Реклама
Реклама
Реклама

Скільки можна повернути ПДФО за лікування. Повернення ПДФО за лікування. Як бути при лікуванні в домашніх умовах.

  1. Способи завірення документів
  2. За які послуги надається вирахування
  3. Термін повернення відшкодування
  4. Скажіть, будь ласка, протягом якого часу можна подавати документи на повернення податку за надання...
  5. Що являє собою податкове вирахування за лікування в стоматології?
  6. Які документи знадобляться для звернення в ИФНС
  7. Як заповнюється декларація
  8. Необхідний перелік, якщо за медичні послуги
  9. Свідоцтво про народження та інші документи
  10. Декларація 3-ПДФО
  11. Довідка 2-ПДФО
  12. Документи з лікарні
  13. Повертаємо за родичів
  14. Повертаємо за ліки
  15. Повертаємо за санаторій
  16. Як скласти заяву на повернення коштів
  17. Терміни подачі документів

Незважаючи на наше бажання бути завжди здоровими, ми все-таки вболіваємо. До докторам звертатися доводиться всім, найчастіше нашим дітям і батькам. Навіть в міських поліклініках існують послуги, за які доводиться викласти кругленьку суму. Особливо боляче нас б'ють по кишені послуги стоматологів. Вони завжди дорогі. Часто ми змушені звертатися за цією послугою в приватні клініки, де невеликою сумою не обійдешся, якщо потрібне лікування або протезування.

Деталь хірургічного положення. Дата завершення процедури. Копія хірургічної транскрипції. Етіологія. Час еволюції хвороби; У разі клінічної допомоги необхідно інформувати фахівця Провайдера, кількість і терміни відвідування, а також копію щоденних медичних розробок.

Кожен професіонал повинен видати індивідуальну плату за свої збори. У разі, коли більше одного фахівця, який бере участь в хірургічної процедури або виконує різні процедури одночасно двома хірургічними групами, ви повинні одночасно доставити всі квитанції в один запит на відшкодування.

На щастя, держава подбала про те, щоб трохи полегшити цей тягар громадянам Росії. Як повернути податок за медичні послуги , Можна дізнатися з цієї статті. Раз на рік кожен з нас може звернутися за частковою компенсацією понесених витрат на лікування за рахунок сплаченого раніше податку. Для цього необхідно звернутися в інспекцію ФНС.

Сума платежу; Всього кілометрів. Місце і дата відправлення і призначення. Вкажіть тип швидкої допомоги. Ім'я пацієнта, діагноз і обгрунтування для видалення. Крайній термін подачі документації після отримання запиту на відшкодування за сайт становить 30 днів, в іншому випадку номер запиту на повернення буде автоматично скасований.

Особисто - термінал самообслуговування. Натисніть значок «Говорити на людей», потім «Одиниці» і виберіть потрібний стан і місто. Дотримуйтесь інструкцій Терміналу самообслуговування і оформити конверт необхідними документами. 4. В кінці, збережіть протокол запиту відшкодування.

По суті, ця виплата не є компенсацією, а лише зменшенням податків, які ви віддали державі з отриманого доходу. Якщо людина виробляв оплату за лікування або протезування зубів в приватній клініці, він має право повернути частину сплаченого ПДФО.

Якщо лікування не ставилося до дорогих, є можливість повернути 13% від 120 тисяч рублів, що складе 15 тисяч 600 рублів. Якщо ж вид лікування зарахований до дорогих, можна повернути 13 відсотків за лікування зубів або будь-які інші платні послуги від сплаченої за лікування суми. При цьому неможливо повернути грошей більше, ніж було перераховано в бюджет у вигляді прибуткового податку .

Ви можете перевірити статус свого відшкодування на сайті. Перш ніж відправляти всі оригінали документів з проханням про відшкодування, візьміть копії і збережіть з собою повернення прибутку. Незалежно від процедури, виконуваної Бенефіціаром, для ефективного відшкодування, НЕ приймається в якості документального підтвердження надання послуг.

Способи завірення документів

Самоплатежі. Тимчасові квитанції про послуги. Тимчасові квитанції, дебетові примітки або дублікати. У разі отримання повернення повернення із запитом додаткової інформації для аналізу, коли вимоги виконуються, ви повинні повторно відправити отриману документацію, відкривши новий запит на відшкодування.

Так як відрахування надається з сплаченого податку на доходи, скористатися ним право особи, що відраховують до бюджету ПДФО. Для непрацюючих пенсіонерів, а також індивідуальних підприємців , Які платять податок на поставлений дохід, цей відрахування недоступний.

За які послуги надається вирахування

Повернення частини податку може бути здійснено не тільки за стоматологічні послуги, а й за інші медичні послуги. Вони представлені в переліку, з яким можна ознайомитися в ИФНС.

Термін повернення відшкодування

Період аналізу відшкодування становить 30 днів, рахуючи з моменту отримання Страховиком. Важливо, щоб документація була повною і оригінальною, відповідно до документами та відповідно до виконаної процедурою. Щоб оплатити відшкодування, завжди тримайте свою реєстраційну інформацію в актуальному стані.

Суми, що підлягають відшкодуванню, не мають ніякого зв'язку з цінами, укладеними застрахованим безпосередньо з лікарями або медичними установами, що не належать до мережі, на яку є посилання, і немає договірних зобов'язань по повному відшкодуванню.

Соціальний податкове вирахування покладається, якщо лікувалися ви або, якщо ви платили за лікування близьких родичів , Наприклад, чоловіка або дружини, неповнолітніх дітей, ваших батьків. Головна умова для надання права на податкові відрахування - послуга надається на території Росії, в установі, яка має ліцензію на здійснення медпослуг. Це стосується як приватних, так і державних медичних установ.

Скажіть, будь ласка, протягом якого часу можна подавати документи на повернення податку за надання медичних послуг ...

Він характеризується як шахрайство в процесі запиту відшкодування, відправка в дублікати квитанцій, що відносяться до однієї і тієї ж службі, з метою збільшення вартості відшкодування. Чи знаєте ви, що банківські операції, такі як поточний рахунок Кредит на повернення коштів за допомогою електронних засобів, є більш безпечними?

Син, дата народження або усиновлення. Чоловік, дата вступу в шлюб в відділі реєстрації актів цивільного стану . Компаньон, дата стабільного союзу від включення в функціональні розрахунки, декларація з податку на прибуток або реєстр в реєстрі, в залежності від того, що станеться раніше.

Відрахування надається, якщо ви скористалися платними послугами швидкої медичної допомоги, діагностичного, профілактичного, амбулаторного лікування. А також за платні санаторно-курортні послуги.

Але тільки лікувальні процедури, витрати на проживання та харчування не включається в загальну суму витрат.

Соціальний відрахування покладається, якщо за свій рахунок купувалися ліки. Він надається не за всі медикаменти, а тільки за входять до переліку, за придбання яких ви маєте право його отримати. Ознайомитися з переліком можна в поліклініці. Для надання вирахування знадобиться рецепт, який був виписаний лікарем. Тому необхідно взяти другий примірник рецепта і поставити штамп клініки для податкової інспекції .

Що являє собою податкове вирахування за лікування в стоматології?

Неповнолітній охоронець, дата ліцензії. Крок за кроком, дата дії, що призводить до залежності. Пенсіонер, дата реєстрації в Кадровому органі. У разі, якщо бенефіціар використовує покриття Програми протягом пільгового періоду , Відповідні витрати будуть повністю оплачені бенефіціаром.

Бенефіціар може запросити компенсацію за послуги, що надаються професіоналами або установами, які не акредитованими Програмою. Повернута сума буде внесена на банківський рахунок одержувача протягом 30 днів. Ніякі стирання не допускаються на квитанцію або рахунок-фактуру. Сан-Паулу - Медичні витрати є одним з найбільших союзників платника податків в поверненні прибуткового податку.

Відрахування надається і за внески, які сплачуються страховій компанії за договором страхування тоді, коли страхова організація оплатила лікування самого страхувальника або його близьких родичів.

Які документи знадобляться для звернення в ИФНС

Для отримання соціального відрахування за платні медичні послуги потрібно підготувати документи:

Навіть без обмеження вартості не всі витрати на охорону здоров'я віднімаються, а серед тих, що є, відрахування можливий тільки в тому випадку, якщо витрати можуть бути доведені, ризикуючи внести вклад в тонку сітку. Номінальна перевірка також служить ваучером. Для витрат на ортопедичні пристрої та ортопедичні і зубні протези доказ проводиться за допомогою медичного рецепту, який вказує на необхідність цих предметів і з накладної на купівлю продукту, зробленої від імені бенефіціара.

Відрахування тільки в повному шаблоні заяви. Таким чином, хоча в повній моделі витрати, понесені протягом року, оголошуються для зменшення суми, на яку застосовується податок - так звана основа розрахунку - в спрощеною програмою декларації розраховується основа розрахунку і застосовується тільки знижка 20% на ньому, не дотримуючись точно, які витрати були витрачені протягом року.


Таким чином, хоча в повній моделі витрати, понесені протягом року, оголошуються для зменшення суми, на яку застосовується податок - так звана основа розрахунку - в спрощеною програмою декларації розраховується основа розрахунку і застосовується тільки знижка 20% на ньому, не дотримуючись точно, які витрати були витрачені протягом року

З підготовленими документами вирушайте в ИФНС.

Важливо пам'ятати: якщо ви лікувалися в поточному році , Йти в ИФНС необхідно не раніше наступного року. Це можна зробити в будь-який час протягом року. У 2017 подається декларація за 2016 рік. Соціальна виплата здійснюється за три минулі роки. У 2017 році є можливість повернути 13% податку за 2016, 2015 року, 2014 роки. Необхідна умова для оформлення виплати - за декларований період людина повинна була працювати і сплачувати ПДФО.

У будь-якому випадку, щоб дізнатися, який варіант краще всього, рекомендується повідомляти про всі віднімаються витрати, тому в програмі заяви йдеться, що було б краще скоротити витрати один за іншим в повній моделі або якщо ви більше заробляєте зі спрощеної знижкою.

Відрахування з витрат з утриманцями. На відміну від витрат на освіту і приватну пенсію, лікарів немає. Приймаються в якості медичних витрат франшизи ті, у кого були платежі, вироблені платником податку, для їх власного лікування або їх утриманців в Бразилії або за кордоном, лікарям будь-якої спеціальності, - пояснює податковий юрист офісу Чойаб Пайва і Хусто Адвогадос Ассоліадос, Самір Чайоб.

Як заповнюється декларація

Як повернути 13 відсотків від медичних послуг, ми розібралися. Тепер варто розглянути особливості заповнення декларації 3-ПДФО. Для цього необхідна довідка 2-ПДФО. У ній вказується сукупний річний дохід і сума сплачених до бюджету податків. Бланки можна взяти в інспекції. Якщо ви бажаєте здати декларації за три минулі роки, необхідно повідомити працівника податкової. Для цього існують спеціальні бланки, які вам видадуть.

Необхідний перелік, якщо за медичні послуги

Щоб відняти будь-які витрати, платник податків повинен вибрати повну форму декларації. Спрощена форма не дозволяє скоротити витрати і має фіксовану знижку в розмірі 20% від податку. Ті, хто хоче відняти витрати на медичне обслуговування , Повинні знати про відшкодування витрат, отриманих для медичних консультацій та іспитів. Фахівці охорони здоров'я або компанії, які надали відповідну послугу, а також вартість витрат і відшкодування витрат, повинні бути ідентифіковані.

Приклад заповнення декларації в обов'язковому порядку розміщений на стенді в інспекції. Заповнити її можна на місці, сьогодні в кожній ИФНС є комп'ютер для використання відвідувачами.


Заповнити її можна на місці, сьогодні в кожній ИФНС є комп'ютер для використання відвідувачами

На сайті nalog.ru надана вся необхідна інформація про заповнення. Сайт безкоштовно надає програму, скориставшись якою кожен бажаючий може самостійно вдома заповнити всі листи документа. Потім необхідно роздрукувати його на папері і залишити на кожному аркуші особистий підпис.

Страховики охорони здоров'я повинні надати докладний звіт з усіма витратами, які сплачуються протягом календарного року . Це залежить від платника податків. Однак, якщо у нього є бізнес-план, він може тільки записувати суми, виплачені їм, а не компанією.

Консультації з фахівцями охорони здоров'я: відрахування дійсний не тільки для лікарів, а й для психологів, фізіотерапевтів, професійних терапевтів, логопедів і т.д. Стоматологи: покривають всі усні процедури, від операцій з видалення зубів до лікування кореневих каналів і периодонтальной процедури.

Після цього можна подавати документи. Зробити це можна, приїхавши особисто до інспекції або відправивши поштою заказним листом . Податкова протягом трьох місяців розглядає наданий вами пакет і перевіряє дані. Після цього платник податків отримує відповідь, може він претендувати на відрахування чи ні. Якщо відповідь ствердна, то чекайте повернення податку протягом місяця.

Стоматологічний імплантат: як і інші протези, цей предмет також дозволяє ухилятися від прибуткового податку у витратах на охорону здоров'я. Лабораторні іспити: всі витрати з діагностичними процедурами, виконаними за запитом, віднімаються. Хірургії та госпіталізації: всі витрати лікарні та процедури, в яких пацієнт був госпіталізований.

Ортопедичні пристрої: точно так же, як протезування, ортопедичні продукти пов'язані з віднімається витратами. план медичного страхування : Можуть бути включені залежні витрати, без обмеження витрат. Повернення повинен бути повідомлений. Психолог або психіатр: Психічне і емоційне лікування також вважаються медичними витратами.

А ви знаєте, що, сплативши дороге протезування або інші послуги стоматолога засобами зі своєї кишені, ви можете частково повернути їх назад, оформивши документи на податкове вирахування на лікування зубів?

Пластична хірургія для цілей здоров'я: припинення дії діє, якщо немає естетичних цілей, таких як втручання в реконструкцію грудей і виправлення, які покращують здоров'я пацієнта. Медичні витрати в іншій країні: всі медичні витрати, понесені за кордоном, також дозволяють утримати податок, за умови, що платник податків має докази цих витрат.

Свідоцтво про народження та інші документи

Крісло-коляска: а також зубні протези для людей з фізичними вадами, цей пункт дозволяє відняти прибутковий податок. Силіконовий протез: вартість, що сплачується имплантом в косметичних цілях, не вираховується, на відміну від хірургічних операцій з метою здоров'я, таких як реконструкція грудей.

У чинному податковому кодексі РФ є стаття під номером 219, яка встановлює право особи, справно сплачує прибуткові податки, на оформлення соціального податкового вирахування. Однак, на практиці реалізують його далеко не всі громадяни, які заплатили за своє лікування або лікування своїх неповнолітніх дітей, дружини (або чоловіка), батьків.

Косметичні процедури: такі процедури, як лімфатичний дренаж, відбілювання зубів, вощіння або очищення шкіри можуть важити в кишені, але, оскільки вони мають чисто естетичну ціль, не скасовують податок. Контактні лінзи: лінзи і окуляри з рецептом також не повинні бути оголошені з метою боротьби, навіть якщо це призначено лікарем.

Пристрій для глухоти: хоча протезування і інвалідні коляски віднімаються, цей тип апеляції не передбачає утримання податку. Дієтолог: тому що це не медична спеціальність, відвідування цього професіонала не дозволяє зменшити податок. Медсестри: витрати з цими фахівцями або супутниками в лікарнях, а також госпіталізації в геріатричних будинку, які не відповідають нормам лікарень Міністерства охорони здоров'я і не мають ліцензії на експлуатацію.

Багато хто вважає, що самостійно оформити повернення неможливо, так як це вимагає великих витрат часу, сил, і (не без цього) нервів. Насправді все набагато простіше, і отримати гроші, встановлені згідно з законом, може кожна людина, навіть не має практичних навичок в роботі з державними органами .

Вашої основним завданням при цьому стане підготовка повного пакету документів на повернення 13 відсотків за лікування. Як це зробити? Давайте розберемося разом.

Але будьте обережні: не всі види витрат можуть бути записані в заяві. Нижче питання і відповіді про затвердження медичних витрат в прибутковий податок. Що можна вивести? Всі медичні витрати можуть бути відняті без обмежень. На додаток до вже відомого відрахування витрат з медичними консультаціями є інші витрати, які можна зняти. Можливі приклади проводять стоматолог, психолог, фізіотерапевт, клінічні, плани витрат охорони здоров'я в Бразилії, зверніться до будь-якої медичної спеціальності, трудотерапевти, логопед, лікарні, лабораторні тести і радіологічні послуги, ортопедичні пристрої та ортопедичні і зубні протези, геріатричні установи, кваліфіковані як лікарні.

Але з початку пропоную подивитися відео про те, кому покладено повернення ПДФО за медичні послуги.

Щоб скористатися своїм правом на повернення грошей, Вам доведеться підготувати всі необхідні документи для податкового вирахування за лікування. Це найвідповідальніша частина завдання.

Це відноситься як до витрат платника податку на його власну медичну допомогу , Так і на його утриманців. Наприклад, вартість покупки і розміщення кардіостимулятора може бути вирахувана. Обладнання повинно бути включено в рахунок лікарні або в примітці, виданому доктором.

Витрати з зубними протезами, такими як зубні протези, корони і мости, включені в кидок відрахувань, а також витрати на установку і обслуговування стоматологічного обладнання. Ноги і механічне зброю, взуття та ортопедичні устілки також входять в список.

Ті, хто піддається лікуванню або хірургії за кордоном, могут відніматі витрати в прибутковий податок, если смороду могут їх довести. Однако витрати на посадку и проживання НЕ враховуються. Що не можна вивести? Витрати на витрати, які були відшкодовані або покриті страховими полісами; Купівля очок, контактних лінз, слухових апаратів і т.п. І плани охорони здоров'я, оплачувані за кордоном.

Якщо документація буде оформлена неправильно, або зібраний пакет документів виявиться неповним, вам буде відмовлено в прийомі заяви. Після цього вам доведеться виправляти зауваження інспектора, повторно відвідувати податкову службу, а, отже, витрачати свій час.

Тому варто постаратися зробити все правильно з першого разу, відповідально підійшовши до питання підготовки необхідніх документів .

Уважно ознайомтеся зі списком, який включає в себе наступні документи для повернення податку за лікування.

Декларація 3-ПДФО

Основним документом, який необхідно надати в податкову інспекцію, є заповнена декларація за формою 3-ПДФО.

Ви можете внести в неї всю   необхідну інформацію   самостійно, скориставшись безкоштовною програмою, розробленою фахівцями ФНС Росії Ви можете внести в неї всю необхідну інформацію самостійно, скориставшись безкоштовною програмою, розробленою фахівцями ФНС Росії. Завантажити її можна на офіційному сайті податкової служби .

Зверніть увагу на те, що для кожного року, за підсумками якого заповнюється декларація, існує окрема програма. Це означає, що якщо Ви, складаючи документ на повернення коштів, витрачених у 2016 році, скористаєтеся програмою для 2014 року, податковий інспектор відмовить вам в прийомі такої декларації.

На допомогу тим, хто бажає повернути прибутковий податок за медичні послуги ми підготували. Вам залишається тільки завантажити і підставити в готові файли свої цифри про доходи та понесені витрати.

Якщо ви не хочете розбиратися з принципом роботи програми, що надають послуги зі складання різних документів і довідок, в тому числі і необхідної Вам декларації.

Довідка 2-ПДФО

Довідка за формою 2-ПДФО складається вашим роботодавцем. Для отримання цього паперу вам буде потрібно звернутися в бухгалтерію організації, працівником якої Ви є.

У цьому документі зазначено відомості про розмір отриманого Вами заробітку за рік і про суму прибуткового податку, сплаченого за цей час. Саме ця довідка є джерелом інформації при складанні декларації 3-ПДФО.

У невеликих організаціях довідку 2-ПДФО можуть видати в бухгалтерії відразу ж, а на більших підприємствах потрібно замовити заздалегідь. Після цього через 1-2 дня можна буде забрати оформлений документ.

Зверніть увагу, якщо Ви повертаєте ПДФО за кілька років, то і довідки 2-ПДФО складаються за ті роки, в яких проходило лікування.

Таким чином, іноді може знадобитися відразу 3 документа за 3 попередні роки, в які можна повернути податок.

Терміну давності для 2-ПДФО не існує, так як підсумковий документ складається за результатами річних доходів . Після закінчення року в минулих періодах додаткових нарахувань не проводиться.

Документи з лікарні

Повертаємо за себе

Ось перелік тих, паперів, які необхідно взяти в медичному закладі під час лікування, ну або в кінці року.

  • Угода про надання платних послуг , Укладену з організацією, в якій Ви проходили лікування.
  • додаткові договори , Що змінюють встановлену вартість таких послуг (у тому випадку, якщо ви їх укладали).
  • Чеки, квитанції та інші документи, що підтверджують факт придбання товарів або оплати послуг.
  • Довідка на податкове вирахування на медичні послуги, в якій відзначена сума витрачених вами коштів на лікування.
  • Ліцензія установи охорони здоров'я на право здійснення їм лікувальної діяльності.

Повертаємо за родичів

Якщо ж ви подаєте заяву для відшкодування ПДФО за лікування рідні, список документів збільшиться. Вам буде потрібно представити папери, що підтверджують наявність між вами і пацієнтом родинних стосунків . До них відносяться:

  • свідоцтво про укладення шлюбу
  • свідоцтво про народження дитини;
  • ваше свідоцтво про народження, якщо ви оплатили лікування свого батька або матері.

Повертаємо за ліки


Якщо вам потрібно оформити повернення прибуткового податку з причини витрат, понесених на придбання ліків, то до названих вище документів потрібно прикласти рецепт, складений за формою №107-1 / у Якщо вам потрібно оформити повернення прибуткового податку з причини витрат, понесених на придбання ліків, то до названих вище документів потрібно прикласти рецепт, складений за формою №107-1 / у.

На ньому повинна стояти печатка «Для податкових ОРГАНІВ РФ, Ідентифікаційний номер платника податків ».

Повертаємо за санаторій

При оформленні податкового вирахування за санаторно-курортне лікування , Документи, що підлягають передачі в ФНС, поповняться папером із санаторію, в якій вказана точна вартість наданих вам лікувальних і оздоровчих послуг.

Як скласти заяву на повернення коштів

Заява на відрахування за медичні послуги має бути написано вручну або підготовлено на комп'ютері і роздруковано за допомогою принтера. У ньому необхідно вказати наступне:

  • найменування податкової інспекції, в яку подаються документи;
  • ваші П.І.Б. і адреса проживання;
  • вимога про виплату податкового вирахування, право на який виникло в результаті понесених вами грошових витрат при лікуванні зубів, протезуванні, придбання ліків тощо;
  • посилання на пп. 3 п. 1 ст. 219 НК РФ, на підставі якого ви можете отримати гроші;
  • розмір суми копійчаних коштів , Що підлягають виплаті;
  • номер рахунку в банку, на який буде переказано гроші;
  • перелік документів, які додаються до заяви;
  • дата складання заяви і ваш підпис (вона повинна бути поставлена ​​особисто вами навіть в тому випадку, якщо ви подаєте заяву в друкованому вигляді).

Зазвичай, заява на повернення податку за лікування або придбання медикаментів можна безпосередньо заповнити в податковій інспекції, коли інспектор буде приймати Ваші документи на соціальний відрахування.

Потрібно мати на увазі, що деякі податківці приймають цей документ, складений тільки за зразком, прийнятим саме в цьому місті. Тому не завжди має сенс заповнювати заяву заздалегідь.

Терміни подачі документів

При оформленні документів варто пам'ятати, що законом встановлені точні терміни подачі декларації, протягом яких може бути отриманий відрахування.



Подати заяву на відшкодування частини коштів, витрачених при протезуванні зубів і інших видах лікування, можна протягом трьох років з моменту надання вам такої послуги. Якщо ви не встигнете оформити документацію протягом цього часу, отримати гроші не вдасться у зв'язку із закінченням встановленого законом терміну давності.

Якщо вас цікавить питання про те, коли можна подати документи на податкове вирахування на лікування, вам варто знати, що ви можете зробити це протягом усього року, наступного за роком, в якому ви витратили свої гроші.

Приклад. Пломбова Марія лікувала свої зуби в 2014 році, тоді ж була проведена оплата за ці стоматологічні послуги. В цьому випадку, декларацію 3-ПДФО на повернення 13% витрачених коштів, вона може подати в 2015 році. Може, і в 2016. І навіть у 2017. А ось, якщо вона «згадає» про свої витрати в 2018 році, то ніяких грошей вона повернути вже не зможе.

Чим раніше ви займетеся оформленням паперів, тим швидше отримаєте відрахування - розгляд заяви займає 90 календарних днів ; ще місяць йде на перерахування коштів за вказаними вами реквізитами. Таким чином, максимальний період часу, через скільки повертають гроші, становить 4 місяці.

Ви можете одержати відрахування і до закінчення цього терміну - все залежить від ступеня завантаженості податкового інспектора в момент подачі вами зібраних довідок і паперів.

Також можна отримати. У цьому випадку, Ви не отримаєте гроші на руки, просто з Вас певний час на роботі не буде утримуватися податок на доходи.

& nbsp

Що являє собою податкове вирахування за лікування в стоматології?
Чи знаєте ви, що банківські операції, такі як поточний рахунок Кредит на повернення коштів за допомогою електронних засобів, є більш безпечними?
Що являє собою податкове вирахування за лікування в стоматології?
Як це зробити?
Що можна вивести?
Що не можна вивести?