Реклама
Реклама
Реклама

імпульсні лічильники

Імпульсні лічильники води крильчасті ПУЛЬС (одноструменеві, сухохідні) призначені для вимірювання об'єму питної холодної води при температурі від 5 ° С до 40 ° С і гарячої води при температурі від 5 ° С до 90 ° С

Імпульсні лічильники води крильчасті ПУЛЬС (одноструменеві, сухохідні) призначені для вимірювання об'єму питної холодної води при температурі від 5 ° С до 40 ° С і гарячої води при температурі від 5 ° С до 90 ° С .Робоча тиск у водопровідній мережі не більше 1, 6МПа (16 кгс / см3).
Установка лічильника допускається як горизонтальна так і вертикальна.
Лічильники мають високоефективну захищеність від впливу магнітних полів постійних магнітів.
Використовуються для обліку води в системах водопостачання квартир, індивідуальних будинків, офісах, адміністративних будівлях.

Лічильники з імпульсним виходом, так само як і звичайні лічильники води, підраховують кількість оборотів крильчатки під дією потоку води, що передається на індикаторний пристрій за допомогою магнітних муфт. Механізм лічильника не має контакту з водою (сухохідні лічильники).
Імпульсні водолічильники дозволяють зчитувати показання лічильника автоматизовано і дистанційно, через додаткові прилади вести централізованнний облік витрат води.Каждий оборот стрілки лічильного механізму відраховує фіксовану кількість води. Повний оборот стрілки (0,01 куб.м = 10 літр.) Замикає геркон і він посилає імпульс по провідній лінії в обчислювач витрати або теплосчетчик. Далі він може передаватися по цифрових каналах зв'язку в мережу системи обліку витрат енергоносіїв або навіть інтернет.

Перевагою таких лічильників в першу чергу є зручність поводження з ними, простота установки, відсутність необхідності електричного живлення в схемі імпульсного лічильника, відносна дешевизна і надійність.

Ціна