Реклама
Реклама
Реклама

Циркове шоу на воді в Хабаровську в Хабаровський цирк 15 квітня 2018

Додати в обране

Вартість квитків: 900-1800 руб.

Вартість квитків: 900-1800 руб.

З 10 березня в Хабаровському крайовому цирку новий авторський атракціон на воді "Шевченко-шоу" .

Якщо ви любите сміятися, співпереживати, захоплюватися і дивуватися, то новий атракціон цирку на воді - це видовище для вас. Магічний сплав музики, іскрометного цирку, хореографії в воді, казкового світу, тріумфування фонтанів в шикарному художньому оформленні з перших хвилин занурюють вас в незвичайну атмосферу фантастичного світу. Цей світ наповнений міфічними істотами, то літаючими в повітрі, то плаваючими і пірнаючими в воді, то стрибали по острівців в фонтанах вогню і води. Тут навіть важко усвідомити, де живі істоти, а де - образи, створені артистами. Водний простір наповнюють химерні павуки, медузи, корали - це майстри спорту міжнародного класу з синхронного плавання виконують свої хореографічні та акробатичні композиції. Тільки вибухи оплесків і сміху публіки над кумедними жартами клоунів порушують цю романтичну атмосферу. Спеціально придумані і включені в спектакль оригінальні номери з голубами і собачками. Але особливо вражають номера дресури в воді з морськими левами, крокодилами, пітонами.
Це дивно органічне і чарівне видовище. "Шевченко-Шоу" новий атракціон на воді піднесе ще чимало сюрпризів, про які не варто розповідати, щоб не позбавити вас задоволення побачити це самим.

Вартість: 900-1800 руб. До 3-х років вхід безкоштовний, без надання окремого місця. При собі мати документ, що підтверджує вік дитини. З 3-х років - повний квиток.
Консультації по онлайн-купівлі квитків за тел .: 8 (800) 775-20-10, дзвінок безкоштовний.
Телефон для довідок: +7 (4212) 30-77-27, +7 (4212) 69-88-83.
Адреса: вул. Краснореченський, 102.