Реклама
Реклама
Реклама

АВТОМОЙКА БЕЗ ВОДИ - НАДІЙНИЙ БІЗНЕС В БУДЬ-ЯКИЙ ЧАС РОКУ

З кожним роком кількість автомобілів на наших дорогах зростає. Як би не складалася економічна ситуація в Україні, а кількість власників автомобілів не зменшується.

Найбільш затребуваною і масовою послугою для автомобіліста є мийка автомобіля. Здавалося б, кількість автомийок - достатня. Незважаючи на це, зараз з'явилася можливість зайняти нову нішу в автомийного бізнесі завдяки технології «автомийка без води» (її ще називають мобільного або «сухий» мийкою).

На відміну від звичайних автомийок, мобільна мийка - найбільш оптимальний і швидкий варіант старту бізнесу. Послуги мобільного мийки виявляються як під відкритим небом (наприклад, на стоянках, парковках, і навіть вулицях міста), так і на критих (підземних) паркінгах, в боксах та гаражах. У свою чергу, місце для мобільного мийки не вимагає додаткового обладнання - весь інвентар, необхідний для такої мийки, легко поміщається в звичайному рюкзаку або сумці. Не потрібно ні електрики, ні води, відсутня необхідність в дозвільних документах. У технології мобільного мийки використовується невеликий спектр автохімії - кошти для мийки та полірування автомобіля, стекол і колісних дисків, нано-полірування кузова. Також необхідний комплект мікрофібри, кілька розпилювачів і мірна ємність. З таким мінімальним набором можна сміливо починати працювати.

Щоб вимити автомобіль, все, що потрібно зробити - розпорошити засіб на поверхню автомобіля і витерти насухо. Це так просто! Спеціальний засіб містить речовину, яка гранулює все тверді частинки (укладаючи кожну частинку в капсулу), завдяки чому абсолютно не дряпає покриття. На зовнішнє миття з поліруванням автомобіля класу «седан» йде в середньому 20 хвилин.

У той же час, незважаючи на уявну простоту цього бізнесу, слід віддавати звіт в тому, що головне в успіху даного бізнесу - навчання персоналу та контроль якості послуг, що надаються.

Найбільш простий варіант для старту - придбання франшизи. На сьогодні лідером на ринку автомийок без води в Україні є компанія Royal Carwash, що працює з 2012 року. Компанія має як успішний досвід старту і розкрутки власних точок, так і діючих партнерів-франчайзі в Києві, Львові, Луцьку, Одесі, Харкові, Чернівцях.

У планах у компанії - відкриття до кінця поточного року точок у всіх містах-мільйонниках України, вихід на ринки СНД і Євросоюзу.

Залежно від можливостей партнера, компанія пропонує кілька пакетів франшизи - від доступного пакету Silver, з базовим набором технологій, матеріально-технічних засобів на одну точку і документації, до повного ексклюзивного - Platinum, який, серед інших переваг, преполагает і хімчистку преміум-класу .

Як швидко повернуться вкладення в цей бізнес? Як показує практика, інвестиції окупляться через 1 - 4 місяці. Природно, на терміни повернення інвестицій впливають різні фактори: обсяги надання послуг, що залежить від роботи точки, рівня сервісу і якості послуг; ефективність зовнішньої комунікації; маркетингова активність; місце розташування. Компанією Royal Carwash розроблена універсальна фінансова модель, що дозволяє розрахувати прибутковість окремо взятої точки виходячи з таких параметрів, як місце розташування, потік автомобілів, кількість співробітників. Ця модель вже перевірена на існуючих об'єктах.

Головними перевагами в порівнянні з основними конкурентами компанії Royal Carwash є чітко налагоджені бізнес-процеси, практична допомога в розкручуванні точки, чітка методика відбору персоналу та система навчання, популярність бренду, доступна вартість франшизи, високі стандарти і преміум-якість послуг, що надаються.

Компанія є правовласником технології автомийки без води, що підтверджується відповідним рішенням Укрпатенту. Це дозволяє убезпечити ринок автомийок без води від недобросовісних клієнтів і підтримувати високий рівень обслуговування клієнтів, як самою компанією, так і партнерами-франчайзі.

Для старту такого бізнесу не існує поняття сезонності - машини миються в будь-який час року, і навіть - в погану погоду. Як вести бізнес в осінньо-зимовий період - окрема тема цілого семінару, який планується до проведення компанією на жовтень для партнерів-франчайзі. Компанія дбає про те, щоб партнери були в курсі стратегії компанії, володіли всіма необхідними механізмами, що дозволяють вести цей бізнес успішно і прибутково.

З 19 по 21 вересня власник мережі автомийок без води Royal Carwash Олександра Костенко перебуватиме в Чернігові з презентацією компанії Royal Carwash - є можливість ознайомитися з секретами технології «автомийка без води», задати всі питання і обговорити співпрацю. Зустрічі проводяться індивідуально, за попереднім погодженням в телефонному режимі. royalcarwash.com.ua

ua

Як швидко повернуться вкладення в цей бізнес?