Реклама
Реклама
Реклама

Чим закінчився серіал «Скліфосовський», 5 сезон

13:22, 27.01.2017

На каналі «Росія 1» завершився показ п'ятого сезону серіалу « Скліфосовський », Який його творці назвали« Скліфосовський. Реанімація ». Остання серія змусила телеглядачів похвилюватися, і вже зрозуміло, що в фіналі п'ятого сезону залишилося занадто багато питань, тому продовження проекту бути.

Отже, в 16-й серії серіалу «Скліфосовський. Реанімація »Шанцеву готують до складної операції, розробленої Брагиним ( Максим Аверін ). Гарантій не дає ніхто. Павлова ( Олена Яковлєва ) Звільняє Ніну. У депресивному стані та хоче забрати з дачі дитини, але дізнається, що повернувся Женя і вона там не при справах. Брагін працює фельдшером швидкої допомоги. Черговий виклик приходить зі знайомого адреси: Ніна ( Ганна Якуніна ) Намагалася накласти на себе руки, наковтавшись таблеток. Стан вкрай важкий: Брагіну насилу вдається запустити серце Ніни, але в машині швидкої допомоги знову була зупинка серця. Чи залишилася жива Ніна? Відповіді на це питання в останній серії п'ятого сезону «Скліфа» глядачі так і не дізналися.

Думки шанувальників «Скліфа» розділилися. Одні кажуть, що в шоці від п'ятого сезону, так як він «якийсь депресивний: у всіх все погано, стільки смертей, проблем у всіх. Та ще й кінець мутний ». «Дійсно, кінець несподіваний. Всіх шкода. Не можна на трагічній ноті закінчувати! »; «І це кінець ?! Ні про що ((((Дуже засмучена ... »;« П'ятий сезон розчарував: занадто багато істерик, судових розглядів і претензій. Шановні автори, поважаю ваше бажання показати правду про нашу медицину, але подумайте про те, що деякі пацієнти з «нестійкою психікою »сприймають ваш серіал, як керівництво до дії: Ату лікарів-убивць! та зрозумійте ж, і так нудно працювати, коли тебе з твоїм багаторічним досвідом, освітою, стажем і категорією починають страхають з порога судом та іншими карають організаціями, коли сприймають твою працю СРОД і стрижці в перукарні! »- пишуть фанати« Скліфосовського ».

Кадр із серіалу «Скліфосовський Кадр із серіалу «Скліфосовський. реанімація »

Втім, критичні відгуки про п'ятому сезоні «Скліфосовського» сусідять із хвалебними: «Спасибі за такий хороший серіал! Окреме спасибі всім акторам за їх чудове виконання ролей !!! Хочеться дивитися, дивитися і дивитися. З великим нетерпінням чекаємо продовження ».

До речі, ще до виходу «Скліфосовський. Реанімація »в ефір ходили чутки, що п'ятий сезон проекту буде останнім, проте фінальна серія ясно вказує на те, що шостого сезону бути. Більш того, в соцмережах прихильники проекту озвучили точну дату виходу « Скліфосовський 6 сезон »: 12, вересня 2017 року. Фанати «Скліфа» вже просять творців проекту: «Будь ласка, побільше позитивних моментів в серіалі, а то, дивись, всіх позитивних героїв повбивають або зашлють куди, і кіно перетвориться в нудну і банальну сірість ...»

«Скліфосовський. Реанімація ». Остання, 16-а серія

Читайте також:

Голосуй прямо зараз: кращий доктор в російських серіалах

Доктор Брагін повертається на екрани в новому сезоні серіалу «Скліфосовський»

«Скліфосовський», 5 сезон: чим закінчиться історія доктора Брагіна

Чи залишилася жива Ніна?
»; «І це кінець ?