Реклама
Реклама
Реклама

Перевага покупки квартир в Вишневому

  1. Читайте також:

Квартири в Києві не є розкішшю і мають невеликі ціни.

Рано чи пізно кожної людини стосується продаж або ж покупка власного житла. Зараз більш популярним є жити в квартирі, хоч тут, як і в приватному будинку є свої підводні камені. Але на сьогоднішній день звичайні «хрущовки» вже застаріли в прямому сенсі і застаріли в плані моди. Радянські квартири крім гарного, якщо таке є, не мають нічого хорошого, а ціна квадратних метрів дуже часто перевалює за рамки розумного. Люди вже не з такою охотою стали купувати «хрущовки» з кількох причин.

Першою і найголовнішою причиною є будівництво нових мікрорайонів, які складаються з якісних багатоповерхівок. Прикордонні райони Києва просто кишать будівництвом нових мікрорайонів, а темпи робіт йдуть швидше ніж ви можете собі очікувати. 12-ти поверховий житловий будинок з типовим проектом будується буквально за 6-7 місяців і протягом року вже здається в експлуатацію. Так буває звичайно не завжди, і є та будівництва який раз у раз заморожують і розморожують, що загрожує величезними фінансовими втратами.

Так буває звичайно не завжди, і є та будівництва який раз у раз заморожують і розморожують, що загрожує величезними фінансовими втратами

Швидко споруджуваних мікрорайонів в Києві багато і одним з недорогих в плані купівлі житла є Вишневе. Наприклад, квартири в вишневому мають ціни нижчі за середні, хоча тут є буквально абсолютно все, що потрібно для нормального життя. Можна навіть не виїжджати в столицю. Транспортна розв'язка дозволяє з Вишневого дістатися майже в будь-яку точку столиці. Мікрорайон має дизайнерський екстер'єр, продумані красиві двори зі своїми школами, дитсадками та спортмайданчиками. Інфраструктура дозволяє жити абсолютно безтурботним життям. Якість будівництва будинку http://vyshneva-oselia.ua/ є найкращим серед інших мікрорайон, а фасади будівель з боку архітектури красиво виглядають.

Купівля квартири в компанії «Вишнева Оселя» може бути, як з оплатою 100% вартості, так і з безпроцентної розстрочкою якщо є перший внесок.

Читайте також:

Лікарчук: глава УКРІНФОРМ Насиров приховав нерухомість в Лондоні

Суд заарештував нерухомість Азарова на Сардинії

Ukrnews24.net

Читайте також:

Підписуйтесь на Ukrnews24.net в Telegram , Щоб бути в курсі найцікавіших подій.

Останні новини