Реклама
Реклама
Реклама

Фінансовий блог. Грошові перекази Вконтакте: легкі переклади в мережі

  1. Грошові перекази Вконтакте
  2. Як зробити переклад
  3. Як отримати переказ
  4. Як відв'язати банківську карту
  5. Комісія
  6. Сума переказу
  7. Технічні збої
  8. висновок

Грошові перекази Вконтакте - це онлайн сервіс від самої популярної російської соцмережі «Вконтакте» Грошові перекази Вконтакте - це онлайн сервіс від самої популярної російської соцмережі «Вконтакте». Для переказу грошей як відправнику, так і одержувачу потрібні тільки аккаунт в мережі і банківська карта. Номер карти, прізвище, ім'я, телефон одержувача і інші дані не потрібні.

Грошові перекази Вконтакте

Грошові перекази Вконтакте були запущені 20 вересня 2016 р Учасники даного сервісу: банк ВТБ24, компанія «мультикарта» і процесинг Mail.Ru Group.

Перекази здійснюються не тільки на карти російських банків, але і в країни ближнього зарубіжжя: Білорусь, Казахстан, Узбекистан, Азербайджан, Вірменію, Грузію, Молдову. А також в Прибалтику: Латвію, Литву, Естонію і країни далекого зарубіжжя: Румунії, Чехії, Ізраїлю, Франції, Італії та Німеччини.

Надіслати гроші можна тільки з карт російських банків.

Як зробити переклад

Зробити переклад дуже просто:

  1. Заходьте в ВК.
  2. Вибираєте одержувача.
  3. Створюєте діалог.
  4. Вибираєте значок «Гроші» у вигляді символу рубля, поруч з рядком перегляду сторінок Інтернету.
  5. У вікні вводите суму переказу і за бажанням повідомлення для одержувача.
  6. У новому вікні вводите дані своєї банківської картки, код з sms-ки для підтвердження переказу - все як при звичайній онлайн оплаті.

Все, переклад завершено. Приходить повідомлення: одержувач такої-то отримав переклад.

Як отримати переказ

  1. Прийде повідомлення про суму переказу в діалозі з відправником.
  2. Натиснути кнопку «Отримати гроші».
  3. Ввести дані своєї банківської картки, будь на вибір.
  4. Натиснути кнопку «Отримати гроші».
  5. Сервіс запитає, чи хочете ви автоматично отримувати майбутні переклади на дану карту, тобто прив'язати її. Якщо карту прив'язати, то гроші будуть автоматично перераховуватися на дану картку. Якщо карт кілька, щоб мати можливість вибору куди перерахувати гроші, то не треба прив'язувати якусь карту.

Все, гроші скоро прийдуть на карту.

Як відв'язати банківську карту

Щоб відв'язати банківську карту Вконтакте, треба зайти в налаштування своєї сторінки. Вибрати «Платежі та перекази», в способах оплати клікнути на способи. Потрібно вести пароль від своєї сторінки, відобразиться прив'язана банківська карта. Потрібно натиснути «Відв'язати».

Тут же можна подивитися історію перекладів.

Комісія

Власникам карток Mastercard і Maestro пощастило - перекази здійснюються без комісії на будь-яку карту, в тому числі Visa. Спочатку було оголошено, що акція триватиме лише до 09.01.2017, але в даний час переклади також безкоштовні.

Для власників карток Visa комісія складає 1% від суми, але не менше 40 рублів.

Будьте уважні! Банк-емітент може встановлювати додаткову комісію за переказ. За переклади з кредитних карт банк швидше за все утримає комісію, як за зняття готівки. Вивчіть тарифи свого банку.

Сума переказу

Мінімальна сума - 100 рублів. Максимальна - 75 000 рублів. У добу можна відправити і отримати по одній карті не більше 150 тис., В місяць - не більше 600 тис. Перекази здійснюються в рублях, якщо карта валютна, то конвертація здійснюється за курсом банку-емітента.

Грошові перекази Вконтакте - це дійсно просто і зручно. Так само просто, як зробити переклад з карти Ощадбанку , Якщо у одержувача є карта Ощадбанку. В Ощадбанку немає комісії, якщо карти відкриті в одному місті. Або комісія 1% від перекладу і немає мінімальної суми.

Технічні збої

Технічні збої бувають у всіх, від них ніхто не застрахований. Якщо під час перекладу Вконтакте щось пішло не так і гроші не дійшли до одержувача, потрібно звертатися в техпідтримку соцмережі. Банк-емітент картки одержувача або відправника відправить вас розбиратися саме з нею.

Ось тільки техпідтримку Вконтакте можна назвати оперативної. Телефону, за яким можна зв'язатися з фахівцем просто немає, жодного. Звертатися потрібно саме в платіжну підтримку , В загальній вам не допоможуть.

Максимально докладно розпишіть вашу проблему, прикладіть скріни підтверджуючих документів (наприклад, банківську виписку карти, з якої був здійснений переказ, щоб підтвердити, що переклад був здійснений, але гроші не дійшли).

Чим докладніше все опишіть, тим швидше отримаєте чітку відповідь, що робити далі і як повернути свої гроші. Налаштуйтеся на те, що спілкування буде не нагальним, відповідь можна чекати кілька годин.

висновок

Грошові перекази Вконтакте стануть в нагоді не тільки для оплати покупок усередині мережі, а й для звичайних переказів на банківську карту родичам, близьким людям. Можна переводити гроші на свої карти, потрібно буде тільки створити ще один акаунт.

Якщо є карта Mastercard, на яку надходить дохід, з неї можна безкоштовно перерозподіляти кошти на інші карти. Гроші приходять протягом декількох секунд.

Але ніколи не переводите Вконтакте великі суми грошей, їх краще дробити на дрібні. У разі будь-якого збою, гроші можуть зависнути на якийсь час (наприклад, на тиждень). Робити переклади дуже просто, тому краще зробити кілька операцій і не ризикувати відразу всією сумою.

Вдалих перекладів!
Ніна Полонська