Реклама
Реклама
Реклама

Скільки втрачаєш при поверненні залізничних квитків за добу

  1. Скільки втрачаєш від повернення ж / д квитка в 2018 році?
  2. В який термін можна повернути квиток РЖД - процедура повернення квитків
  3. Як здати залізничні квитки і скільки за них можна отримати грошей
  4. Як повернути ж / д квиток, куплений через інтернет або в касі РЖД?
  5. Повернення залізничних квитків
  6. Як повернути квитки РЖД - алгоритм і підводні камені

Причому звернення можливо в будь-яке відділення, а не тільки туди, де спочатку купувався проїзний документ. Після відбуття поїзда повернення здійснюється на вокзалі початкової точки подорожі. На великих вокзалах окремо діє каса повернення, на інших можна звернутися в ту ж касу, де здійснюється і продаж.

  • Пред'явити документ, що засвідчує особу: загальногромадянський паспорт, для дітей - метрику про народження.
  • Заповнити заяву.
  • Здійснити передачу квитка і заявки касиру.
  • Отримати назад гроші. Якщо оплата проводилася готівкою, то гроші видаються в день звернення. Якщо банківською картою, то в місячний термін.

Повернення ж / д квитків за дорученням У разі повернення квитків в касу не власником проїзного документа процедура здійснюється при наявності оформленого доручення.

Скільки втрачаєш від повернення ж / д квитка в 2018 році?

З вартості квитка буде вирахувано штраф за повернення, повна вартість плацкарти, всі комісії і збори. Вартість білизни повертається. Після того, як пройшло 12 годин, ніякі гроші вже не повернуться.

Якщо ви не змогли поїхати через хворобу або нещасного випадку, квиток можна здати протягом 5 діб з моменту відправлення поїзда. Знадобиться довідка від лікаря. Сума повернення - як у випадку запізнення.

Подробиці ви можете уточнити в довідковій службі РЖД або на вокзалах.

В який термін можна повернути квиток РЖД - процедура повернення квитків

Тому логічно, що повернення вартості квитка і плацкарти здійснюється в різних ситуаціях по-разному.Сколько втрачаєш при здачі жд квитка? У всіх інших випадках для того, щоб здати чужу квиток, необхідна довіреність, завірена нотаріусом і паспорт.Крайній термін для здачі - через 12 годин після справляння поїзда зі станції, зазначеної у проїзному документе.к змістом ↑ Важливо Зразок довіреності на здачу ж / д талонів Зразок довіреності на здачу ж / д квитків можна скачати тут.

Як здати залізничні квитки і скільки за них можна отримати грошей

Скільки грошей повертає РЖД при поверненні квитків Сума, яку Ви отримаєте за здані квитки безпосередньо залежить від того, скільки годин залишилося до відправлення поїзда: Не пізніше, ніж за 8 годин до відправлення поїзда = Повна вартість - збір за возвратМенее, ніж за 8 годин, але не пізніше, ніж за 2 години до відправлення поїзда = Повна вартість - 50% вартості плацкарти - збір за возвратМенее, ніж за 2 години до відправлення поїзда = Повна вартість - 100% вартості плацкарти - збір за возвратВ протягом 3-х годин з моменту відправлення = Повна вартість - 100% вартості плацкарти - збір за повернення Збір за повернення квитка - 185 р. 40 коп. Під плацкарті тут розуміється не тип вагона, а вид тарифу.
Вартість плацкарти Вам заздалегідь відома не буде, вона може становити від 30% до 80% від загальної вартості квитка. У фірмових потягах цей відсоток вище.

Як повернути ж / д квиток, куплений через інтернет або в касі РЖД?

Як правило, місце у вагоні становить до тридцяти відсотків від сумарної вартості квитка. За здачу електронного квитка на рейси усередині країни, а також країни ближнього зарубіжжя утримується збір у розмірі 185 рублів.
Крім того, сума повернення залежить від того, скільки часу до відправлення поїзда залишилося.

Повернення залізничних квитків

Пасажири, зареєстровані на сайті, можуть зробити процедуру за годину до часу відправлення, а ВОНО НЕ БУДЕ в будь-який час до відбуття складу. Якщо в замовленні кілька купонів, пасажир має право повернути все відразу або певну кількість.

Якщо ж зручніше здати через касу, слід надати купон (номер замовлення), паспорт, дані якого в замовленні. На поїзди міжнародного сполучення квитки повертаються до відповідної міжнародної касу.

Як повернути квитки РЖД - алгоритм і підводні камені

  • Якщо ви вирішили здати електронний квиток більш ніж за вісім годин до відбуття поїзда, то суму повернення складе повна вартість квитка.
  • Якщо ви захочете здати квиток менш ніж за вісім і більше ніж за дві години до від'їзду поїзда, то повернуть повну вартість поїздки і тільки половину вартості посадкового місця.
  • Якщо здача квитка оформлюється менш ніж за пару годин до офіційного відправлення і не пізніше, ніж пів дня після відправлення поїзда, то РЖД співробітники повернуть вам тільки вартість посадкового місця.

Якщо ви вирішили здати електронний квиток на рейс за кордон, то сума, яку ви втратите складе десять євро за нинішнім курсом. Здати квиток в цьому випадку треба:

  • Не пізніше шести годин до часу від'їзду поїзда зі станції, на якій ви вирішили здійснити посадку.
Скільки втрачаєш від повернення ж / д квитка в 2018 році?
Скільки втрачаєш від повернення ж / д квитка в 2018 році?
Сколько втрачаєш при здачі жд квитка?
Як повернути ж / д квиток, куплений через інтернет або в касі РЖД?