Реклама
Реклама
Реклама

Новопризначена прем'єр-міністр Англії скорчила безглузду гримасу

Блогери в мережі помітили, що міністр внутрішніх справ Великобританії Тереза ​​Мей, яка стане новим британським прем'єр-міністром після того, як нинішній прем'єр Девід Кемерон вирішив покинути цей пост у зв'язку з результатами референдуму про вихід Британії з Європейського Союзу (Brexit), буде радувати їх нестандартними фото.

Про це написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebооk український журналіст Антон Комаров.

"Не знаю, яким прем'єр-міністром буде Тереза ​​Мей, але те, що її полюблять фотографи, - це точно", - зазначив Комаров.

Також він опублікував забавне фото, на якому Мей, очевидно, чимось обурена або навіть засмучена. Її обличчя скорчено в безглузду гримасу, про що свідчить міміка політика.

"Ггггг вогонь", - сміються одні.

"Неї, по ходу, захворювання якесь. Типу Паркінсона. Вона дуже дивно пересувається", - серйозно відзначили інші.

Тереза ​​Мей - британський політик, міністр внутрішніх справ (2010-2016) і міністр у справах жінок та рівноправності (2010-2012), член Палати громад (1997 н. Ст.), Член Консервативної партії. Лідер Консервативної партії з 11 липня і призначена прем'єр-міністр Сполученого королівства з 13 липня 2016 року.

Закінчила Оксфордський університет зі ступенем бакалавра географії. Працювала в Банку Англії і органах самоврядування Лондона.

В ході кампанії 2016 роки перед референдумом про вихід Великобританії з Євросоюзу підтримувала прем'єр-міністра Девіда Кемерона і була противником Brexit. Але після проведення референдуму на якому перемогли євроскептики і оголошення прем'єр-міністра Девіда Кемерона про свою майбутню відставку, висунула свою кандидатуру на пост глави Консервативної партії і, отже, прем'єр-міністра Великобританії.

Тереза ​​Мей стане другою жінкою в історії Англії, яка зайняла пост прем'єр-міністра після Маргарет Тетчер.

Як повідомляв "Лайм", потерпілий фіаско світовий лідер заспівав .

Читайте також про те, як був знайдений несподіваний наступник британського прем'єра.