Реклама
Реклама
Реклама

Скільки важать танки World of Tanks

  1. Один з найбільш важливих питань перед скачуванням гри: скільки важать танки world of tanks?
  2. Ви зможете встановити на свій клієнт безліч різних модифікацій, які допоможуть вам зробити геймплей...

«World of tanks» - одна з найпопулярніших і широко відомих багатокористувацьких онлайн ігор, що охоплює майже всю земну кулю. Якщо ви хочете випробувати себе в ролі командувача екіпажами танків і взяти участь в справжніх танкових баталіях, то скоріше на сайт за клієнтом гри!

Один з найбільш важливих питань перед скачуванням гри: скільки важать танки world of tanks?

Один з найбільш важливих питань перед скачуванням гри: скільки важать танки world of tanks

Гра досить об'ємна і перед тим, як ви вирішите приступити до установки, для зручного і найбільш комфортного для вас процесу гри, рекомендується провести перевірку технічних характеристик використовуваного пристрою. А так же, чимало важливо - упевнитися в наявності на жорсткому диску необхідної кількості вільного обсягу пам'яті. Скільки важать танки world of tanks можна дізнатися на сайті даної гри, в залежності від версії, розмір файлів змінюється, але в середньому їх розмір варіюється близько 20 гігабайт даних.

Сам клієнт танків займає рівно 12 гігабайт, решті обсяг залежить від останніх ігрових оновлень. Так що, завжди рекомендується мати в запасі вільне місце на вашому жорсткому диску.

Даний запас стане в нагоді кожному користувачеві і для того, щоб робити різного роду скріншоти і записи, які залишать у вашій пам'яті самі епічні моменти. Ці ж дані можуть допомогти вам і в вирішенні спірних ситуацій, які часто виникають у багатьох користувачів. Скріншоти і записи ви зможете надати службі підтримки, тим самим підкріпивши свої претензії. Так само, запас вільного місця на вашому диску знадобиться для того, щоб встановлювати подальші оновлення гри World of Tanks, щоб завжди користуватися найактуальнішою і свіжою версією.

Ви зможете встановити на свій клієнт безліч різних модифікацій, які допоможуть вам зробити геймплей більш комфортним і зручним для вашого унікального ігрового стилю

Як можна помітити, більшу частину пам'яті займають різні відновлення. Розміри деяких з них досягають 10 гігабайт даних. Наприклад, один з найбільш об'ємних за всю історію патчів - це 0.9.9, розмір якого становить аж більше 20 гігабайт. Але це далеко не поріг, розробники постійно працюють над поліпшенням, які природно вимагають додаткових ресурсів вашого комп'ютера. У перспективі гри - робота над поліпшенням HD графіки і можливий перехід на новий ігровий движок. Так що, якщо ваш ПК забитий до відвалу, саме час задуматися над очищенням жорсткого диска.

Один з найбільш важливих питань перед скачуванням гри: скільки важать танки world of tanks?
Один з найбільш важливих питань перед скачуванням гри: скільки важать танки world of tanks?