Реклама
Реклама
Реклама

Сучасний цегляний будинок з внутрішнім двориком від Studio B

  1. Відправимо матеріал на пошту
  2. Відправимо матеріал на пошту

06 Грудня 2017 2017-12-06

2640

Час читання 4 хвилин

прочитати пізніше

Відправимо матеріал на пошту

Роздрукувати

Роздрукувати

Будинок оригінальної форми збудували в штаті Колорадо

Архітектурна компанія з Колорадо - Studio B, вивчила безліч будинків в історичних районах Денвера, щоб нове дітище проектувальників було сучасним, але в той же час нагадувало старовинні міські бунгало.

Збудований одноповерховий будинок отримав великі панорамні вікна, обробку з цегли ручної роботи і горіхові панелі. Хоча будівля відразу притягує до себе погляд, але при цьому воно чудово вписано в навколишній ландшафт, плюс, збережена загальна з сусідніми будинками стилістика.

Хоча будівля відразу притягує до себе погляд, але при цьому воно чудово вписано в навколишній ландшафт, плюс, збережена загальна з сусідніми будинками стилістика

Будинок оточений акуратними газонами і деревами, під тінню яких приємно відпочити в кріслі на веранді

Будинок збудований в старому кварталі Денвера - районі з «сонячним» назвою Sunnyside. Тут завжди переважно будувалися цегляні бунгало з широкими терасами, а вздовж вулиць висаджені дуби, верби і клени. Архітектори вирішили не відступати від традиції і для цього скористатися прийомами інтерпретаційної архітектури, які мають на увазі максимальну підстроювання під усталену місцеву стилістику будинків.

Навколо проект будинку з внутрішнім двором влаштована м'яка вимощення з щебеню

«Наші офіси знаходяться в містах Аспен і Боулдер, але при цьому ми працюємо не тільки в штаті Колорадо, а й по всій країні. Це дозволяє оцінювати місцеві архітектурні традиції, щоб в потрібний момент запропонувати клієнту щось незвичайне і невластиве конкретного регіону »- кажуть представники фірм Studio B Architecture і Interiors.

«Тут ми спостерігаємо відхід від місцевих традицій в бік великих і надмірно складних проектів, хоч і з використанням типових будматеріалів. Тому, на противагу деяким сусіднім будівлям, ми постаралися створити максимально просторий, ергономічний, але одноповерховий будинок ».

Навколо будинку з внутрішнім двориком багато зелені - трави, чагарників і дерев

На нашому сайті Ви можете ознайомитися з самими популярними проектами цегляних будинків від будівельних компаній, представлених на виставці будинків «Малоповерхова Країна».

Нижня частина будинку, згідно із задумом розробників, облицьована якісним італійським темним цеглою - це традиційне рішення для місцевих будинків.

«Проект черпає фарби палітри з навколишніх цегляних бунгало, що знайшло своє відображення в покритті з цегли ручної роботи - це на перший погляд непоказний, але високоякісний і довговічний матеріал приголомшливою природної краси», - кажуть проектувальники.

«Проект черпає фарби палітри з навколишніх цегляних бунгало, що знайшло своє відображення в покритті з цегли ручної роботи - це на перший погляд непоказний, але високоякісний і довговічний матеріал приголомшливою природної краси», - кажуть проектувальники

У вітальні господарів і гостей будинку чекають камін і зручні крісла

Цегла в облицюванні застосовується паралельно з теплоізольованими панелями з горіхового дерева і великими панорамними вікнами, які дають фасадної частини будинку багато сонячного світла. Згідно з традицією, поріг будинку знаходиться на одному рівні з терасою, а бетонний фундамент залишений без додаткової обробки, що візуально робить будинок нижче.

Велике ліжко в спальні розташована навпроти панорамного вікна, яке в свою чергу виходить у внутрішній дворик, а значить приховано від сторонніх поглядів

Традиційний задній двору проектувальники перенесли у внутрішню частину - вийшов будинок навколо внутрішнього дворика. На відкритому просторі помістили басейн, підземний камін і лаундж-зону. Сам дворик відділяється від кімнат будинку висувними скляними стінами - будь-яку з них можна прибрати і прямо з кімнати виходити на пікнік або пірнати в басейн.

Сам дворик відділяється від кімнат будинку висувними скляними стінами - будь-яку з них можна прибрати і прямо з кімнати виходити на пікнік або пірнати в басейн

Зовнішність оманлива - хоча будинок зовні виглядає низьким, у нього є повноцінний цокольний поверх

«Внутрішній дворик це одна з родзинок будинку. Тут ви одночасно і вдома і на природі під зоряним небом в оточенні дерев », - кажуть проектувальники. «Ця концепція надихається дослідженнями сучасних художників пропорцій зв'язку неба, землі».

Фото будинку з внутрішнім двориком, який прекрасно освітлений - при бажанні, купатися в басейні можна навіть пізно вночі

Загальна площа будинку 427 квадратних метрів, на яких розміщуються спальні кімнати для господарів і гостей, вітальня, їдальня, поєднана з кухнею. На цокольному поверсі розміщена додаткова спальня, домашній кінотеатр, робочий кабінет і винний льох. Інтер'єр визначається нейтральної палітрою кольорів і обтічним декором.

Інтер'єр визначається нейтральної палітрою кольорів і обтічним декором

По-справжньому красивий проект будинку з внутрішнім двориком на перший погляд виглядають дуже просто

У «студії Б» є не менш цікаві проекти, наприклад, будинок у Аспіне з обробкою з цинку і скла, або школа з другим світлом в одному з районів Колорадо, вибудувана повністю ... з землі.

Це може бути цікаво!

У статті за наступним посиланням читайте про павільйон на Chelsea Flower Show .
прочитати пізніше

Відправимо матеріал на пошту

Роздрукувати