Реклама
Реклама
Реклама

Пасажиропотік метро виріс до 9,2 млн осіб перед Новим роком

Поділитися в соціальних мережах: Поділитися в соціальних мережах:   Фото: портал мера і уряду Москви   Перед Новим роком і Різдвом святами пасажиропотік Московського метрополітену досяг 9,2 мільйона чоловік

Фото: портал мера і уряду Москви

Перед Новим роком і Різдвом святами пасажиропотік Московського метрополітену досяг 9,2 мільйона чоловік. При цьому співробітники підземки готові до роботи в умовах, що змінилися, передає ТАСС з посиланням на прес-службу метро.

"Всі служби і підрозділи працюють в штатному режимі, рух поїздів здійснюється відповідно до графіка", - відзначили в метрополітені, пояснивши, що зазвичай у будні підземні склади перевозять понад восьми мільйонів пасажирів.

Всього з початку останньої робочого тижня в році метро перевезло 37 мільйонів чоловік. Це на 1,1 мільйона більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Зростання пасажиропотоку в підземці оцінюють не менше ніж в 30%. У прес-службі уточнили, що на цей раз частина городян змінили автомобіль на поїзди через який прийшов в Москву снігопаду.

Відзначається, що перед зимовими святами пасажиропотік в метро збільшується на 10-15% в порівнянні із середньорічними значеннями. А в години пік на лініях встановлено мінімальний технічно можливий інтервал руху між поїздами тривалістю в 90 секунд.

Раніше повідомлялося, що трафік на трасах в Московській області перед Новим роком може вирости в чотири рази. При цьому інтенсивність руху автомобілів буде зберігатися протягом декількох годин.

Поділитися в соціальних мережах: