Реклама
Реклама
Реклама

Двом АТОвцам меценат купив у Вінниці квартири

Сертифікати на квартири бійцям вручили під час II Всеукраїнського з'їзду учасників бойових дій Сертифікати на квартири бійцям вручили під час II Всеукраїнського з'їзду учасників бойових дій   У Вінниці відбувся ІІ Всеукраїнський з'їзд учасників бойових дій, під час якого двоє АТОвцев отримали сертифікати на квартири

У Вінниці відбувся ІІ Всеукраїнський з'їзд учасників бойових дій, під час якого двоє АТОвцев отримали сертифікати на квартири. Про це повідомляє Depo.Вінніца з посиланням на "День".

Під час офіційної частини представників з кожного регіону відзначили нагородами та подяками Генерального штабу ЗСУ, а двох учасників бойових дій нагородили сертифікатами на двокімнатні квартири. Кошти на придбання житла волонтерам передали меценати. Нові квартири у Вінниці отримали демобілізований командир розвідгрупи 3-го полку спецпризначення Роман Шепітко і боєць 39-го окремого мотопіхотного батальйону, переселенець з Алчевська Ігор Личаний.

"В Алчевську я мав власну справу, там залишилася моя квартира, житло матері і тещі, але назад повертатися нам не можна. Коли почалася війна, я вивіз з рідного міста всю свою сім'ю, навіть колишню дружину, а сам пішов добровольцем на війну, тому що вірив, що вдасться врятувати свій край. Неможливо ... Після Іловайська мене комісували за станом здоров'я. Спочатку я жив на квартирі, яка була тимчасово вільна і належала вона моєму другові, потім переїхали з сім'єю в Іллінці (Вінницька область авт.) . Там спочатку знімали кімнату в гуртожитку, а коли н ашель роботу, зняли будинок, де живемо всі разом ", - розповів Личаний.

По завершенні з'їзду відбулася хода пам'яті, під час якого бійці АТО несли 15-метровий український прапор, а молодь міста - фото 350 вінничан, які загинули в зоні АТО і Афганістані.

Більше новин про події в світі читайте на Depo.Вінніца