Реклама
Реклама
Реклама

Заява на роботу за сумісництвом

  1. Приклад заяви на роботу за сумісництвом
  2. Заява про прийом на роботу за сумісництвом
  3. Приклад заяви на роботу за внутрішнім сумісництвом
  4. Заява про прийом на роботу за сумісництвом
  5. Оформлення працівника за заявою на сумісництво
  6. Складаємо заяву на роботу за сумісництвом

При виконанні трудових обов'язків поза робочим часом роботодавець може попросити працівника скласти заяву на роботу за сумісництвом. Аналогічний документ складається і в тому випадку, коли працівник влаштовується до іншого роботодавця, маючи постійне місце роботи. Оформлення працівника за сумісництвом має свої особливості, які знайшли своє відображення в Трудовому кодексі РФ.

Документ дуже схожий на заява про прийом на роботу . Але має свої особливості, про які ми і розповімо.

Завантажити зразок:

Заява на роботу за сумісництвом Заява на роботу за сумісництвом

Приклад заяви на роботу за сумісництвом

Генеральному директору

ООО ЧОО «Супутник»

Д.Д. Лебедєвої

Цеплер Валентина Вікторовича

адреса: 350078, Краснодарський край,

м Краснодар, пр-кт К. Маркса, 115-20

паспорт громадянина РФ

серія 12 48, номер 4687433, виданий

ОУФМС Росії по Краснодарському краю

в Жовтневому районі м Краснодар 15.11.2014

Заява про прийом на роботу за сумісництвом

Прошу прийняти мене на роботу в Товариство з обмеженою відповідальністю Приватна охоронна організація Супутник »на посаду бухгалтера по заробітній платі з десятого січня дві тисячі сімнадцятого року за сумісництвом з 5-денним робочим тижнем тривалістю 20 робочих годин без випробувального терміну і робочим часом з 16.00 до 20.00 на 0,5 ставки.

25.12.2016 р Цеплер В.В.

Приклад заяви на роботу за внутрішнім сумісництвом

Генеральному директору

ООО ЧОО «Супутник»

Д.Д. Лебедєвої

фахівця з державних закупівель

Цеплер Валентина Вікторовича

Заява про прийом на роботу за сумісництвом

Прошу прийняти мене на роботу в Товариство з обмеженою відповідальністю Приватна охоронна організація «Супутник» за внутрішнім сумісництвом на посаду бухгалтера по заробітній платі на 0,5 ставки з десятого січня дві тисячі сімнадцятого року без випробувального терміну з 5-денним робочим тижнем тривалістю 20 годин.

25.12.2016 р Цеплер В.В.

Оформлення працівника за заявою на сумісництво

Такий документ, на відміну, наприклад, від заяви на звільнення за власним бажанням , Не є обов'язковим. У той же час, в подальшому при захист трудових прав його наявність дозволить відобразити намір працівника і роботодавця зафіксувати саме трудові відносини. Тобто, сплату податків і відрахувань до Пенсійного фонду , Можливість скористатися правом на чергову відпустку, оплату лікарняних і т.п.

Сумісництво буває внутрішнім (в рамках однієї організації виконується кілька функцій по різних посадах) і зовнішнім (в іншого роботодавця). Відмінними ознаками роботи за сумісництвом є те, що виконується вона регулярно і поза робочим часом за основним місцем роботи, оплачується пропорційно робочому часу в залежності від фори оплати праці.

Обов'язковою є видання наказу про прийом на роботу і укладення трудового договору. В іншому випадку факт трудових відносин, можливо, доведеться доводити шляхом подачі позову . І наказ про прийом на роботу стане підставою для внесення до трудової книжки запису про роботу (а значить, поповнення стажу для пенсії і розміру пенсії в майбутньому).

До речі, запис в трудову книжку вноситься за основним місцем роботи на прохання працівника. Він, в свою чергу, надає довідку про працевлаштування або завірену копію наказу про прийом на роботу ( заяву про документах, пов'язаних з роботою ).

Які працюють за сумісництвом особам чергову відпустку надається одночасно з відпусткою по основній роботі ( перенесення відпустки і продовження здійснюються за загальними правилами).

Складаємо заяву на роботу за сумісництвом

Документ складається до виходу на роботу або при фактичному виході на роботу. Завжди в письмовій формі (від руки або на комп'ютері). У «шапці» традиційно відображаємо відомості про представника організації (індивідуального підприємця), який і є роботодавцем, відомості про заявника (якщо сумісництво внутрішнє, то посаду і відділ, а також П.І.Б.)

У заяві важливо відобразити такі моменти:

  • прохання прийняти на роботу саме за сумісництвом, а не за основним місцем роботи
  • на яку посаду і в якому підрозділі претендує сумісник
  • яка оплата праці (півставки, чверть і т.п.)
  • з якої дати сумісник приступає до виконання обов'язків
  • режим роботи, робочий час
  • дата подачі заяви і особистий підпис. Ніхто інший такий документ не підписує навіть при наявності довіреності на підписання документа .

Роботодавцю слід бути уважним: не можуть бути прийняті відповідно до заяви на роботу за сумісництвом:

  • неповнолітні
  • державні та муніципальні службовці (крім наукової, викладацької діяльності, а також прямо зазначеної в Законі про держслужбу)
  • з шкідливими і (або) небезпечними умовами праці, коли за основним місцем роботи вони є такими і ін.