Реклама
Реклама
Реклама

Як вигідно купити квартиру в Москві і Санкт-Петербурзі

Все частіше мешканці Челябінська замислюються про переїзд. Одні роблять це заради дітей, інші відправляються будувати кар'єру. Люди хочуть жити в розвинених мегаполісах і мати більше можливостей для комфортного життя. Чи можна вирішити квартирне питання в столиці, не залишаючи Челябінська? Детально про дистанційних угодах розповіла офіційний представник столичних девелоперів на Південному Уралі, директор агентства нерухомості «Інженер» Олена Недоспасова. Все частіше мешканці Челябінська замислюються про переїзд

- Олена Аркадіївна, агентство нерухомості «Інженер», яке ви очолюєте, є ексклюзивним представником «Групи ЛСР» в Челябінській області. У вас великий досвід з продажу нерухомості в новобудовах Москви і Санкт-Петербурга. Розкажіть, будь ласка, про це докладніше.

- «Група ЛСР» - один з найнадійніших забудовників в Росії. Квартири в ЛСР дуже популярні у наших покупців в Москві, Санкт-Петербурзі і Єкатеринбурзі через співвідношення ціни і якості. Удома здаються точно в строк, без затримок, до того ж вони дуже затребувані при подальшому продажі на вторинному ринку. Це дуже важливо, оскільки багато хто купує свій перший, але не останній житло.

«Група ЛСР» на сьогоднішній день - найбільший забудовник Росії, стабільно очолює рейтинг топ-200 найбільших забудовників Росії за результатами досліджень Національного об'єднання забудовників житла (ноза), отримавши в 2015 і 2016 роках ряд визнань як «Забудовник № 1» в Росії за кількістю споруджуваних метрів житла. Сьогодні «Група ЛСР» об'єднує підприємства в сфері будівництва, девелопменту та виробництва будматеріалів в Москві і Московській області, Санкт-Петербурзі і Ленінградській області, Єкатеринбурзі і Уральському регіоні. Будівельна діяльність «Групи ЛСР» починалася в 1993 році Санкт-Петербурзі: перші проекти були здійснені в історичному центрі міста. За 25 років роботи у компанії немає жодного незданого об'єкта і жодної прострочення. Сьогодні «Група ЛСР» пропонує квартири практично у всіх сегментах нерухомості - від комфорту до преміум.

- Скільки коштує квартира в «ЛСР»?

- У Санкт-Петербурзі в межах міста можна купити повноцінну однокімнатну квартиру з гарним оздобленням від 2,1 мільйона рублів. У Москві однокімнатна квартира у метро коштує від 4,4 мільйона рублів. Для Москви це дуже вигідна пропозиція. Багато хто говорить, що такого не буває, але це правда. Йдеться про житловий комплекс «Промені» в Західному окрузі Москви.

- Ви працюєте не тільки з «ЛСР»?

- Не тільки. Агентство нерухомості «Інженер» представляє в Челябінській області і інші компанії. Всі вони - надійні забудовники Москви і Санкт-Петербурга, великі компанії, серед яких «Еталон» ( «ЛенСпецСМУ»), група ЦДС, SetlCity ( «Петербурзька нерухомість»), «Північний місто» та інші.

Всі вони - надійні забудовники Москви і Санкт-Петербурга, великі компанії, серед яких «Еталон» ( «ЛенСпецСМУ»), група ЦДС, SetlCity ( «Петербурзька нерухомість»), «Північний місто» та інші

- Чому людям, які замислюються про покупку нерухомості в Москві або в Санкт-Петербурзі, варто звертатися в ваше агентство?

- На це питання можна дуже легко відповісти. Покупець отримує ціну забудовника і регіональну знижку. Оформлення угоди проходить в Челябінську без виїзду в інший регіон. Ми показуємо об'єкти нерухомості в Москві і в Санкт-Петербурзі, оформляємо іпотеку або розстрочку *. Ми допомагаємо продати нерухомість в Челябінську вигідно і в реальні терміни. Клієнт в цьому випадку оплачує тільки супровід угоди. З нами не буде ніяких додаткових витрат.

- Як проходить операція?

- Покупці у нас дуже різні. Велика категорія покупців - це батьки, у яких діти живуть і навчаються в Москві або в Санкт-Петербурзі. Зазвичай до нас в челябінський офіс приходять батьки, і ми підбираємо з ними кілька варіантів. Після цього наші фахівці, наприклад в Санкт-Петербурзі, зустрічаються безпосередньо з дітьми, які там живуть, і показують їм об'єкти. Якщо всіх влаштовує вибір, тоді ми після цього проводимо операцію в Челябінську. Якщо покупець захоче подивитися на будівництво своїми очима перед покупкою, то знову ж таки наші представники в Санкт-Петербурзі проводять екскурсію. Зазвичай на це йде день або два. За цей час можна об'їхати кілька будівництв. Потім покупець повертається до Челябінська, і ми оформляємо угоду дистанційно.

- У Санкт-Петербурзі у вас є представництво?

- Так. Уже другий рік агентство «Інженер» активно працює на ринку нерухомості Санкт-Петербурга. Туди переїхали наші фахівці, які працюють у нас багато років. Вони переїхали в Санкт-Петербург з сім'ями. Наші клієнти отримують високоякісний сервіс, їм розповідають про всі особливості ринку нерухомості для того, щоб вони зробили правильний вибір і залишилися задоволені покупкою. Думаю, що такого сервісу в Челябінську немає ні у кого.

- Чи можливо у вас в агентстві купити квартиру на вторинному ринку?

- Звичайно. При покупці новобудови клієнти у нас не завжди літають до Москви або в Санкт-Петербург на перегляд. До того ж не всі забудовники пускають на свої об'єкти на етапі будівництва. Якщо ж мова йде про покупку квартири на вторинному ринку, то потрібно обов'язково дивитися її перед покупкою. По крайней мере, я всіх вмовляю летіти. Тут будуть важливі різні фактори: двір, під'їзд, вид з вікна, стан квартири і так далі. Завжди в цьому випадку спочатку краще самому подивитися, а потім можна повернутися і оформити угоду в Челябінську.

- Якщо покупець буде наполягати на зустрічі з представником забудовника безпосередньо з Москви або з Санкт-Петербурга?

- Немає проблем. Ми регулярно, практично кожен місяць, проводимо спільні заходи в Челябінську, куди спеціально прилітають будівельники з Москви і Санкт-Петербурга. У лютому у нас були «Дні групи ЛСР». Найближчий захід пройде 30 і 31 березня. У Челябінськ приїдуть представники компанії SetlCity ( «Петербурзька нерухомість»). Захід буде проходити в форматі лекцій і консультацій. Після цього на 12 і 13 квітня заплановано наступний захід з «Групою ЦДС». У наших покупців завжди є можливість безпосередньо поспілкуватися з будівельником, задати своє особливе питання і отримати відповідь на нього.

- Які додаткові переваги є у клієнтів агентства нерухомості «Інженер»?

- Дуже часто люди приходять до нас в офіс і кажуть: «Мені потрібна квартира в Санкт-Петербурзі. Скільки коштує квадратний метр? ». Далеко не завжди вони добре знають місто. Можливо, вони там були в туристичній поїздці нетривалий час або там живуть у них знайомі. Ми допомагаємо зорієнтуватися в місті, правильно підібрати район, враховуючи індивідуальні особливості - місце навчання, роботи, можливість для відпочинку і так далі. Без підготовки дуже складно зробити грамотний вибір. Для цього потрібен досвід. Він у нас є. Угодами по Москві у нас займається фахівець, який жив в цьому місті три роки, і буває там регулярно на об'єктах. Ми даємо нашим клієнтам не тільки ціни і планування, а й наші знання, які обов'язково потім стануть в нагоді.

- Як ваш досвід допомагає вам у роботі?

- Я сама займаюся нерухомістю двадцять років. Впевнена, що досить добре зможу проконсультувати з питання інвестицій в нерухомість - яку квартиру, в якій будівництві краще вибрати для того, щоб потім була максимальна віддача. Дуже часто люди говорять, що зайдуть до нас в офіс на п'ятнадцять хвилин, а потім консультації тривають по дві-три години, тому що виникає дуже багато питань. Ми показуємо актуальні фотографії об'єктів, трансляції з онлайн-камер, розповідаємо про технології будівництва та соціальної інфраструктури, вибираємо квартиру з урахуванням побажань клієнта і потім її бронюємо. Сучасні технології дозволяють нам все це зробити дистанційно.

- Чим обгрунтований інтерес до нерухомості в Москві і Санкт-Петербурзі?

- За офіційними даними з 2010 року йде велика міграція в столиці з усієї території Росії. Люди хочуть жити в мегаполісах і мати більше можливостей для комфортного життя. В основному їде молодь, яка надходить в найпрестижніші вузи. Якщо батьки можуть дозволити собі створити умови для своїх дітей в Москві або в Санкт-Петербурзі, то це здорово. Ще одна група покупців - це інвестори, які купують нерухомість в столичних містах в інвестиційних цілях. Практично всі такі угоди проходять без виїзду в інший регіон.

- Чи існують якісь знижки для регіональних покупців?

- Звичайно. Ми готові розповісти про акції та знижки нашим покупцям. Якщо ви будете купувати квартиру в Москві або в Санкт-Петербурзі, то з нами це зробити набагато вигідніше і зручніше, повірте.

Агентство нерухомості «Інженер» працює в Челябінську з 2005 року. Компанія проводить будь-які угоди з нерухомістю в Челябінську, Санкт-Петербурзі, Москві. У 2017 році відкрито представництво в Санкт-Петербурзі.

Агентство нерухомості «Інженер»,
представництво ЛСР в Челябінську;
вул. Соні Кривий, 24,
телефон: +7 (351) 700-00-55;
An74.ru

* Житловий кредит надає ПАТ «Сбербанк».
Квартири на стадії будівництва реалізують за договорами пайової участі. Проектні декларації об'єктів розміщені на сайтах забудовників - ГК « ЛСР ».

Чи можна вирішити квартирне питання в столиці, не залишаючи Челябінська?
Скільки коштує квартира в «ЛСР»?
Ви працюєте не тільки з «ЛСР»?
Чому людям, які замислюються про покупку нерухомості в Москві або в Санкт-Петербурзі, варто звертатися в ваше агентство?
Як проходить операція?
У Санкт-Петербурзі у вас є представництво?
Чи можливо у вас в агентстві купити квартиру на вторинному ринку?
Якщо покупець буде наполягати на зустрічі з представником забудовника безпосередньо з Москви або з Санкт-Петербурга?
Які додаткові переваги є у клієнтів агентства нерухомості «Інженер»?
Скільки коштує квадратний метр?