Реклама
Реклама
Реклама

Гороскоп для Щура на 2018 рік (чоловіки і жінки). Рік Собаки для Щура

  1. Прогноз для Щура на 2018 рік Собаки
  2. Любов і відносини
  3. здоров'я
  4. Робота і кар'єра
  5. фінанси

У 2018 року Щура зможуть насолодитися спокоєм, адже жовта Собака відноситься до них більш дружелюбним задиристого Півника. Щурам варто з обережністю сприймати будь-які конфлікти, які виникають в їх оточенні. Зірки говорять, що розсьорбувати заварив кашу доведеться саме вам, навіть якщо ви не є призвідником сварки. Виносити вердикти про правоту і винності рідних, колег або друзів - заняття більш ніж невдячна, так що завжди знайдуться особи, які будуть таїти на Щурів образу.

Проте, не можна сказати, що рік пройде зовсім без проблем, адже тотем нового року відрізняється вимогливістю, не терпить ліні і буде припиняти будь-яку спробу досягти цілей нечесним шляхом. Щурам вдасться прожити 2018 рік без неприємних ексцесів тільки в тому випадку, якщо вони заздалегідь підготують себе до напруженої праці і суворого дотримання моральних засад. На жаль, фортуна все ще не схильна їм посміхатися, але терпіння і старання обов'язково будуть винагороджені.

  • Роки Щура: 1912 1924 1936 1948 1960 1972, 1984, 1996 року, 2008, 2020.
  • Особисті якості: адаптивність до будь-яких умов, вміння знаходити спільну мову з людьми, гострий розум і виражений інтелект, доброта, запасливість, дбайливість, ощадливість, комунікабельність.
  • Кращі професії: управлінець, науковець, архіваріус, нотаріус, адвокат, суддя, письменник, музикант.

Прогноз для Щура на 2018 рік Собаки

У 2018 році Щурам знадобиться все притаманне їм холоднокровність і виховання. З самого початку року буде здаватися, що люди з усіх сил намагаються вивести вас із себе, випробовуючи терпіння Щурів і змушуючи їх зриватися на негативні емоції. Однак гнів складно назвати хорошим помічником - дії, вжиті зопалу, і слова, сказані в серцях, однозначно будуть на шкоду. Крім того, представники даного знаку повинні будуть справлятися зі звичкою тягти все, що, як їм здається, погано лежить.

Мова йде не тільки про крадіжки, а й бажанні забрати з-під носа товариша по службі хороший замовлення або цікавий проект, спробі запросити на побачення людини, який подобається одному, або винести з роботи якийсь безхазяйне майно. Собака буде пильно стежити за такими діями, караючи кожного разу, коли ви забудете про моральні норми.

Новий рік стане відмінним періодом для того, щоб докорінно змінити життя - тотем 2018 року прихильний до цілеспрямованим натурам, тому сміливо плануйте курси підвищення кваліфікації, шукайте нову роботу, влаштовуйте особисте життя або міняйте імідж. Собака підтримає вас в цьому починанні! Астрологи кажуть, що стиль Щури в 2018 році повинен бути підкреслено елегантним. Зате у відносинах з родичами краще зайняти трохи відсторонену позицію, щоб не потрапити між двох вогнів.

Зате у відносинах з родичами краще зайняти трохи відсторонену позицію, щоб не потрапити між двох вогнів

Змініть імідж і стрижку - і самі здивуєтеся, як зміниться ваше життя

Постарайтеся налагодити спільну мову з людиною, з яким давно перебуваєте в сварці. Конфлікт не коштував виїденого яйця, але нервів псував неабияк! В цілому, комунікативна сфера стане тією областю, де ви будете блищати - адже вміння знаходити спільну мову з людьми вважається сильною стороною Щурів. Для збереження бойового духу знадобиться відмінна фізична форма, тому прийміть превентивні заходи щодо стану здоров'я.

Складний рік може стати результативним лише в тому випадку, якщо ви не зійдете з середини дистанції. Для цього астрологи радять тримати себе в постійному тонусі і стимулювати роботу імунної системи. Який метод буде найдієвішим для Щурів? Небесні світила стверджують, що цього знаку потрібен грамотний комплекс силових вправ, кардиотренировок і медитативних практик. Причому останнім варто приділяти особливу увагу, адже в рік Собаки Щурам можуть прийти в голову найвдаліші думки і ідеї.

Любов і відносини

У питаннях любові даний рік не можна назвати для Щурів невдалим. Навіть самі зайняті представники даного знаку зможуть виділити час на любовні пригоди. Особливо пощастить тим, хто ще не встиг пов'язати себе узами романтичних зв'язків. Щур точно не буде одинаком в 2018 році, причому астрологи обіцяють роман в кращому розумінні класичних традицій залицянь - із нічними прогулянками, палкими зізнаннями і цукерково-букетний період, плавно переростає в міцні відносини.

Головне - відмовитися від властивої Щурам потреби постійно економити. Ви не повинні пускати нового коханого пил в очі, але хоч зрідка продемонструйте широту душі. Щурам, які перебувають у відносинах, в новому періоді життя потрібно приготуватися до невеликих сюрпризів. Не переживайте, мова йде виключно про приємні події і зміни!

Задумайтесь - можливо, настав час зв'язати себе узами шлюбу?

На відміну від минулого року, коли партнерство більше нагадувало вулкан, готовий вибухнути потоками лави, 2018 рік принесе з собою мир, спокій і стан душевної гармонії, що піде на користь відносинам. Не виключено, що багато представників цього знака задумаються про реєстрації шлюбу . Відразу обмовимося - небесні світила рекомендують камерне торжество, на якому будуть присутні самі рідні та близькі люди. Такий початок сімейного життя принесе в неї щастя.

Сімейним Щурам варто бути уважнішими по відношенню до партнера. Собака любить, коли в будинку все перебувають у позитивному настрої, так що постарайтеся частіше радувати родину приємними сюрпризами. Шлях вони будуть невеликими, на зразок сніданку в ліжко або квитків в кіно на суботній сеанс. Принцип «дорогий не подарунок, а увага» працює на вас!

здоров'я

Рік, в якому буде правити Собака, не принесе з собою ніяких затяжних хвороб і нервотрепок. Сміливо обрадуем Щурів звісткою, що відчувати вони будуть себе цілком добре. Звичайно, сезонних захворювань уникнути не вийде, але не варто навіть переживати через закладеного носа або пари чихів - з цієї хворобою організм самостійно впорається за пару днів.

Звичайно, сезонних захворювань уникнути не вийде, але не варто навіть переживати через закладеного носа або пари чихів - з цієї хворобою організм самостійно впорається за пару днів

Займіться йогою, щоб офісна робота не зіпсувала вам здоров'я

Єдине, на що зірки радять звернути увагу - стан опорно-рухового апарату. Йдеться про щурів, зайнятих на офісній роботі. Сидячий спосіб життя позначається на здоров'ї хребта, тому приділіть час відвідування басейну або йогу. Після першого півріччя варто взяти невеликий тайм-аут для відпустки, який в цьому році Щурам варто провести у води.

Небесні світила застерігають від тривалих подорожей - краще буде, якщо ви підете на рідну дачу, в пансіонат чи санаторій в межах кордонів країни. Повільний відпочинок допоможе привести в порядок нерви і налаштує на те, щоб завершити кінець року на мажорній ноті. Бажано також влаштовувати розвантажувальні дні, щоб хоча б раз на тиждень позбавити організм від необхідності засвоювати важку їжу. Відмінним варіантом буде одноденна дієта на свіжих соках і чистій воді.

Робота і кар'єра

Собака, що змінила неприхильного до Щурам Півня, дасть їм повну свободу дій для самовираження і професійного зростання. Сміливо вилазьте з норок і кидайтеся в бій, щоб досягти нового рівня матеріального благополуччя! Ініціативні представники цього знака будуть винагороджені преміями або новими посадами. При цьому варто подбати про налагодження міжлюдських обмінів колективі.

При цьому варто подбати про налагодження міжлюдських обмінів колективі

Служителів Феміди очікує продуктивний і успішний рік

Дізнайтеся більше про колег - вам допоможе обізнаність про їх проблеми і турботи, а також здатність вчасно протягнути руку допомоги. А ось конфліктів потрібно уникати. Зірки радять Щурам не влазити в сварки, щоб не залишитися крайніми при розборі польотів. Є ризик, що саме на вас посиплються всі шишки. Найкраще рік пройде у Щурів, зайнятих в сфері судочинства - адвокатам, суддям, прокурорам і нотаріусам не доведеться сидіти без діла, проте така завантаженість буде їм до душі.

Пощастить і тим, хто присвятив себе біржовий або фінансової аналітиці - їх розрахунки і прогнози будуть як ніколи точні. До кінця року вам можуть запропонувати перейти в іншу фірму, причому винагороду в ній буде на порядок вище. Головне - влитися в новий колектив з розумом. Вас не повинні прийняти в багнети, відчувши завойовника, тому пригальмуєте з кар'єрних гонкою, поки не ввійдете в курс справ і не станете своєю людиною.

фінанси

У справах і починаннях, які пов'язані з фінансами і матеріальними благами, тотем нового року обов'язково прийде Щурам на допомогу. Нарешті ці запасливі особистості зможуть поповнити скарбничку, яку довелося спустошити в минулому році. Взагалі в 2018 році зірки рекомендують створити невеликий фонд на майбутнє, тим більше що ви відчуваєте себе набагато впевненіше, знаючи, що є запаси на чорний день. Основні витрати 2018 року буде пов'язані з ремонтом житла або придбанням нових меблів і техніки.

Основні витрати 2018 року буде пов'язані з ремонтом житла або придбанням нових меблів і техніки

Можливо, вам доведеться витратитися на ремонт і перепланування житла

Собака посприяє тому, щоб всі придбання були вдалими, адже вона прив'язана до будинку і цінує затишок. Пам'ятайте, що будь-яка покупка повинна бути ретельно спланованої - Собака не сприймає імпульсивних витрат. Однозначне перевищення доходу над витратами буде у тих, хто зайнятий на ниві підприємництва. В даному випадку астрологи рекомендують стежити за найменшими змінами споживчого попиту.

У деяких випадках для отримання прибутку буде потрібно мало не в корені змінити вид діяльності або хоча б звичний асортимент. З обережністю ставитеся до партнерів по бізнесу - не виключено, що хтось із них може спробувати вас обдурити. Крім того, рік не сприятиме фінансовим авантюр - не ведіться на посили, що гарантують миттєвий дохід! Всі вкладення, зроблені в сумнівні підприємства, обернуться втратами, а проекти виявляться черговою фінансовою пірамідою.

Який метод буде найдієвішим для Щурів?
Задумайтесь - можливо, настав час зв'язати себе узами шлюбу?