Реклама
Реклама
Реклама

tomsk.ru09.ru :: Томськ :: Продаж / оренда нерухомості


дивитися оголошення

Здам в оренду 1-кімнатну квартиру

в Радянському районі на 2-му поверсі в 9-поверховому цегляному будинку за адресою Гоголя 13 , Загальною площею 48 м2. Є меблі, холодильник, пральна машина, кухонна плита, пластикові вікна. Санвузол суміщений. Є балкон (засклений).

Нова квартира в центрі міста на зручному другому поверсі! Зроблений сучасний ремонт, квартира укомплектована новими необхідною побутовою технікою. Сучасна сантехніка. На кухні є зона, яку можна використовувати під додаткове спальне місце. Балкон утеплений. Велике двоспальне ліжко 1, 60 * 2, 0 м, є гардеробна секція, бойлер, пральна машина, холодильник, кухонна плита. Кухонний стіл і стільці завезли. Тепла, затишна квартира. Оплата 20 т. В місяць + світло і вода по лічильниках. На тривалий термін, добропорядним людям.Желательно без тварин. Транспортна доступність, інфраструктура вся, поруч школа.

Ціна, тис.руб .: 20 + світло і вода по лічильниках.

ТЕЛ:

17 липня 2019. АльфаДом показати на мапі (6)

дивитися оголошення

Продам 1-кімнатну малогабаритну

(Вторинне) в Ленінському районі на 5-му поверсі в 11-поверховому цегляному будинку за адресою профспілкова 7 , Загальною площею 26 м2. У відмінному стані. Є пластикові вікна. Санвузол суміщений.

Продам Відмінну 1-ком квартиру в цегляному будинку на 5-му поверсі кіпічного 11 етаж.дома !! Термінова Продаж! Будинок з 2013 року. Квартира з Відмінним Сучасним ремонтом - "Заїхати і Жити !!!" Ми залишаємо (входить у вартість квартири) -Великий шафа-купе, Вбудовані кухню з барною стійкою, витяжкою і вбудованої сенсорної плитою. Хороша Вхідні двері. Під'їзд чистий -убірает Керування. Компанія, (з 1 травня в будинку працює Нова Управл.Компанія) Подьезд -спокійно, Хороші тихі сусіди !! Сучасний ліфт.Отлічний варіант, як для особистого проживання, так і для здачі в оренду. Поруч з будинком -остановкі-поїхати в будь-який кінець міста -без проблем 5, 12, 32, 20, 38, 2 тролейбус, дитячі садки, школа №28, школа №27, через дорогу новий мкр "Радонезький з новою школою -Заозерная середня школа з углублен.ізученіе окремих предметів і новим детстк.садіком, Футбольний стадіон- Манеж "Схід", Парк, маг. "Яскравіше", "Марія-ра". Біля будинку дитячий майданчик, так само Без проблем поставити автомобіль.Документи готові для продажу -Один дорослий Власник !. без перепланувань, без обтяжень, без боргів - ЧИСТА пРОДАЖ! Ціна -1550 тис.руб. ТОРГ небі Ольша !! Ключі в Агентстві -Покажи в будь-який час - Телефонуйте !! Ексклюзив Агентства !!

Ціна, тис.руб .: 1550 (59.62 за м2) Терміново. Торг. Іпотека. Документи готові.

КОНТАКТ: Людмила Олександрівна Мегаполіс-Н ТЕЛ:

17 липня 2019. АльфаДом показати на мапі (11)

дивитися оголошення

Продам 2-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Ленінському районі (Каштак-3) на 11-му поверсі в 17-поверховому панельному будинку за адресою Говорова 43 , Загальною площею 59.5 м2 (житлова 32.7 м2, кухня 11 м2). У відмінному стані. Є пластикові вікна. Санвузол роздільний.

Продам Відмінну 2-у комн.кв-ру, на Каштак, (в новому мкр. Вул Говорова) Будинок з 2014года !! Загальна площа квартири (без урахування лоджії) -59, 5 кв.м. Распашная- кімнати розташовані на різні боки Лоджія велика--застелена пластиком -7, 7 кв.м, зал -20, 2 кв м, спальня 12, 5, кухня -11 кв.м. Просторі передпокій і корідор- 11 кв.м. Тепла, світла, доглянута (ремонт від ТДСК). Встановлено Хороша вхідні двері. У дворі кілька дитячих площадок.Без проблем поставити автомобіль.Красівий панорамний вид з лоджії .. Поруч остановкі- виїхати в будь-який кінець міста, Гімназія №55, Ліцей №7, школа №30, музик.школа, два дитячі садки, Стадіон Недалеко ТЦ Різного напрямки -стрічка, Миру Мікс, Хвиля, біля будинку Абрикос. Квартира Без перепланувань! Все Документи готові для продажу !!! Розглянемо Будь Банк, Будь-яку форму розрахунку !!!! Звільнена !!! Ціна -3 400 тис руб !! торг! Квартира продається з Всією меблями і Технікою, що зображено на фотографіях !!! Все входить в ціну !! Дзвоніть -Покажи квартиру у зручний для вас час. Ексклюзив Агентства !!

Ціна, тис.руб .: 3400 (57.14 за м2) Терміново. Торг. Іпотека. Документи готові. Материнський капітал.

КОНТАКТ: Людмила Олександрівна Мегаполіс-Н ТЕЛ:

17 липня 2019. АльфаДом показати на мапі (8)

дивитися оголошення

Здам в оренду 1-кімнатну гостинку

в Ленінському районі (Черемошнікі) на 2-му поверсі в 3-поверховому цегляному будинку за адресою Рози Люксембург 100 (Тихий провулок 27а) , Загальною площею 18 м2. Кухня-студія. Є холодильник, телевізор, пральна машина, інтернет, кабельне ТБ, кухонна плита, пластикові вікна.

Відмінна, дуже тепла і затишна студія в районі далеко-Ключевський. У квартирі є вся меблі та побутова техніка, проведено інтернет. Пристойні сусіди, чистий під'їзд.

Ціна, тис.руб .: 8.5 + світло і вода по лічильниках.

ТЕЛ:

17 липня 2019. АльфаДом показати на мапі (4)

дивитися оголошення

Здам в оренду 2-кімнатну квартиру

в Жовтневому районі (2-й мікрорайон) на 7-му поверсі в 9-поверховому цегляному будинку за адресою Іркутський тракт 110 , Загальною площею 46 м2. Є меблі, холодильник, телевізор, пральна машина, мікрохвильова піч, інтернет, кабельне ТБ, кухонна плита, пластикові вікна. Є балкон (засклений).

Здається тепла, затишна квартира на тривалий термін. Квартира доглянута з ремонтом. Їсть всі меблі і техніка. Пластикові вікна, балкон засклений. Проведений інтернет. Будинок розташований в стороні від галасливого тракту. У крокової доступності школа, дитячі садки, магазини, торгові центри і зупинка. Громадський транспорт в усі напрямки міста.

Ціна, тис.руб .: 15 + світло і вода по лічильниках. Терміново.

ТЕЛ:

17 липня 2019. АльфаДом показати на мапі (3)

дивитися оголошення

Здам в оренду 1-кімнатну гостинку

в Радянському районі на 3-му поверсі в 5-поверховому цегляному будинку за адресою Шевченко 45 , Загальною площею 18 м2. Кухня-студія. Є меблі, холодильник, телевізор, пральна машина, інтернет, кабельне ТБ, кухонна плита. Санвузол суміщений.

Гостинка тепла і світла, після ремонту. Є все необхідне для проживання, проведено інтернет. Будинок дуже вдало розташований в районі з розвиненою інфраструктурою, поруч зупинки, безліч магазинів і супермаркет, аптек, поруч школа і дитячий сад. У крокової доступності зупинка громадського транспорту.

Ціна, тис.руб .: 9 + світло по лічильнику.

ТЕЛ:

17 липня 2019. АльфаДом показати на мапі (3)

дивитися оголошення

Продам 1-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Кіровському районі на 2-му поверсі в 9-поверховому цегляному будинку за адресою Московський тракт 62 , Загальною площею 34.8 м2 (кухня 12 м2). В хорошому стані. Є пластикові вікна. Санвузол суміщений. Є лоджія (засклена).

Орні однокімнатна квартира, вікна на обидві сторони будинку, не кутова, велика лоджія, стан середнє, ключі в агентстві. У будинку ТСЖ, низька платіжка по комуналці. Студентський район, практично всі університети - "рукою подати".

Ціна, тис.руб .: 2250 (64.66 за м2) Терміново. Торг. Іпотека. Документи готові.

КОНТАКТ: Світлана ТЕЛ:

17 липня 2019. АльфаДом показати на мапі (1)

дивитися оголошення

Продам 2-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Жовтневому районі на 1-му поверсі в 2-поверховому дерев'яному будинку за адресою Павлова 1 , Загальною площею 53 м2. Потребує ремонту. Санвузол роздільний.

Двокімнатна квартира в районі Жовтневого ринку. Право власності на квартиру і земельну ділянку. Ремонт потрібно, стан житловий. Покажу в будь-який час, Ключі в агентстві. Зручності на вулиці, але можливо провести в будинок. Окремий вхід, залізні двері, присадибна ділянка.

Ціна, тис.руб .: 700 (13.21 за м2) Терміново. Торг. Приватизована.

КОНТАКТ: Світлана ТЕЛ:

17 липня 2019. АльфаДом показати на мапі

дивитися оголошення

Продам 1-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Жовтневому районі на 2-му поверсі в 19-поверховому цегляному будинку за адресою Івана Черних 66 , Загальною площею 36 м2 (кухня 9 м2). У відмінному стані. Є пластикові вікна. Санвузол суміщений. Є лоджія.

Стан нової квартири з євро дизайнерським ремонтом, якісними матеріалами. Покажу в будь-який зручний для Вас час. Ціна обговорюється після перегляду. Фото залишають поза передачею всієї краси, якості і затишку, телефонуйте.

Ціна, тис.руб .: 2290 (63.61 за м2) Терміново. Торг. Іпотека. Документи готові.

КОНТАКТ: Світлана ТЕЛ:

17 липня 2019. АльфаДом показати на мапі (8)

дивитися оголошення

Продам 1-кімнатну гостинку

(Вторинне) в Радянському районі на 3-му поверсі в 5-поверховому цегляному будинку за адресою Алтайська 157 , Загальною площею 18.2 м2. В хорошому стані. Кухня-студія. Санвузол суміщений.

В хорошому стані, за документами квартира, один дорослий власник. При продажу залишаються всі меблі. Санвузол в кахлі. Покажу в будь-який час, ціна обговорюється за фактом перегляду.

Ціна, тис.руб .: 1050 (57.69 за м2) Терміново. Торг. Документи готові.

КОНТАКТ: Світлана ТЕЛ:

17 липня 2019. АльфаДом показати на мапі (1)

Недвіжімоcть на мапі