Реклама
Реклама
Реклама

Група Истринские відьми

Група «Истринские відьми» з'явилася зовсім недавно, в 2008 році, в рамках реаліті-шоу «Дом-2». Спочатку до складу групи входили наступні учасниці проекту: Наталя Варвіна (25 років), Олександра Харитонова (24 роки) і Олена Бушина (22 роки). Група «Истринские відьми» з'явилася зовсім недавно, в 2008 році, в рамках реаліті-шоу «Дом-2»

До першого складу групи Истринские відьми

В репертуарі Групи «Истринские відьми» є 3 пісні. (За більш ніж півтора року існування)

Пісні групи Истринские відьми

Истринские відьми - попалили
Истринские відьми - Банзай
Истринские відьми - Ботанік

Завантажити пісні групи Истринские відьми, можна по посиланнях вище.

Останнім часом особливо гостро стоїть тема нового складу групи, так як Олена Бушина вирішила покинути проект і на її місце йде Настя Смирнова. Ще недавно Неллі Єрмолаєва дуже хотіла стати учасницею цієї групи, але на пропозицію відповіла відмовою. Вона сказала, що групи Истринские відьми, для неї зовсім не цікава.

Мені вже не цікава група Истринские відьми

Я взагалі не розумію, як можна "це" називати групою? як у Олени Бушиній повертається язик, говорити такі смішні речі, як "ми об'їздили весь світ" або "ми Мегапопулярні група". Адже і дурню зрозуміло, що група популярна тільки в рамках проекту будинок 2, люди ходить дивитися на учасників будинок 2, а не слухати музику.

Коли недавно на лобному місці Наста Смирнова заявила, що хоче зайняти місце Олени Бушиній в групі, другу просто накрила істерика. Хоча ще недавно, вона говорила, що можливо покине групу. Бушина орала, що її місце зайняти неможливо, що вона найцікавіша і талановита ... свого роду передсмертна агонія у людини була.

У група Истринские відьми є конкуренти.

У цей час утворюється нова група в особі Даші і Жені, а в якості продюсера групи Влад Кадоні. Дівчатам ображені, що їх не посилають на гастролі, а їх заслужене місце в графіку гастролей займає група Истринские відьми

Учасники: Анастасія Смирнова , Олена Бушина , Наташа Варвіна , Неллі Єрмолаєва