Реклама
Реклама
Реклама

Як зняти квартиру на добу в Самарі

  1. Переваги подобової оренди квартири
  2. Як зняти квартиру подобово в Самарі
  3. Що потрібно знати

Кожна людина, що планує ділову поїздку або подорож в Самару, мимоволі замислюється про тимчасове пристанище, адже навіть короткостроковий візит в місто на увазі необхідність проживання в комфортних умовах. Можна заздалегідь забронювати номер в потрібному готелі, адже в еру Інтернету це зробити зовсім просто. Але є й інший варіант - це оренда квартир в Самарі на порталі Samru, де є інформативна дошка оголошень. Неактуальні оголошення видаляються, а нові - додаються, а це значить, що завжди можна знайти оптимальне житло без посередників.

Переваги подобової оренди квартири

  1. Великий вибір. Квартири розташовані в різних районах Самари і розрізняються між собою за цілою низкою ознак. Причому це можуть бути апартаменти, квартира класу «економ», «бізнес», «люкс», «одинички», «двушки», «троячки». Можна також підібрати житло, оснащене необхідним комплектом меблів і побутової техніки, телефонізовані, з Wi-Fi і ін.

  2. Бажаний розташування. Це означає, що будь-який бажаючий може зняти житло на добу, розташоване в найбільш підходящому районі міста. Готелі Самари зосереджені, в основному, в центрі, і якщо людина приїхала у відрядження, і об'єкт знаходиться на околиці, то йому доведеться витрачати час на дорогу. А так, він може зняти житло в крокової доступності від того місця, де буде знаходитися найчастіше, що дозволить заощадити на транспортних витратах.

  3. Рівень комфорту. У квартирі, нехай навіть чужий, людина відчуває себе більш впевнено. Наприклад, є хостели і готелі із загальною кухнею, але вона працює тільки до 23.00. І що робити запеклому кавоману, звиклому засиджуватися допізна за документами? В орендованій квартирі можна зварити каву і приготувати їжу тоді, коли захочеться. На кухні є плита, мікрохвильовка, посуд, холодильник. У ванній - пральна машинка, в кімнаті - інша побутова техніка, аж до праски. Але ж багато готелів стягують плату за прання в машинці, за «оренду» праски, фена, чайника - та чого завгодно. До речі, в деяких квартирах є кондиціонери.

  4. Конфіденційність. Буває, що людині потрібно відвідати Самару інкогніто. При заселенні в готель потрібно обов'язково пройти процедуру реєстрації, а власнику квартири, що орендується досить показати паспорт.

  5. Можливість візиту гостей. Щоб відвідати постояльця готелю, потрібно показати портьє документи, а в 23.00 гостей ввічливо чи не дуже попросять піти. В орендоване житло можна приходити в будь-який час доби, головне, не шуміти, щоб не провокувати сусідів на скандал.

  6. Більш вигідна ціна. Навіть за номер «стандарт» в готелі доведеться викласти кругленьку суму. Добова оренда квартири обходиться дешевше і вона не залежить від кількості проживаючих осіб. Це слід взяти до уваги особам, які приїхали з туристичними цілями в Самару всією сім'єю.

  7. Погодинна оренда. Якщо людині потрібен готельний номер буквально на кілька годин, то він платить повну добову вартість номера. Зазвичай, час заселення в готель - 13.00, а час виїзду - 11.00. Власники квартир, що здаються в погодинну або подобову оренду квартир таких жорстких вимог не висувають, а крім того, з ними завжди можна домовитися.

Як зняти квартиру подобово в Самарі

Існують різні алгоритми дій. Наприклад, можна вдатися до послуг агентства, які виявляються не на безоплатній основі. Такий варіант більше підходить особам, яким потрібні документи, що підтверджують, що за оренду вони заплатили певну грошову суму. Другий варіант - через знайомих, які вже знімали квартиру в Самарі, отже, можуть «черкнути телефонний номерок». Третій варіант гранично простий. Потрібно просто вдатися до послуг сервісу подобова оренда квартир в Самарі і підібрати відповідне житло з великого переліку.

Що потрібно знати

Людина підібрав оптимальний для себе варіант і приїхав за вказаною адресою, де його вже чекає господар квартири. Перш ніж підписувати договір, необхідно провести уважний огляд всього, що знаходиться в квартирі, перевірити, чи працює побутова техніка, оцінити, в якому стані знаходиться сантехніка, стіни, стелі, двері та ін. Тобто, договір підписується тільки після огляду, тому що з моменту його підписання на орендаря покладається матеріальна відповідальність. І якщо ввірене майно було пошкоджено, то доведеться все компенсувати або оплатити вартість ремонту.

Також слід взяти до уваги, що оренда житла не дає орендарю якихось особливих прав, і він повинен дотримуватися «Закон про тишу» поряд з іншими громадянами. Тому гучні вечірки за участю друзів і приятелів після 22.00 скасовуються. Примітно, що при відсутності паспорта зняти квартиру в Самарі навіть всього на кілька годин практично неможливо, оскільки власники нерухомості не хочуть потім «шукати вітра в полі».


Кожна людина, що планує ділову поїздку або подорож в Самару, мимоволі замислюється про тимчасове пристанище, адже навіть короткостроковий візит в місто на увазі необхідність проживання в комфортних умовах

всі новини нашого міста


на тиждень, 14 днів

на тиждень, 14 днів

Ціна: 53 500 руб.

23.00. І що робити запеклому кавоману, звиклому засиджуватися допізна за документами?