. Якщо будете розглядати, наприклад, роликові ковзани seba, звертайте увагу на ковзани для фріскейта, які спочатку надійні і можуть витримати високі навантаження.

Якщо ви збираєтеся тільки грати в хокей, варто придбати ролики спеціалізованої серії. Подібні роликові ковзани є високошвидкісними. Їх характеризує коротка жорстка рама і спеціальна «хокейна» постановка коліс.

1. Який вид катання на роликах буде для вас найкращим?
2. Наскільки часто ви будете кататися?
3. Які ваші фізичні параметри?