Реклама
Реклама
Реклама

Стало відомо, коли в Тверській області можна полювати, а коли немає

У Тверській області встановлені періоди весняного полювання тривалістю по 10 календарних днів в квітні і травні 2018 року. Отримати дозвіл стріляти в дичину з рушниці жителі Тверської області можуть у інспекторів в галузі охорони навколишнього середовища, а також в Міністерстві природних ресурсів регіону.

Отримати дозвіл стріляти в дичину з рушниці жителі Тверської області можуть у інспекторів в галузі охорони навколишнього середовища, а також в Міністерстві природних ресурсів регіону

З 21 по 30 квітня буде дозволено полювання в Андреапольском, Більському, Жарковськом, Западнодвінском, Зубцовському, Калінінському, Кимрського, Калязінський, Конаковском, Лихославльський, Нелідовском, Оленинське, Ржевском, торжокского, Торопецком районах і Осташковском міському окрузі.

З 28 квітня по 7 травня буде відкрита весняне полювання в Бєжецький, Бологовському, Весьєгонського, Вишнєволоцькому, Кашинського, Кесовогорском, Краснохолмському, Кувшіновском, Лісовому, Максатіхінского, Молоковском, Пеновском, Рамешковском, Сандовского, Спировски, Старицького, Сонковском, Селіжаровском, Фіровском районах і Удомельского міському окрузі.

У весняний сезон дозволено полювання на гусака, селезня, вальдшнепа, глухаря, тетерева. З 2 квітня заяви на видачу дозволів на добування мисливських ресурсів приймають державні інспектори в області охорони навколишнього середовища. З 6 квітня за отриманням дозволів на полювання можна звертатися в Міністерство природних ресурсів Тверській області за адресою: Твер, вул. Горького, д. 97, тел .: (4822) 73-31-82.

***

газета «Караван + Я» виходить на території Тверської і Московської областей з додатком «Ярмарок оголошень». Робота, нерухомість, будівництво, освіта, туризм, бізнес - все, що вам необхідно знати, ви знайдете у нас! Приймаються безкоштовні оголошення по телефону: 8 (4822) 788-139. Потрібен більший ефект? Для Вас реклама та платні оголошення! Тел .: 8 (4822) 788-798. Детальніше з правилами можна ознайомитися за засланні .

газета «Караван + Я» виходить на території Тверської і Московської областей. Робота, нерухомість, будівництво, освіта, туризм, бізнес - все, що вам необхідно знати, ви знайдете у нас! Потрібен більший ефект? Для Вас реклама та платні оголошення! Тел .: 8 (4822) 69 15 62.

Знайшли друкарську помилку? Виділіть і натисніть Ctrl + Enter.

139. Потрібен більший ефект?
Потрібен більший ефект?