Реклама
Реклама
Реклама

Аналітичні ваги, продаж і вибір цін на Axis, Radwag, Ohaus. Доставка по Україні

  1. Правильний вибір аналітичних ваг
  2. Правила роботи з аналітичними вагами

Аналітичні ваги використовують в наукових і дослідницьких лабораторіях, а також в медичній сфері та фармацевтиці з метою отримання надточних результатів. Необхідність використання саме такого обладнання в цих галузях обумовлена ​​їх технічними характеристиками і можливістю забезпечити високу точність результатів зважування. Ваги мають підвищену чутливість і по точності зважування відносяться до спеціального класу.

Найбільш часто ваги аналітичні електронні використовують в лабораторіях, адже вони є дуже важливим вимірювальним приладом в їх роботі. Будь-лабораторний аналіз (гравіметрія, тітрірованіе або хроматографія) не проходить без взяття навішування.

Для того щоб дотримуватися точних пропорцій, наприклад, при виготовленні лікарських препаратів, складові частини яких можуть вимірюватися в десятих або сотих грама - результати зважування повинні бути максимально точними. Саме тому практично у всіх моделей ваг в конструкції передбачено наявність спеціальних скляних дверцят, які ізолюють зважувати речовина від повітряних потоків, тим самим впливаючи на точність результатів. Причому такі дверцята автоматично відкриваються при наближенні до них рук, тобто вони настільки чутливі, що для того щоб їх відкрити, зовсім не обов'язково їх стосуватися.

Правильний вибір аналітичних ваг

Перш ніж приступити до вибору і купити ваги аналітичні, необхідно розуміти, як вони взагалі класифікуються і які потрібно знати основні моменти при покупці.

Як і будь-який телекомунікаційні мережі, аналітичні ваги мають визначені межа зважування. Також ваги розрізняють за рівнями залежно від умов експлуатації, в яких вони будуть використовуватися: професійний (надточне вимірювання); класичний (стандартне вимірювання з автокалібруванням); початковий (стандартні зважування).

Відносно калібрування ваг. Прохання не плутати її з таким поняттям, як перевірка. Калібрування відповідає за високу точність зважування та регулює ціну поділки ваг. Коли і як правильно проводити калібрування свого обладнання ви можете знайти в експлуатаційних документах, тому зупинятися тут докладно не буде. Відзначимо лише, що бувають три основних способи калібрування - зовнішня, внутрішня і автоматичне калібрування.

Крім того, ваги аналітичні лабораторні можуть відрізнятися своєю дискретністю і точністю вимірювань, що безпосередньо впливає на величину їх вартості.

Однією з найпопулярніших на ринку є модель ваг польського виробництва АХIS ANG серії С . Лінійка включає в себе моделі з різними межами зважування - 50, 100 і 200 грамів. Всі три варіанти відносяться до другого класу точності, мають дискретність 0,0001 р, автоматичне калібрування, р / к індикатор з підсвічуванням і розмір зважує чаші діаметром 90 мм. Оснащені скляною вітриною з тристороннім доступом. Забезпечення точних і надійних результатів в поєднанні з відносно невисокою ціною зробили дану модель одним з лідерів ринку.

Ось ті основні моменти, від яких формується ціна на аналітичні ваги. Детальніше на ваші запитання можуть відповісти менеджери нашої компанії. Звертайтеся до нас за будь-якій формі зв'язку, зазначеної на сайті.

Правила роботи з аналітичними вагами

Для правильного використання та отримання достовірних результатів необхідно дотримуватися певних правил, які зазвичай описані в керівництві з експлуатації. Зазначимо кілька основних з них: зважування проводитися в спеціальному світлому і сухому приміщенні; вкрай небажано змінювати місце розташування ваг, переносити або пересувати їх; не важить вантаж, який перевищує межу зважування; не кладіть ваги поряд з нагрівальними пристроями; берегти їх від падіння і ударів.

Наша організація надає гарантію та обслуговування на всі види обладнання протягом 1 року, а також здійснює доставку по всій території України (Київ, Харків, Одеса, Дніпропетровськ, Херсон, Вінниця, Івано-Франківськ, Львів).