Реклама
Реклама
Реклама

Частотний перетворювач - вибір очевидний! Перетворювачі частоти Веспер

  1. Чому саме перетворювач частоти Веспер?
  2. Модельний ряд частотних перетворювачів Веспер

Сьогодні на ринку присутня велика кількість виробників частотного приводу, конкуренція в цьому сегменті ринку надзвичайно висока. Як вибрати перетворювач частоти, з тими характеристиками, які потрібні і не переплатити? У зв'язку з цим питання вибору обладнання відповідає всім вимогам конкретного завдання і при цьому не несе на собі надлишкові функції, а так само мають оптимальне співвідношення ціни і якість продукції є особливо актуальним.

Компанія «Експерт-Автоматика» є офіційний дилером компанії Веспер Автоматика в Уральському регіоні, протягом декількох років ми успішно застосовуємо продукцію Веспер в своїх проектах і реалізуємо її своїм замовникам, при цьому здійснюємо підбір, супровід, впровадження, установку і запуск пристроїв в експлуатацію. Купити перетворювач частоти Ви можете звернувшись до нас, з доставкою в будь-який регіон Росії.

Чому саме перетворювач частоти Веспер?

Компанія Веспер Автоматика має двадцятирічний досвід роботи на рику частотного приводу і є одним з найбільших виробників серійно виробленого частотно регульованого обладнання в Росії. перетворювачі частоти і пристрої плавного пуску асинхронних двигунів від Компанії Веспер мають найбільшу кількість інсталяцій в Росії в таких галузях як, житлово-комунальне господарство, харчова промисловість, машинобудування. З успіхом компанія Веспер нарощує застосування свого обладнання в металургії, нафтогазовому комплексі, хімічній промисловості. Устаткування компанії має широкий модельний ряд для застосування в різних галузях і з урахуванням специфіки завдань. Компанія проводить зрозумілу маркетингову політику, ціна обладнання фіксується на тривалий проміжок часу, як правило це мінімум 1 рік, і не залежить від коливання курсу валют, що є так само безумовно важливим. Компанія звертає пильну увагу на забезпечення технічної підтримки, консультації, наявність повноцінної гранично зрозумілою документації по застосуванню і програмування свого обладнання. При цьому інженери компанії постійно удосконалюють і оновлюють модельний ряд продукції, що виробляється. А так же приємні дрібниці у вигляді трирічної гарантії на всі пристрої.

Модельний ряд частотних перетворювачів Веспер

Веспер пропонує кілька різних серій частотних перетворювачів , А так само модифіковане виконання з підвищеним захистом від пилу і вологи.

Серія E2-MINI. Перетворювачі частоти малої потужності

Модель для малопотужних приводів, які не потребують складного управління. Перетворювач має вбудований пульт управління і ЕМІ фільтр. Може поставлятися в двох виконаннях за ступенем захисту IP20 і IP65. У виконанні IP65 оснащений вбудованими вимикачем харчування, перемикачем «пуск-стоп» з функцією реверс, потенціометром для управління швидкістю двигуна.

E2-MINI рекомендуються для керування електроприводом насосів, вентиляторів, стрічкопротяжних машин, фасувально-пакувальних апаратів, швейних машин, намотувально-Розмотувальний вузлів, транспортерів, навивальних машин, міксерів і т.д.

Серія Е3-8100. Компактні перетворювачі частоти для загальнопромислового застосування

Ідеально підходять для застосування, де потрібна максимальна продуктивність, невеликі габарити, низька ціна. Для малопотужних приводів серія може поставлятися в бюджетному варіанті з префіксом «К» (Е3-8100К), яка характеризується урізаним функціоналом, а саме без можливості підключення гальмівного резистора, відсутністю багатофункціональних дискретних виходів і відсутністю інтерфейсу RS-422 / RS485.

Основні переваги серії: наявність інтерфейсу RS-422 / RS485 (MODBUS) для моніторингу та управління, вбудований гальмівний переривник, знімний виносної пульт управління.

Серія E2-8300. Малогабаритні перетворювачі частоти

Малогабаритні частотні перетворювачі Е2-8300 для широкого спектра застосувань, мають можливість скалярного управління за влучним висловом U / f і векторного управління без датчика швидкості. Скалярний режим для управління швидкістю електродвигуна в більшості застосувань, векторний режим у випадках де необхідно висока точність підтримки швидкості обертання електродвигуна.

Відмінною особливістю цієї серії є наявність вбудованого промислового PLC контролера. За допомогою контролера споживач може створювати програми сходового типу для допоміжних систем автоматики на персональному комп'ютері (на основі Windows) і записувати їх в перетворювач через СОМ порт.

Основні переваги серії: наявність інтерфейсу RS-422 / RS485 (MODBUS), вбудований ПІД-регулятор, вбудований ЕМІ-фільтр в моделях до 11 кВт, вбудований ПЛК-контролер, знімний виносної пульт, вбудований гальмівний переривник в моделях до 15 кВт.

Серія EI-7011. Перетворювачі загальнопромислового застосування

Перетворювачі загальнопромислового застосування

Серія універсальних загальнопромислових перетворювачів частоти призначених для управління приводом практичний всіх промислових механізмів.

Налаштування на необхідний вид навантаження Ви можете зробити оперативно шляхом зміни співвідношень напруги живлення до частоти напруги живлення. У перетворювачі реалізований алгоритм скалярного управління з числом програмованих співвідношень U / f рівним п'ятнадцяти.

Багато механізми вимагають роботи в циклічних режимах з високими швидкостями розгону і гальмування зі зміною напрямку руху, спеціально для таких режимів роботи дана серія забезпечує створення гальмівного моменту, що крутить до 100% від номінального, що дозволяє швидко загальмувати і змінити напрямок обертання двигуна. Перетворювачі забезпечують підвищену перевантажувальну здатність по моменту в межах 50% - 60%. Може поставлятися в двох виконаннях IP20 і IP54.

Серія EI-P7012. насосні перетворювачі

Спеціалізована серія частотних перетворювачів розроблена для управління механізмами, призначеними для транспортування рідин і газів. Ці механізми підрозділяються на три групи: насоси, вентилятори, компресори.

Деяке спрощення функцій перетворювача дозволило знизити вартість, спростити обслуговування і запропонувати його для масового впровадження на багатьох об'єктах в різних галузях.

Перетворювачі серії EI-P7012 ми рекомендуємо використовувати для регулювання подачі і підтримки заданого напору рідини, тиску або розрядження газу, температури газу і т.п. Застосування EI-P7012 дозволить Вам істотно зменшити споживання електроенергії та енергоресурсів, продовжити термін служби обладнання, спростити технічне обслуговування, знизити кількість аварійних ситуацій.

З точки зору якості управління параметрами робочого процесу переважно використовувати режим зі зворотним зв'язком за регульованим параметром. Для вимірювання параметрів процесу Ви можете використовувати всі відомі датчики фізичних величин аналогового типу. Вихідний струмовий сигнал датчика може бути від 4 - 20 мА, або сигнал по напрузі - від 0 - 10 В. Використання ПІД-регулятора дозволяє підтримувати задані параметри практично без помилки.

У даній серії перетворювача для виключення ударних навантажень на двигун і механічну частину приводу є функція плавного пуску. Ви може виставити час розгону або гальмування електродвигуна незалежно один від одного в межах від 0,1 с до 3600 с.

EI-P7012 мають два виконання - IP20 і IP54.

Серія Е3-9100. Багатофункціональні векторні перетворювачі частоти

Векторний перетворювач частоти без датчика зворотного зв'язку по швидкості Е3-9100 може використовуватися для управління приводом в більшості існуючих промислових механізмів, в тому числі найскладніших завдань управління. Серія створена спеціально для заміни більш дорогих перетворювачів EI-7011 і EI-9011.

Е3-9100 забезпечує точність регулювання 0,2% і максимальний стартовий момент 200% на частоті 1 Гц. Головна перевага низька ціна при ефективному векторному керуванні. Вбудована лінія зв'язку RS-485 (протокол MODBUS) дозволяє застосовувати перетворювач в АСУ ТП.

Серія EI-9011. Перетворювачі векторного типу

Універсальна серія частотних перетворювачів з повним векторним керуванням з можливістю підключення імпульсного датчика швидкості. Має максимум функцій і можливостей для вирішення будь-яких завдань управління приводом. Перетворювач може управляти як швидкістю двигуна, так і моментом обертання на валу. Перетворювач призначений для управління приводами з динамічним і контрольованим зміною швидкості, а також з прямим управлінням моментом

Чому саме перетворювач частоти Веспер?
Як вибрати перетворювач частоти, з тими характеристиками, які потрібні і не переплатити?
Чому саме перетворювач частоти Веспер?