Реклама
Реклама
Реклама

Як повернути кохану людину

  1. Ніхто не любить втрачати
  2. Як повернути любов
  3. Чого робити не можна, щоб повернути кохану людину

Як повернути кохану людину

Як повернути кохану людину? Некислий таке питання! Проте, майже 4 тисячі користувачів мережі інтернет в місяць його задають Яндексу. І Яндекс шукає, шукає рекомендації і поради психологів, бувалих людей, коучів і творців курсів з відтворення відносин.

Ніхто не любить втрачати

Так як же повернути коханого? Почнемо з того, що ніхто не любить втрачати. А значить, вам варто спробувати зрозуміти, про що ви шкодуєте більше, про необхідному для вас людині в цьому житті або ви просто не можете впоратися з порожнечею, раптово виниклої всередині вас.

Є ще варіант, що в моїм нутрі ваше самолюбство - мене відкинули, кинули, зрадили. І відчувають вами почуття настільки далекі від творчих, що якби ви були в змозі тверезо міркувати в цей момент, то самі б посміялися над цією невідповідністю. Бо як можна щось, а тим більше почуття любові і довіри, відтворити, реанімувати, якщо в душі клекочуть пристрасті, роздирають протиріччя і б'ється біль?

Я не буду писати розхожу істину про те, що не можна двічі увійти в одну річку ...

Повернути кохану людину можна, але в переважній більшості випадків, можна, коли він сам не проти повернутися. До слова сказати, таких варіантів не так уже й мало - посварилися, наговорили один одному зайвого, зробили пару гидот на зло партнеру ... І розбіглися. А потім жоден не наважується на перший крок назустріч один одному. Та й прощати - та ще наука!

Адже якщо ви підете в повному раздрайве з'ясовувати стосунки до коханої людини, заздалегідь не пробачивши його і себе, то, більш ніж ймовірно, що ви після цієї зустрічі станете ще більш далекі, ніж до ваших відчайдушних дій.

Тому, перше, що ви повинні зробити, щоб повернути кохану людину - це перші кілька днів після розставання нічого не робити! (Парадокс, чи не так!)

Звичайно, це не означає, щоб повинні просто лежати, втупившись у стелю або бухати по чорному. Це час варто вжити на роздуми на тему, що змінилося у ваших стосунках з партнером, що ви стоїте на межі розриву і смертельної образи. Адже ще недавно, ви любили один одного і були щасливі, але ж?

Як повернути любов

Як повернути любов дівчини до себе ? Або зробити, щоб хлопець повернувся? Необхідно постаратися зрозуміти, що змінилося за останній час у ваших стосунках. І не давати собі в цьому питанні поблажливості. Зараз не час обманювати і обманювати себе. Досить рідко трапляється, що партнер навіть не здогадується, чому стався розрив відносин.

Не відкрию Америку, сказавши, що в розриві завжди винні обидва. Але партнера ви не зміните, тим більше на відстані, а ось почати з себе дуже навіть можете. Так само варто проаналізувати розмови, попередні розриву - в них часто фігурують реальні претензії людей один до одного. І може тобі здається, що в брудних шкарпетках по всій кімнаті немає нічого особливого, кого-то це може реально дратувати.

Розібратися в своїх почуттях допоможе написання своїй коханій людині листи. І нехай ви навіть не збираєтеся його ніколи відправляти, думки, викладені на папері, допомагають усвідомлення своєї власної позиції, своїх намірів.

Чого робити не можна, щоб повернути кохану людину

  • Набридати дзвінками, раптовими парафіями і претензіями улюбленого себе
  • Істеріковать, кидатися в усі тяжкі - запої, зальоти
  • При зустрічі починати скандалити і у відповідь на закиди, теж вивалювати купу брудної білизни
  • Стежити і контролювати всі пересування партнера
  • Благати до себе повернутися, давлячи на жалість (це ще нікому не допомагало)
  • Залучати до вашої розбиранні рідних, як з одного боку, так і з іншого, і спільних друзів

Любов і ревнощі

Викликання ревнощів в партнері - неоднозначний варіант, він може і спрацювати на всі сто, дорогий вам людина теж може задуматися, що він вас назавжди втратив, ви вже з іншим / інший, а може вистрілити мимо. Це залежить від характеру вашого улюбленого, наскільки він упевнений в собі, наскільки сильні в ньому власницькі мотиви.

В принципі, ревнощі - сильна зброя, борошна ревнощів здатні протверезити багатьох, але знову ж таки, якщо вам не знайдена заміна.

Природно, що якщо ви настільки запустили ситуацію, що дорогий для вас людина встигла повністю в вас розчаруватися і полюбити іншого, то тоді вам ловити практично нічого. Хоча ... Хто впадає у відчай і опускає руки, той точно не поверне ріки назад.

Не забувайте, у вас є і залишається реальний плюс - колись ця людина вас любив, чимось ви його залучили, завоювали, підкорили ... Ось це і потрібно обчислити. Не дарма ж кажуть, що повторити ще раз зроблене простіше, що спорудити щось абсолютно нове.

Бо як можна щось, а тим більше почуття любові і довіри, відтворити, реанімувати, якщо в душі клекочуть пристрасті, роздирають протиріччя і б'ється біль?
Адже ще недавно, ви любили один одного і були щасливі, але ж?
Або зробити, щоб хлопець повернувся?