Реклама
Реклама
Реклама

Продаж двокімнатних квартир у Вологді

  1. Скільки коштує двокімнатна квартира?
  2. Двокімнатні квартири в Вологді купити

Скільки не кажи про любов до камерності, затишного маленького простору, багато хто з нас цінують простір і свободу дій. Саме тому при великому виборі студій і однокімнатних варіантів багато хто цікавиться ціною двокімнатної квартири.

Саме тому при великому виборі студій і однокімнатних варіантів багато хто цікавиться ціною двокімнатної квартири

Двушка має свої незаперечні плюси. До числа головних з них відносяться:

  1. Більша кількість квадратних метрів. Вільно може розташуватися сім'я з дитиною або з літнім родичем. Для однієї людини комфортно влаштувати спальню і кабінет або кімнату для гостей.
  2. Зручно приймати рідних і друзів з інших міст - завжди є додаткове спальне місце.
  3. Легше робити ремонт: поки працюєш з одним приміщенням, можна жити в іншому. Особливо це важливо під час перестилає підлог.
  4. Більше можливостей для застосування вашої дизайнерської жилки.
  5. У вартість туру не надто відрізняється від вартості однокімнатного варіанту. Двокімнатну квартиру недорого знайти зовсім не складно.
  6. Хороша інвестиція на майбутнє, що не втрачає своєї цінності, на відміну від валюти.
  7. Двокімнатну квартиру в Вологді купити багато вирішують ще й тому, що в ній зручніше зберігати речі на зразок велосипедів, роликів, інструментів і так далі.
  8. Є можливість перепланування в майбутньому. При придбанні житлоплощі на стадії забудови можна навіть домовитися із забудовником і вибрати планування, комфортну саме вам.

Ось те, що відноситься до найважливіших достоїнств, завдяки яким продажу двокімнатних квартир в Вологді тільки ростуть.

Скільки коштує двокімнатна квартира?

Загальноприйнято думка, що ціна двокімнатної квартири надмірно висока. Насправді зазвичай вона відрізняється від тієї суми, за яку ви можете купити однушку, всього на двісті-триста тисяч. На кінцевий результат впливають:

  1. Планування, наявність балкона, поверх.
  2. Проект, по якому виконаний будинок: індивідуальність, якість будівлі, матеріал.
  3. Етап забудови, на якому купується житло (чим раніше, тим дешевше).
  4. Наявність знижок від забудовника: відразу після здачі проекту протягом невеликого періоду часу; для пільгових категорій населення; в періоди затишшя на ринку нерухомості (наприклад, влітку).

Питання про те, скільки коштують двокімнатні квартири, зазвичай знімається в тому числі і за рахунок низького відсотка за іпотечними кредитами.

Двокімнатні квартири в Вологді купити

Якщо вам потрібна нова двокімнатна квартира недорого, компанія «Фенікс» та її проекти готові допомогти вам, надавши вибір з найкращих варіантів - зданих і знаходяться на етапі забудови.

Скільки коштує двокімнатна квартира?
Скільки коштує двокімнатна квартира?