Реклама
Реклама
Реклама

Купити атестат за 11 клас | Середня загальноосвітня школа №328 (Гімназія №1597)

Затягувати процес вступу до ВНЗ можна: в більшості навчальних закладів вже з середини липня починаються вступні іспити

Затягувати процес вступу до ВНЗ можна: в більшості навчальних закладів вже з середини липня починаються вступні іспити. Тому зібрати всі необхідні папери потрібно в рекордні терміни, не забувши при цьому жодної. Інакше потім доведеться оббивати пороги приймальної комісії замість того, щоб спокійно готуватися до вступних іспитів ... Необхідний мінімум - це документи, що засвідчують особу вступника, оригінал документа про освіту та необхідну кількість фотографій. Однак окремі вузи можуть зажадати і інші папери. При надходженні в Московський фізико-технічний інститут від вас зажадають вісім фотографій 4х6, медичну довідку за формою 086-У, паспорт і медичний поліс. Для громадян інших країн СНД додатково потрібна довідка про результати обстеження на ВІЛ. І, звичайно, атестат.
А що робити, якщо загальна кількість балів, щоб недостатньо для вступу до ВНЗ? відповідь - купити атестат 11 класів . Придбати атестат за 11 класів за останні кілька років змогли тисячі громадян Росії. Засуджувати їх вибір ніхто не має права, особливо якщо поглянути, які вигоди можна отримати, дозволивши собі придбати документ про освіту.
1. Відновити втрачений документ. Сучасна бюрократична система така, що швидше і зручніше купити атестат, ніж відновлювати втрачений документ. Крім цього, ви можете скорегувати оцінки.
2. Отримати документ з бажаними оцінками. Дуже часто бажання виникає, коли при вступі до ВНЗ необхідно середній бал вище, ніж є у вас. При цьому, такі ситуації, що оцінки нижче реальних знань - не рідкість! Вихід простий - купити атестат за 9 клас!
3. Придбати документ про вищу освіту. Буває і так складається життя, що деякі наші клієнти, з різних причин, не змогли закінчити школу.
Куплю атестат і ...?

Напевно, багато хто думає, що ось куплю атестат за 11 клас, життя відразу покращитися! Чесно кажучи, навіть під «лежачий» камінь вода не біжить, тому саме бажання про покупку атестата до результату не приведе! Результат буде, якщо ви грамотно розпорядитися такою специфічною покупкою. Щоб це сталося, ми рекомендуємо вам перед покупкою не афішувати придбання! Якщо купити атестат ви хочете своїй дитині, у якого не дуже задовольняють Вас позначки, радимо не присвячувати його в Ваші плани до останнього моменту. Дуже часто трапляється, що фраза «куплю атестат» вилітає з вуст несвідомо як юнацької бравади. Після покупки уважно ознайомтеся з усіма відмітками і звикнете до них. Щоб не сталося казусів, які могли б Вас дискредитувати в будь-якій мірі.

А що робити, якщо загальна кількість балів, щоб недостатньо для вступу до ВНЗ?