Реклама
Реклама
Реклама

купити квартиру в щелково

  1. храми

Місто Щелково - нове привабливий напрямок для життя та інвестицій.

Опис, інфраструктура м Щелково.

КУПИТИ КВАРТИРУ В ЩОЛКОВО

Щелково - центр одного з найбільших в Підмосков'ї районів, територія якого дорівнює площі, займаної Москвою (Щелковский район) розташовується всього в 20-ти км Щелково - центр одного з найбільших в Підмосков'ї районів, територія якого дорівнює площі, займаної Москвою (Щелковский район) розташовується всього в 20-ти км. на північний схід від Москви на річці Клязьма (приплив Оки).

Щелковский район є одним з економічно розвинених районів Московської області. Поруч розташовується всесвітньо відомий Зоряне містечко, де розміщується Центр підготовки космонавтів ім. Ю.Гагаріна.

Населення Щелково становить 198 тис. Жителів, зайнятість яких забезпечується низкою великих підприємств, таких як відомий по всій Москві і області Щелковский хлібозавод, завод з виробництва соків «Мултон» - одне з найбільших в Європі підприємств подібного профілю, ВАТ «Валента Фармацевтика» (раніше - «Щелковського вітамінний завод»), який є одним з найбільших виробників вітамінів в Росії, «Щелковського завод вторинних дорогоцінних металів», Щелковського металургійний завод - ВАТ «Щёлмет», а також ряд інших най их підприємств таких як бавовняний комбінат, ткацька фабрика «Славія», НДІ «Хіммаш», Центральний телеграф і т.д.

Ви можете вигідно купити квартиру в Щелково за ціною в три рази менше, ніж квартиру в Москві.

Щелково інтенсивно розвивається і забудовується місто з нової розвиненою інфраструктурою. На території Щелково знаходяться Кінотеатр «ЦентрФільм», Кінотеатр «П'ять зірок - Щолково» басейн "Нептун", а також новий Щелковського міський парк з дитячим містечком, і аквапак "Союз". Поруч з м Щелково будується індустріальний парк «Щелково».

За даними журналу «Індикатор Ринку Нерухомості», згідно з дослідженнями, проведеними NSKA Investment Management в серпні 2012 року, в рейтингу інвестиційної привабливості в нерухомість місто Щелково Московської області, займає 5 місце з 28 міст найближчого Підмосков'я. «П'яте місце в списку місту було забезпечено за рахунок зростання цін на 16,5% (3-е місце), високого потенціалу для подальшого їх збільшення, а також високої купівельної спроможності на ринку нерухомості (1-е місце). http://www.dolevoe.irn.ru/analize/

У зв'язку з вищевикладеним представляється інвестиційно привабливим купити купити квартиру в щелково вторинка від власника, тобто вторинне житло в Щелково.

в Щелково, навіть на думку експертів більш вигідним, ніж, наприклад купити квартиру в Балашисі.

Ринок нерухомості в Щелково великий - тут можливо як продаж квартир від власника на вторинному ринку, так і широка пропозиція купити квартиру в новобудові, квартири 2 кімнатні в щелково. На ринку широко представлені різні об'єкти, що будуються: ЖК Гагарінський, ЖК Аквамарин, ЖК Свердловський, а так квартири в Богородському житловому комплексі та інші. Але є і вже готові і оформлені у власність квартири, як, наприклад, в будинку 24 на уліцеНеделіна, побудовані компанією СУ-22, на яких банками видається дешева іпотека на вторинне житло (а також військова іпотека).

Купити вторинне житло г Щелково - вигідна пропозиція!

храми

У Щелково, а також в безпосередній близькості до міста розташовуються храми: Храм Гребневской Ікони Божої Матері, Троїцький собор (м Щелково), Микільська церква (с. Жегалова), Храм Покрова Пресвятої Богородиці (с. Хомутове), Церква Різдва Богородиці (с . Анискине) та інші храми. В м Щолково також розташована діюча Мечеть.

транспорт

Основні залізничні вузли міста - платформи Воронок, Щелково і Гагарінська, а також станція Соколовська з інтенсивно розвивається інфраструктурою. Дістатися до Щолково з Москви просто і зручно - можна доїхати з Ярославського вокзалу електричкою або автобусом-експресом № 485 (мк-н Зарічний) або № 349 (м Щелково-7) від станцііметро «Щолківська», або автотранспортом по Щелковського шосе (траса А-103). Розклад електричок Щелково Москва можна подивитися тут: http://www.schelcovo.ru/index.php?mod=transport

29.10.12

Автор: ТОВ "Кредит-Естейт"

При повному або частковому передрукуванні матеріалів сайту на інших сайтах, гіперпосилання на www.creditestate.ru у вигляді і формі, наведених в оригіналі, обов'язкове. Збереження гіперпосилань, розміщених в оригіналі - обов'язково. При використанні матеріалів в мобільному контенті, друкованої, телевізійної чи іншій "офф-лайн" продукції, письмовий дозвіл ТОВ "Кредит-Естейт" обов'язково. Розміщення в опублікованих матеріалах гіперпосилань, які не містяться в оригіналі, заборонено.

СПОДОБАЛАСЯ СТАТТЯ? БУДЬ ЛАСКА, ПОДЕЛИТЕСЬ З ДРУЗЯМИ ІМ ТЕЖ БУДЕ КОРИСНО!

Php?
СПОДОБАЛАСЯ СТАТТЯ?