Реклама
Реклама
Реклама

Рекомендаційний лист для вступу

Я в шоці, не дивно, що в Росії є всі відомі проблеми. Це ж треба бути настільки ледачими ...

Якби мені довелося його писати, я б точно захотів побачити реальне минуле лист в китайський вуз, а не шаблон в гуглі. Вельми обгрунтоване бажання, якщо від нього твоє майбутнє залежить.
Чи є в мережі приклади успішних листів в китайські вузи? Якби були, можна було б дати на них посилання і проблема вирішена.
Або інструкція як їх складати і чи відрізняються вони чимось від шаблонних? Якщо немає, то можна так і написати, беріть ось, це те, що потрібно.

А вас чому це турбує?
Не хвилює Швидше, дратує це жебрацтво.
Я розумію, мотиваційний лист писати важче. Його ще можна запитати, як писати.
Але рекомендаційний-то. Себе похвалити. Це ж простіше. Себе, чи не рандомних людини, розповісти про свої власні досягнення. Невже людям не хочеться, щоб звернули увагу саме на них, на їх особистості та їх успіхи, немає, хочеться виглядати ідеальними кандидатами, які в підсумку виглядають під копірку однаковими, і не ідеальними, а "шаблонними". бкрс , Стандартний шаблон виглядає так:
я знаю Васю Пупкину протягом 4 років, за цей час він показав себе сумлінним і талановитим студентам. в сфері його наукових інтересів лежить вирощування хом'ячків в неволі, а його кваліфікаційна робота була присвячена кореляції між розмірами пенісів польових хом'яків і вартості взуття в магазинах міста самарканд. проміжні результати його досліджень були оформлені і подані у вигляді п'яти статей, в тому числі стаття "про питання про методи вимірювання та оцінки, піднятим товаришем безтраншейним" в реферованому журналі "хом'ячки і кицьки", яка отримала позитивний оклик в експертному співтоваристві. крім того, за час навчання в нашому навчальному закладі Васею Пупкіним було підготовлено і прочитані доповіді на суміжні теми на наступних конференціях:
1. всегалактичного з'їзд заводчиків хом'яків в взуттєвих коробках, м лондон.
2. наукова конференція про особливості селективності статевих партнерів у польових хом'яків в сільськогосподарський китайський період чуньфень в високосні роки, м усть-зажопінск.
в цих доповідях він чудово продемонстрував володіння матеріалом і методологічним апаратом, а внесок його наукових робіт видається мені не оспорімой.
крім того, Василь брав активну участь і в громадському житті нашого навчального закладу - їм були організовані клуби "знайти і виміряти", "je suis хом'як" і "клехвж".
враховуючи все вище сказане, я з чистою совістю можу порекомендувати Василя в ваше гідне навчальний закладу, щоб він міг компостувати мозок вже вам. якщо у вас які-небудь питання, зв'яжіться зі мною за наступним телефоном або електронною поштою. Якби мені довелося його писати, я б точно захотів побачити реальне минуле лист в китайський вуз, а не шаблон в гуглі. Вельми обгрунтоване бажання, якщо від нього твоє майбутнє залежить.
Чи є в мережі приклади успішних листів в китайські вузи? Якби були, можна було б дати на них посилання і проблема вирішена.
Або інструкція як їх складати і чи відрізняються вони чимось від шаблонних? Якщо немає, то можна так і написати, беріть ось, це те, що потрібно.
Так немає універсальних "успішних листів в китайські вузи". Надходження залежить від багатьох факторів, пакет документів відіграє не останню роль, але для одного вузу це "успішне лист" буде дійсно успішним, а для іншого - важливіше скоротити місця для росіян і віддати ці місця іншим країнам, а решта 5 місць віддати студентам з російських вузів-побратимів. І тут вже ніяке "успішне лист" не буде успішним.Чи є в мережі приклади успішних листів в китайські вузи?
Або інструкція як їх складати і чи відрізняються вони чимось від шаблонних?
А вас чому це турбує?
Чи є в мережі приклади успішних листів в китайські вузи?
Або інструкція як їх складати і чи відрізняються вони чимось від шаблонних?