Реклама
Реклама
Реклама

Купити квартиру в Красногорську

  1. Транспортна доступність
  2. інфраструктура міста
  3. Екологія міста
  4. Ціни на квартири в Красногорську
  5. Як купити квартири в Красногорську

Ви шукаєте варіанти придбання вторинного житла і вибираєте відповідний район, який би поєднував в собі близькість до міста і привабливу ціну? Ми пропонуємо вам купити квартиру в Красногорську. Чим привабливий район Красногорська, чому купувати квартири тут вигідно і як може допомогти у виборі варіанту агентство «Ріелті-місто»?

Транспортна доступність

Головна перевага Красногорська - його розташування. Він знаходиться в частині Московської області, максимально наближеною до Москви (близько районів Мітіно і Строгіно) на лівому березі Москви річки. Місто Красногорськ, площа якого на даний момент складає 2565 га, створений в середині минулого століття. На даний момент у складі Красногорська є кілька селищ, сіл, а також великі села. У 2005 році до міста приєдналися гольових і Іванівське, що дозволило йому вважатися міським поселенням. Сьогодні цей район продовжує розвиватися і розширюватися дуже швидкими темпами.

Зелений затишне місто знаходиться всього в 2 км від МКАД і в 20 км від Москви. Через Красногорськ проходить Волоколамське шосе, що з'єднує столицю з Волоколамському і Істром. Тут є залізна дорога і регулярно курсують маршрутні таксі та автобуси, що дозволяє швидко дістатися до столиці. До планів міської влади входить налагодити рух швидкісних поїздів між Красногорському і Москвою. Через високої інтенсивності житлового будівництва і, як результат, зростання інтенсивності автомобільного руху планується також будівництво багаторівневої транспортної розв'язки на Волоколамському шосе.

інфраструктура міста

У місті 16 загальноосвітніх установ, 4 приватні школи, 32 дитячих садки, 4 коледжі (політехнічний, економіко-правовий, Красногорський державний і медичне училище), беручи до уваги музичної та художньої шкіл, і центру розвитку творчості. Красногорськ пишатися своїми музеями та двома концертними залами, один з яких «Крокус Сіті Хол», що знаходиться в однойменному торгово-виставковому комплексі і розрахований на 6200 місць. На сьогоднішній день це один з найпопулярніших залів Москви, який вибирають для своїх виступів найпопулярніші світові музиканти.

Екологія міста

Красногорськ є одним з найбільш сприятливих нових районів з точки зору екології. Він розташований в лісопарковій зоні міста Москви, його щільно оточують змішані і хвойні ліси, що дозволяє говорити про сприятливу екологічну обстановку. Одним з пам'ятників природи, якими може похвалитися цей зелений місто, є 250-річний дуб, дбайливо охороняється міською владою.

Місто забезпечується водою з артезіанських джерел, оскільки на його території знаходяться великі запаси підземних вод. Парки, сквери, ставки, старовинні садиби (князя Юсупова, Знаменське-Губайлово, Архангельське, Нікольське-Урюпіно, Ильинское, Петрово-Дальнє) будуть у вашому повному розпорядженні.

Для любителів спорту на півночі міста розташовані лижні траси, які можуть бути використані і тими хто бажає покататися на гірському велосипеді в літній сезон. Недалеко від Красногорська побудований найбільший в Європі гірськолижний комплекс, який працює цілий рік. Для вас завжди знайдеться заняття на вихідні, адже тут відкриті тенісний корт, гольф-клуб, критий басейн, боулінг, школа верхової їзди і навіть мотокроссовой трек.

Ціни на квартири в Красногорську

Для тих, хто має намір купити вторинне житло в Красногорську важливим критерієм є і прийнятні ціни. Однокімнатна квартира в цьому комфортному для життя районі може коштувати близько 1 млн рублів, а за 4 млн можна купити квартиру в Красногорську, що складається з двох кімнат і просторої кухні. Ціни на трикімнатні квартири від 6 млн. Недорогі квартири в Красногорську - одне з головних конкурентних переваг цього району.

Як купити квартири в Красногорську

Компанія «Ріелті-Місто» успішно зарекомендувала себе, як компанія по продажу житла в Москві Московської області , Що працює на ринку нерухомості більше 5 років. Завдяки великій кількості успішних угод «Ріелті-Місто» зайняла одне з провідних місць серед відомих і професійних компаній, що працюють в цій сфері.

Професійна досвідчена команда «Ріелті-Місто» постійно проводить моніторинг, аналізуючи не тільки динамічно розвивається і мінливий ринок нерухомості, але і будь-які зміни в законодавстві. Компетентність і професіоналізм співробітників, а також орієнтованість на бажання і можливості клієнта дозволять підібрати найбільш підходящий варіант з широкого вибору різноманітного вторинного житла в Красногорську. Крім того, компанія має великий досвід в розробці гнучких іпотечних схем і допомоги в отриманні кредитів на покупку нерухомості.

Чим привабливий район Красногорська, чому купувати квартири тут вигідно і як може допомогти у виборі варіанту агентство «Ріелті-місто»?