Реклама
Реклама
Реклама

П'ять елементів стихій східного китайського гороскопу

  1. стихія Дерева
  2. стихія Металу
  3. Стихія вогню
  4. стихія Води
  5. стихія Землі

За давнім китайським календарем, на який орієнтується східний гороскоп, в кожен момент часу на Землі панує одна з п'яти основних стихій - Дерево, Вогонь, Земля, Повітря, Вода.

Астрологи впевнені, що ці стихії мають потужний вплив не тільки на природу, але і на характер людини. Вони визначають його душевну організацію, звички і уподобання.

стихія Дерева

Дерево в східному гороскопі - елемент ранку і весни. Він підпорядковується Юпітеру. Ця стихія найсильніша. Вона має глибокий розум і непохитну рішучість. Дерево породжує творчість, мрії, уява, має красу, великодушністю, елегантністю і природним цнотливістю. Серед людей Дерева успішні фермери, художники, поети, журналісти, письменники. Вони здатні знайти джерело натхнення в простих дрібницях, постійно працюють над душевним станом і не уявляють своє життя без творчої енергії.

Вони здатні знайти джерело натхнення в простих дрібницях, постійно працюють над душевним станом і не уявляють своє життя без творчої енергії

Дерево в східному гороскопі - елемент ранку і весни

Людина Дерева - лідер за своєю природою. Йому подобається направляти в потрібне русло свою сім'ю, друзів і колег. До речі, люди цього типу не люблять порожніх обіцянок. Вони не терплять промаху від себе і оточуючих. Якщо дали обіцянку, то обов'язково його виконають. Пообіцявши людині Дерева зробити що-небудь, стримаєте своє слово, інакше втратите його довіру назавжди. Людина стихії Дерево - прагматик, готовий завжди багато і енергійно працювати. До цього типу належать люди, народжені в рік Дракона і Тигра.

стихія Металу

Метал - елемент вечора і осені. Він підпорядковується Венері. При певних обставинах ця стихія може бути руйнівною, але частіше несе активність, рішучість, наполегливість у досягненні цілей, стійкість.

Людина Металу - природжений борець за справедливість, найкраще проявить себе в професії юриста, адвоката, стане успішним політиком і громадським діячем, керівником підприємства. До речі, заради блискучої кар'єри люди цього типу готові відмовитися від щастя в особистому житті і сімейного благополуччя. Все тому, що людина стихії Метал любить самотність. Він постійно контролює себе і не залишає права на справжні почуття, вважаючи їх проявом слабкості. У нього є внутрішня сила, але він абсолютно не має захисту від зовнішніх бід. Метал - стихія людей, народжених в рік Собаки і Свині.

Рекомендується до прочитання: Яку собаку завести: гороскоп порід собак

Стихія вогню

Вогонь - елемент полуденної спеки і літа. Він підпорядковується Марсу. Ця стихія може викликати страждання і нестерпний душевний біль, але при цьому подарувати щастя, любов, радість, красу. Вогонь дає дар ясновидіння, наділяє тонкою інтуїцією . Людина Вогню - лідер, що володіє яскравою харизмою, неординарними здібностями і твердим характером. Найчастіше люди цього типу обирають професію вчителя, цілителя, письменника. У більшості випадків вони досягають статусу керівника, борця за справедливість, вождя, організатора, але при цьому охоче проявляють диктатуру і авторитаризм.

У більшості випадків вони досягають статусу керівника, борця за справедливість, вождя, організатора, але при цьому охоче проявляють диктатуру і авторитаризм

Людина Вогню - лідер, що володіє яскравою харизмою

Людина стихії Вогню іноді некерований, володіє невгамовною енергією, емоційністю, легко вступає в відносини і розбиває серця.

Багато астрологи радять зберігати дистанцію з такими людьми. Вони легко можуть заразити своїм ентузіазмом, енергією, баченням світу і життя, але варто не погодитися в чомусь з такою людиною, як ви для нього перестанете існувати. До цієї стихії належать люди, народжені в рік Змії і рік Коня.

стихія Води

Вода на сході - елемент ночі і зими. Він підпорядковується Меркурію. Людина Води відрізняється спокоєм, холодністю і силою. Йому притаманне холоднокровність і стриманість. Люди цього типу має дуже тонку інтуїцію - вони здатні відчути біду задовго до її наближення і змінити хід подій.

Астрологи стверджують, що Вода наділяє людину замкнутістю і мовчазністю, тому у людей цього типу не так багато справжніх друзів. Вони не готові розкривати свій внутрішній світ першому зустрічному. А ось друзям людей Води несказанно повезло - ті можуть мирно вирішити будь-який конфлікт і надати підтримку у важку хвилину. Ідеальна сфера для реалізації здібностей людей Води - бізнес і мистецтво. У власній справі їх козирями стане стриманість, інтуїція і вміння вибудовувати грамотну стратегію. У мистецтві незамінні тонка організація і внутрішні переживання. Вода - головний елемент в житті людей, народжених в рік Щура, рік Бика і рік Кролика.

Рекомендується до прочитання: Про що говорить колір очей

стихія Землі

Земля - ​​елемент дня і жаркого літа. Він підпорядковується Марсу. Людина Землі дуже старанний, працьовитий, відповідальний, дисциплінований, педантичний. Люди цієї стихії дуже рідко помиляються, оскільки заздалегідь прораховують кілька варіантів результату справи, а також покладаються на свою інтуїцію. До речі, люди Землі за краще працювати поодинці, оскільки вони діють по відмінному принципом: «Якщо хочеш зробити роботу добре - зроби її сам», інакше причіпок і зауважень з їх боку не уникнути.

До речі, люди Землі за краще працювати поодинці, оскільки вони діють по відмінному принципом: «Якщо хочеш зробити роботу добре - зроби її сам», інакше причіпок і зауважень з їх боку не уникнути

Стихія Земля наділяє людину стратегічним мисленням

Стихія Земля наділяє людину стратегічним мисленням. Сфери, в яких така людина може реалізуватися: торгівля, ландшафтний дизайн, страхування, архітектура, наука, статистика. Людина цієї стихії багато працює, але не любить проявляти оригінальність, креатив, здійснювати відкриття або імпровізувати. Люди Землі - це щасливчики, народжені в рік Мавпи, рік Півня і рік Кози.

Знайшли друкарську помилку? Виділіть і натисніть CTRL + Enter

Знайшли друкарську помилку?