Реклама
Реклама
Реклама

Дочка Путіна продає свій пентхаус в Голландії за 2,9 мільйона доларів (фото)

Голландські ЗМІ стверджують, що старша дочка президента Росії Володимира Путіна виставила на продаж свій пентхаус в Нідерландах. Його вартість - 2,9 мільйона євро. Площа 12-кімнатної квартири на верхньому поверсі будинку - 700 квадратних метрів (150 з них займає тераса). Для житла готові лише кілька кімнат. В інших ще не було зроблено ремонт.

Чоловік Марії Путіної Йорріт Фаассен - підданий Нідерландів, колишній високопоставлений співробітник російських компаній «Стройтрансгаз» і «Газпром»
Чоловік Марії Путіної Йорріт Фаассен - підданий Нідерландів, колишній високопоставлений співробітник російських компаній «Стройтрансгаз» і «Газпром». За інформацією голландської преси, подружжя щонайменше з початку 2013 року, проживали в місті Ворсхотен в Південній Голландії. Повідомлялося також, що з липня 2014 року дочка Путіна більш не живе в пентхаусі. Вони з Йоррітом з'їхали звідти після того, як проросійські бойовики на Донбасі збили малайзійський «Боїнг». Тоді загинули 298 осіб, 193 з них - піддані Нідерландів. Після цього мер голландського міста Хільверсум закликав «викинути» дочка Путіна з країни. Українці, які проживають в Нідерландах, влаштували акцію протесту біля будинку Марії в Ворсхотене. Інтерес до місця проживання дочки російського президента почали також активно проявляти журналісти.

Пізніше слід 32-річної Марії Путіної виявився в Москві. У лютому 2016 року була опублікована розслідування російського видання The New Times під назвою «Перша дочка країни». У ньому стверджувалося, що блондинка під ім'ям Марія Володимирівна Воронцова з датою народження, як у Марії Путіної, проживає в будинку на Новінському бульварі, по сусідству з посольством США. З моменту її заселення будинок стали охороняти співробітники Федеральної служби охорони і МВС, біля нього заборонили фотографувати, а проїзд закрили шлагбаумом. Наводилися також інші переконливі деталі, що дозволяли припустити, що мова йде про старшу дочку Путіна.

Офіційно Кремль не розголошує ніякої інформації, що стосується дітей російського президента. Так, західна преса повідомила, що 15 серпня 2012 року Марія народила дитину. Однак Путін, відповідаючи на прес-конференції на поставлене йому з цього приводу питання, традиційно уникнув відповіді, заявивши, що країні навряд чи потрібно знати, чи є у нього онуки.

Читайте нас в Telegram-каналі , Facebook і Twitter