Реклама
Реклама
Реклама

Як завоювати жінку-Тельця?

  1. Останні новини

Завоювати жінку-Тельця здатний тільки мудрий, надійний і сильний чоловік, характером і темпераментом схожий з нею самою Завоювати жінку-Тельця здатний тільки мудрий, надійний і сильний чоловік, характером і темпераментом схожий з нею самою.

Жінка-Телець - безумовно не з тих панянок, яким легко закрутити голову. Вона твердо стоїть на ногах і знає, чого хоче від життя в цілому і від любовних відносин зокрема. І якщо ви не задовольняєте її критеріям вибору, все, що вам залишається - стати іншою людиною ... або залишити затію підкорити цю вперту дівчину. Втім, останній варіант - крайній захід. Давайте розберемося: а раптом сподобатися Тельцю не так вже й складно?

«Існує дві точки зору - моя і неправильна», так вважає кожен Телець. Ця жінка ніколи ні в чому не сумнівається. Чорне може бути тільки чорним, біле - білим, а півтони придумали слабаки і дурні. Так, у більшості представниць цього знака характер не з легких ... але вам і не обіцяли, що завоювати її буде просто. Ідеальний партнер для жінки-Тельця - чоловік, що володіє всіма тими ж якостями характеру , Якими наділена вона сама. Вона не потребує взаємодоповнення, так як відчуває себе абсолютно самодостатньою. Їй необхідний однодумець, соратник - тільки чоловікові, що дивиться на світ її очима, вона зможе довіряти. Тобто, чим у вас більше спільного, тим краще.

Флірт - поняття надто ефемерне, щоб бути цікавим для представниці цього земного знака. Не витрачайте час і сили на створення романтичної атмосфери. Вся ця сентиментальна суєта - доля інфантильних ледарів, а жінка-Телець - прагматик. Наприклад, перед днем ​​свого народження вона може відкрито заявити: «Не витрачай гроші на квіти і плюшевих ведмедиків, мені потрібніше перфоратор», а поки ви будете переварювати це прохання, вона додасть: «Тільки не купуй китайське барахло - воно занадто швидко ламається» . Не треба здивовано витріщатися, просто виконайте її прохання: вона анітрохи не жартує. Інша дівчина вигнала б вас втришия, заявив ви до неї на День народження з перфоратором, обв'язаний гарною стрічкою, Телець же схвально ухмильнётся і подумки відзначить про себе: «серйозний молодий чоловік». Це самий утішний епітет з усіх, що ви могли б від неї отримати. Пізніше може з'ясуватися, що дівчина-Телець зовсім не вміє поводитися з електроприладами, але хоче мати його «на перспективу», щоб, коли у неї з'явиться чоловік, він зміг зайнятися ремонтом. Можливо навіть, що ви самі собі зробили подарунок, якщо вирішите стати її супутником життя ... забавно, чи не так? Ваша подруга, безумовно, дуже далекоглядний і по-своєму мудра людина.

Ось це поняття «серйозний» - ключове в спілкуванні з дівчатами-Тельцями. Їх цікавлять виключно серйозні хлопці, які займаються серйозними справами - тільки з таким чоловіком можна побудувати серйозні стосунки. Пристрасть до скороминущим захопленням - це не про нашу героїню, і тому, якщо вона зацікавилася вами, то вже чекає пропозиції руки і серця. Майте на увазі, що Бики не дуже терплячі, і якщо ви станете занадто довго сумніватися в доцільності створення сім'ї з Тельцем , Ваша кохана потягне вас під вінець силою. З неї вийде прекрасна дружина і господиня: нехай злегка авторитарна і запальна, але надійна як моноліт, домовитий і віддана. Шлюбу з нею не варто боятися - ви напевно не пошкодуєте про своє рішення взяти в дружини жінку-Тельця. Вона не дасть вам пошкодувати про це.

Але все це буде трохи пізніше - а поки ваше завдання зробити на нашу серйозну героїню позитивне враження. Пам'ятайте про її далекоглядності? Ви повинні продемонструвати дівчині-Тельцю, що так само, як вона, впевнено дивіться в майбутнє. І вже сьогодні робите все від себе можливе, щоб завтрашній день був кращим за вчорашній. Якщо ви молоді, вона пробачить вам бідність - але не відсутність амбіцій. Студент-відмінник, який планує стати затребуваним фахівцем, приверне Тельця сильніше, ніж синок багатого тата, який бажає лише розважатися. Ваша обраниця розуміє: батьки не вічні, і з їх шиї розпещений нероба постарається пересісти на шию дружини. А раз так, він не серйозний і не перспективний - тобто не гідний її уваги. Можливо вам варто знати про сумісності Тельця з іншими знаками ? Повірте, зірки означають не мало у взаєминах.

Втім, базіки, щедро роздає обіцянки і не поспішає їх виконувати, жінка-Телець також розкусить швидко. Чи не суліте їй золотих гір, будьте чесними - Бики поважають правдивих. Хлопець, якого вона міцно полюбить, сказав би приблизно наступне: «Я хочу жити в достатку - але розумію, що легко успіх не дістається. А тому я буду багато працювати, не поспішаючи, але впевнено долаючи труднощі і самосовершенствуясь. Я хочу мати дружину, яка не вимагала б від мене неможливого - а допомогла стати тим, ким я повинен стати. І тоді вона ні в чому не потребуватиме, знайшовши в моїй особі люблячого батька своїх дітей і вірного супутника життя ». І якщо ви дійсно вірите в те, що сказали, то, безсумнівно, досягнете поставленої мети. А ваша обраниця-Телець створить вам не тільки надійний тил, але і стане тією самою підтримкою і опорою, якою часом так не вистачає кожному з нас. Ви можете покластися на неї в усьому. Ваші перемоги для неї не менш важливі, ніж свої власні. Адже саме про таких дружин кажуть: за кожним великим чоловіком завжди стоїть велика жінка.

Останні новини

загрузка ...

Давайте розберемося: а раптом сподобатися Тельцю не так вже й складно?
Забавно, чи не так?
Пам'ятайте про її далекоглядності?