Реклама
Реклама
Реклама

Книга Кидай курити зараз, не набираючи вагу, Карр, скачати, ціна

зазирнути всередину



Аллен Карр

електронна книга

fb2.zip html html.zip txt txt.zip rtf.zip a4.pdf a6.pdf mobi.prc epub ios.epub (0 голосів) Вікове обмеження: 16+ Видавництво: добра книга Правовласник: Добра книга Дата виходу: лютий 2015 Розмір файлу: 529 КБ Постачальник контенту: ТОВ «ЛітРес»

«Легкий спосіб кинути палити» Аллена Карра виявився найефективнішим методом порвати з нікотиновою залежністю. Він допоміг мільйонам курців у всьому світі кинути курити - легко, безболісно, ​​назавжди. У книзі викладено нову, доповнена, перероблена і вдосконалена версія популярного методу Аллена Карра, автора супербестселера «Легкий спосіб кинути палити». Тепер «Легкий спосіб», за допомогою якого назавжди кинули курити мільйони людей, став ще простіше, ще легше, ще швидше ...

«Легкий спосіб кинути палити» Аллена Карра виявився найефективнішим методом порвати з нікотиновою залежністю. Він допоміг мільйонам курців у всьому світі кинути курити - легко, безболісно, ​​назавжди. У книзі викладено нову, доповнена, перероблена і вдосконалена версія популярного методу Аллена Карра, автора супербестселера «Легкий спосіб кинути палити». Тепер «Легкий спосіб», за допомогою якого назавжди кинули курити мільйони людей, став ще простіше, ще легше, ще швидше в освоєнні і ще ефективніше. Метод Аллена Карра не вимагає сили волі, оскільки завдяки йому у курця пропадає саме бажання курити, зникають страхи через поширені в суспільстві помилок, пов'язаних з курінням. Метод однаково успішно допомагає кожному курцеві, незалежно від того, як давно і скільки ви курите. Ніяких хитрощів і хитрощів, ніяких залякувань і моралей, ніякого набору ваги в результаті відмови від куріння. Прочитайте цю книгу, назавжди станьте вільним і щасливим некурящим і насолоджуйтеся життям!

Кидай курити зараз, не набираючи вагу

  • 2.24 EURO

  • Зручна оплата,
    миттєве скачування!

    включити функцію
    Замовлення в 1 клік

  • Додати в список бажань.

  • Повідомити про зниження ціни

  • Додати на книжкову полицю книгу, яка у вас вже є