Реклама
Реклама
Реклама

Як дізнатися у кого я в закладках Вконтакте?

Де розташовується розділ закладки і як видалити звідти фотографії, людей і записи розглянута в цієї статті . Сьогодні спробуємо відповісти на питання: Як дізнатися хто з людей додав Вас до себе в закладки? У мережі багато застарілої інформації з цього приводу, яка вже неактуальна і давно не працює. Якщо ви потрапили сюди - знайте, подивитися чужі закладки неможливо. У 2017 році не працює жоден із зазначених в інших джерелах способах.
Сайт durov.ru не працює. Програми, які пропонують вам дізнатися закладки іншої людини, швидше за все містять віруси, так як за допомогою API витягнути цю інформацію не можна, як, наприклад, дізнатися, хто кому залишив лайк . Лайки все відкриті, їх можна дізнатися і без API, просто програма аналізує швидше. А чужі закладки побачити не можна - це конфіденційна інформація, як логін і пароль користувача. Тому не витрачайте даремно час.
PS з приводу способу, який показує при видаленні сторінки і вибору причини «Мою сторінку не коментують» імена людей, пошкодували про ваше звільнення: в даному полі кожен раз різна інформація, щоб переконатися в цьому - спробуйте кілька разів видалити сторінку. Користувачі з'являються різні і їх відображення не підпорядковане ніякій логіці, можливо це відбувається рандомно. Як видалити сторінку Вконтакті - про це написано раніше.

Як видалити сторінку Вконтакті

Ви не турбуйтеся, Вконтакте існує багато інших цікавих секретів, наприклад, можливість подивитися хто з друзів Вас приховує , Відстежувати хто коли заходив, зміну аватарок Ваших друзів і багато іншого.

Сьогодні спробуємо відповісти на питання: Як дізнатися хто з людей додав Вас до себе в закладки?