Реклама
Реклама
Реклама

«Атомстройкомплекс» відкрив продажу «народного» житлового комплексу «Весна»

Житловий комплекс «Весна» будують на Вторчермета

«Атомстройкомплекс» продовжує розширювати асортимент житла. У продажу з'явилися сучасні, комфортні квартири в будинку на Вторчермета.

Житловий комплекс «Весна» зводиться на перетині вулиць Дорожньої і околиці, в районі, зручному з точки зору інфраструктури. У крокової доступності від комплексу - зупинки громадського транспорту, школи, садочки, магазини; поруч - зручний виїзд на Об'їзну автодорогу.

Будівництво комплексу ведеться з використанням передових технологій «Атомстройкомплекс», що дозволяють домогтися максимальної функціональності конструкцій та інженерних систем. Зовнішні стіни з газоблоків власного виробництва забезпечують збереження тепла в 1,3 рази вище норми, а значить, вже сам будинок економить гроші на опалення. Рівень подачі опалення автоматично регулюється в залежності від температури повітря за вікном. Чим холодніше на вулиці, тим сильніше будуть опалюватися квартири і будинок, а якщо зима виявилася теплою, жителям не доведеться переплачувати за опалення, адже система автоматично знизить температуру.

За стандартом забудовника, в комплексі будуть встановлені фільтри доочистки води, реалізовані ефективні заходи пожежної безпеки. Двір буде закритий для доступу автомобілів і сторонніх осіб - тут будуть в безпеці грати малюки, відпочивати дорослі.

Двір буде закритий для доступу автомобілів і сторонніх осіб - тут будуть в безпеці грати малюки, відпочивати дорослі

Квартири, як і у всіх проектах «Атомстройкомплекс», відрізняються функціональними плануваннями: в просторих кухнях-віталень можна буде збиратися всією сім'єю і приймати гостей; в прихожих забудовником вже передбачено місце під шафу-купе. У дво- і трикімнатних квартирах передбачено по два санвузли. Всі квартири будуть здаватися з професійної чистової обробкою від забудовника, а значить, після введення будинку не потрібно витрачати додатковий час і гроші на ремонт, можна відразу заїжджати в свою нову квартиру і жити!

При високій якості житла квартири в ЖК «Весна» доступні за вартістю. Зараз, на старті продажів, ціни особливо вигідні, в наявності великий вибір планувань на різних поверхах.

Продажі почали діяти тільки сьогодні:

Студії - від 1,55 млн рублів

1-кімнатні - від 1,8 млн рублів

2-кімнатні - від 2,65 млн рублів

3-кімнатні - від 3,5 млн рублів

Подробиці на сайті atomstroy.pro , А також в ТОВ АН «АТОМ» за тел. (343) 288-35-13.

ТОВ АН «АТОМ», Єкатеринбург, вул. Бєлінського, 39, є офіційним агентом по реалізації квартир в рекламованому об'єкті: Свердловська область, Єкатеринбург, Чоколівський район, вул. Дорожня. Договір участі в пайовому будівництві відповідно до ФЗ-214 «Про участь у пайовому будівництві». Дозвіл на будівництво: № RU 66302000-1148-2018 від 25.05.2018 р Проектна декларація і ЗОР на сайті www.atomsk.pro. Забудовник: АТ «Корпорація« Атомстройкомплекс ».

* Квартири - житлові приміщення - об'єкти пайового будівництва.