Реклама
Реклама
Реклама

Харківські податківці прикрили підпільний горілчаний цех

  1. джерело:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

24 червня 2008, 18:42 Переглядів: 24 червня 2008, 18:42 Переглядів:   фото i

фото i.ganjafoto.ru.

Навесні в Харкові з'явилася підроблена горілка. За одну пляшку людина повинна була віддати від 10 до 12 гривень. На етикетках - горілка "Пшенична", виробник - Україна. Слідами виробників пішли місцеві податківці. Виявилося, що горілку виробляло на колишньому консервному заводі в Донецькій області. Саме тому першими дегустаторами міцного напою стали саме харків'яни. 14 червня на підприємство завітали співробітники Харківської обласної податкової міліції. Оперативники порушили виробничий процес. Робочі підпільного заводу якраз клеїли на стакани акцние марки.

Завод обладнаний справжньою фабричної лінією для розливу горілки. Сумнівна за якістю суміш розливалася в пляшки, на які клеїлися етикетки. Останній штрих - пробка і акцизна марка. На підприємстві податківці вилучили близько 45 тисяч літрів купажу (суміш спирту і води). Ще 16 тисяч чистого спирту, досить багато етикеток, пробок і порожніх пляшок. Зберігалася на заводі і вже готова продукція. Податкові міліціонери на складах знайшли понад три тисячі ящиків з підробленою горілкою. До речі, на донецькому заводі правоохоронці вилучили рекордну за час існування незалежної України кількість акцизних марок - півтора мільйона.

Зараз правоохоронці шукають власника цього заходу.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Харківські податківці прикрили підпільний горілчаний цех". інші Новини Харкова дивіться в блоці "Останні новини"

джерело:

об'єктив

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Спасибі! Повідомлення відправлено.