Реклама
Реклама
Реклама

Перемоги в конкурсах

  1. Перемога в конкурсі «Компанія №1» Група Компаній «Фундамент» стала переможцем щорічної національної...
  2. Премія «Підприємство року-2015»
  3. Премія «Краще для життя»
  4. Customer eXperience Awards Russia
  5. Премія «Краще для Росії»
  6. Рейтинг ТОП-100 Москви
  7. Всеросійський бізнес рейтинг
  8. Перемога в конкурсі «Золотий сайт»
  9. Перемога в конкурсі «Будівельний сайт»
  10. Конкурс дизайнерів «PinWin» та ін.
  11. Перемога в конкурсі Batimat Inside
  12. International Arch of Europe for Quality

Перемога в конкурсі «Компанія №1»

Група Компаній «Фундамент» стала переможцем щорічної національної премії в області ділового іміджу, соціальної репутації та довіри «Компанія №1», яка присуджується найкращим російським організаціям за критеріями якості та надійності продукції і послуг, безперервності процесів виробництва і доставки продукції і послуг, розумної цінової політики.

Премія «Компанія №1» заснована з ініціативи депутатів Державної Думи Російської Федерації і ставить перед собою завдання, спрямовані на підтримку політики Президента та Уряду Російської Федерації щодо забезпечення конкурентоспроможної ринкової економіки, на відродження, збереження і розвиток славних традицій російського підприємництва.

Диплом і статуетка переможців конкурсу «Компанія №1. Надійний постачальник продукції і послуг »

Подивитися фото з премії Подивитися фото з премії

Премія «Російський будівельний олімп»

Експертна рада премії «Російський будівельний олімп» на чолі з віце-президентом РНТО будівельників, академіком РААБН, професором Баженова Юрієм Михайловичем назвав Групу Компаній «Фундамент» кращою компанією по дизайну інтер'єру та ремонту квартир і будинків «під ключ» в Росії.

Організатори премії відзначили, що ГК «Фундамент»:

  • займає лідируюче положення у своєму сегменті будівельної галузі;
  • успішно реалізує свої виробничі зобов'язання, керуючись принципами професійної і ділової етики та співробітництва;
  • має високі фінансово-економічні показники і позитивну динаміку розвитку;
  • брала участь в будівництві унікальних, великих і (або) складних об'єктів, що мають важливе або виняткове значення для народного господарства країни;
  • забезпечує просування на російському ринку нових і прогресивних технологій і послуг;
  • вносить великий вклад в розвиток потенціалу та інфраструктури будівельної індустрії;
  • має кадровий склад висококваліфікованих фахівців;
  • бере активну участь у соціальних і благодійних програмах, спонсорських проектах;

займає лідируюче положення у своєму сегменті будівельної галузі;   успішно реалізує свої виробничі зобов'язання, керуючись принципами професійної і ділової етики та співробітництва;   має високі фінансово-економічні показники і позитивну динаміку розвитку;   брала участь в будівництві унікальних, великих і (або) складних об'єктів, що мають важливе або виняткове значення для народного господарства країни;   забезпечує просування на російському ринку нових і прогресивних технологій і послуг;   вносить великий вклад в розвиток потенціалу та інфраструктури будівельної індустрії;   має кадровий склад висококваліфікованих фахівців;   бере активну участь у соціальних і благодійних програмах, спонсорських проектах;

Некомерційна організація «Експертна служба по визначенню надійності в будівництві« СтройРеестр »спільно з Експертною Групою« Академстройнаука »і Аудиторсько-консалтингової службою визнали Групу Компаній« Фундамент »« Надійною організацією будівельного комплексу »за виконання поставлених цілей:

  • забезпечення стабільності та прозорості ринку будівництва;
  • створення інформаційного фонду за якісними будівельних робіт і послуг;
  • просування на ринку будівельних організацій, діяльність яких відповідає високим стандартам якості і надійності;
  • залучення інвестицій в будівельну галузь.

забезпечення стабільності та прозорості ринку будівництва;   створення інформаційного фонду за якісними будівельних робіт і послуг;   просування на ринку будівельних організацій, діяльність яких відповідає високим стандартам якості і надійності;   залучення інвестицій в будівельну галузь

Головний інженер Групи Компаній «Фундамент» Михайлов Олександр нагороджений знаком будівельної слави за плідну працю та високий професіоналізм.

Подивитися фото з премії Подивитися фото з премії

Премія «Підприємство року-2015»

ГК «Фундамент» стала лауреатом головної національної премії «Підприємство року-2015» за формування нового іміджу російського бізнесу по ремонту квартир, високу рентабельність, стійке положення на ринку і інтенсивний розвиток.

Подивитися відео з премії Подивитися відео з премії

Премія «Краще для життя»

ГК «Фундамент» стала номінантом премії «Краще для життя» і визнана кращою ремонтно-будівельною організацією в Москві в 2016 та 2017 років роках. Премія «Краще для життя» покликана висвітлити і підкреслити важливість забезпечення споживчого ринку якісними товарами і послугами в сфері будівництва, ремонту та дизайну інтер'єру, завдяки яким житловий простір не тільки ушляхетнюється, а й стає комфортним і екологічно безпечним.

Подивитися фото з премії Подивитися фото з премії

Customer eXperience Awards Russia

Міжнародне журі Національного конкурсу в галузі управління клієнтським досвідом і організатори премії Customer eXperience Awards Russia 2016 підвело підсумки змагань та нагородило Групи Компаній «Фундамент» званням «Кращий клієнтський сервіс на ринку ремонту квартир».

Подивитися фото з премії Подивитися фото з премії

Премія «Краще для Росії»

Група Компаній «Фундамент» стала учасником форуму та лауреатом премії «Кращий для Росії» в категорії «Розвиток послуг» в номінації «Дизайн-бюро».

Подивитися фото з премії Подивитися фото з премії

Рейтинг ТОП-100 Москви

ГК «Фундамент» отримала заслужене друге місце в рейтингу ТОП-100 по будівельній галузі міста Москви за економічними показниками всіх підприємств, що входять до Групи Компаній «Фундамент» за критерієм «Оборот до статутного капіталу» і визнана «Лідером Росії на підставі даних державних органів статистики .

Подивитися фото з премії Подивитися фото з премії

Всеросійський бізнес рейтинг

Група Компаній «Фундамент» на підставі офіційних даних державних органів статистики за підсумками роботи за 2015 року одержала звання «Лідер галузі».

Рейтинг показує реальних лідерів економіки країни, а також їх привабливість для інвесторів і потенційних партнерів, інформує органи влади про стан справ на підприємстві, його успіхи і досягнення.

Рейтинг показує реальних лідерів економіки країни, а також їх привабливість для інвесторів і потенційних партнерів, інформує органи влади про стан справ на підприємстві, його успіхи і досягнення

Серед співробітників ГК «Фундамент» високим званням «Професіонал галузі» були удостоєні керівник відділу ремонту Малков Євген Олександрович і два інженери-виконроба Куртанов Денис Олександрович і Дмитров Герман Віталійович.

Серед співробітників ГК «Фундамент» високим званням «Професіонал галузі» були удостоєні керівник відділу ремонту Малков Євген Олександрович і два інженери-виконроба Куртанов Денис Олександрович і Дмитров Герман Віталійович

Перемога в конкурсі «Золотий сайт»

У 2011 році «Фундамент» вперше номінувала офіційний сайт Remont-F.ru на конкурс «Золотий сайт». Причому група компаній зробила це відразу в 2-х номінаціях: «Будівництво, архітектура, нерухомість» і «Меблі і інтер'єрний дизайн».

В обох номінаціях сайт здобув впевнену перемогу! І це стало черговим доказом того, що ми добиваємося успіхом у всьому, за що б не взялися, будь то дизайн інтер'єру малогабаритної квартири або робота над власним сайтом!

І це стало черговим доказом того, що ми добиваємося успіхом у всьому, за що б не взялися, будь то дизайн інтер'єру малогабаритної квартири або робота над власним сайтом

Конкурс «Золотий сайт» є найпершим російським інтернет-конкурсом. Золотий сайт - конкурс, який постійно розвивається. Щороку новий голова журі визначає які сайти є кращими на даному етапі розвитку сайтобудування в Росії. Отримати визнання професійного журі дуже складно, тому почесно. Правила конкурсу не підлаштовуються під лідерів ринку, тому що Оргкомітет Конкурсу та журі - це абсолютно різні сутності - з протилежними завданнями, але бажаючі тільки одного - об'єктивності і визначення кращих сайтів на поточний момент.

Список критеріїв і параметрів, за якими визначався переможець і за якими наш сайт вибрали наші замовники:

  • Висока швидкість доступу до сайту.
  • Приємне художнє сприйняття і високий рівень дизайну.
  • Одноманітність і стилістична витриманість.
  • Простота навігації і якість пошуку.
  • Висока постійна відвідуваність сайту.
  • Рівень інформаційного наповнення ресурсу - велика кількість виконаних робіт, прозора схема оплати, зрозуміле і доступне опис всіх послуг.
  • Використання новацій і технічних нововведень - демонстрація дизайн-проекту у вигляді інтерактивних віртуальних турів.

16 березня 2011 року в Москві відбулося нагородження переможців XI Кубка Золотого сайту.

Перемога в конкурсі «Будівельний сайт»

Група Компаній «Фундамент» в черговий раз довела, що офіційний сайт Remont-F.ru - кращий серед корпоративних сайтів ремонтних компаній і дизайн студій. Сайт ГК «Фундамент» був названий кращим серед 153 сайтів, представлених на конкурс конкурентами в номінації «Кращий корпоративний сайт 2014», а в 2015-му році посів перше місце серед всіх будівельних сайтів.

Конкурс будівельних сайтів, що проводиться порталом «Ваш Дім», покликаний привернути додаткову увагу до кращих веб-сайтів вітчизняної будівельної індустрії.

Список переваг сайту remont-f.ru, які відзначили організатори конкурсу:

  • Повнота розкриття будівельної тематики.
  • Наявність реальних відгуків і фотозвітів про ремонт квартир зірок шоу-бізнесу.
  • Дизайн, ексклюзивні дизайнерські рішення.
  • Наявність великої кількості віртуальних турів.
  • Навігаційна структура сайту, зручність використання.
  • Частота і оперативність оновлення інформації на сайті.
  • Наявність он-лайн сервісів сайту, в т.ч. висновок договору на дизайн інтер'єру online .
  • Наявність корисної додаткової інформації на сайті.
  • Технічна доступність сайту.

Технічна доступність сайту

Конкурс дизайнерів «PinWin» та ін.

PinWin - це міжнародна он-лайн-майданчик, на якій в режимі нон-стоп проводяться конкурси для архітекторів, дизайнерів, а так же профільних будівельних компаній. До складу журі входять відомі і шановні діячі архітектури та дизайну Росії.

Перемога в конкурсі Batimat Inside

Проект Групи Компаній «Фундамент» здобув впевнену перемогу в VI Всеросійському конкурсі інтер'єрного дизайну з міжнародною участю «Batimat Inside».

Подивитися фото з нагородження Подивитися фото з нагородження

International Arch of Europe for Quality

За активну міжнародну співпрацю і розвиток європейського ринку меблів Група Компаній «Фундамент» номінована на премію International Arch of Europe for Quality and Technology (IAE), яка символізує зобов'язання організації слідувати принципам культури якості, відбитим в моделі управління якістю QC100, розробленої BID і лежить в основі премії, і підтримуваним програмою Quality Mix.

права споживачів

Подивитися премії по захисту прав споживачів