Реклама
Реклама
Реклама

Квартиру в Києві можна купити за 28 тисяч доларів

  1. Орфографічна помилка в тексті:

27 вересня 2012, 14:53 Переглядів: 27 вересня 2012, 14:53 Переглядів:   Складено рейтинг найдешевших квартир Києва

Складено рейтинг найдешевших квартир Києва. Фотоіз архіву "Сегодня".

Найдешевша квартира на вторинному ринку Києва у вересні продається за 28 тисяч доларів.

Рейтинг найдоступніших житлових пропозицій столиці склав портал 3Doma.ua .

1. За $ 28 тис. Пропонується гостинка в Святошинському районі, вул. Туполєва, на другому поверсі п'ятиповерхового будинку. У квартирі ремонт, склопакети, броньовані двері. До станції метро Нивки - 10 хвилин.

2. За $ 35 тис. Виставлено на продаж однокімнатне житло в Деснянському районі, вул. Закревського. Квартира загальною площею 38 кв.м розташовується на дев'ятому поверсі шістнадцятиповерхового будинку.

3. За тією ж ціною, $ 35 тис., Можна придбати квартиру в Святошинському район, вул. Наумова. Квартира без ремонту в двоповерховому будинку знаходиться в 10 хвилинах ходьби від станції метро Академмістечко .

4. Також за $ 35 тис. Пропонується купити гостинку в Голосіївському районі, вул. Малокитаевская. Квартира на четвертому поверсі п'ятиповерхівки. Загальна площа - 24,6 кв.м. Цегляний будинок, квартира без ремонту. Дві зупинки до станції метро Деміївська.

5.За $ 36 тис. Можна придбати гостинку в Святошинському районі, бул. Вернадського. Квартира площею 25 кв.м знаходиться четвертому поверсі цегляної п'ятиповерхівки. Житло з ремонтом, до станції метро Академмістечко - 10 хвилин пішки.

6. Найдешевша двушка пропонується за $ 39 тис. В Солом'янському районі, вул. Волгоградська. Житло знаходиться на останньому поверсі п'ятиповерхового будинку. Загальна площа - 25,1 кв.м. Квартира з ремонтом. Поруч з будинком - ринок і магазини. Хороша транспортна розв'язка.

7. Гостинку в Подільському районі, проспекті Правди, можна купити за $ 40 тис. Квартира розташовується на останньому поверсі дев'ятиповерхівки. Загальна площа - 21 кв.м.

Читайте також: Ціни на квартири в "хрущовках" аномально завищені і можуть обвалитися - експерти

8. На восьмому місці рейтингу - однокімнатна квартира за $ 40 тис. В Дніпровському районі, ул.Тампере. Житло з ремонтом площею 36 кв.м знаходиться на останньому поверсі п'ятиповерхового будинку.

9. За таку ж ціну, $ 40 тис., Пропонується придбати гостинку в Дарницькому районі, вул. Вірменська. Загальна площа житла - 22 кв.м. Квартира розташовується на першому поверсі дев'ятиповерхівки.

10. Замикає рейтинг однокомнатнатная квартира за $ 45тис. в Подільському районі, Вітряні гори. Квартира знаходиться на п'ятому поверсі дев'ятиповерхового будинку, загальна площа житла - 30 кв.м. Ремонт.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Квартиру в Києві можна купити за 28 тисяч доларів". інші влада дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ