Реклама
Реклама
Реклама

WebMoney для трейдерів »E-WMMT

  1. Чому трейдери вибирають WebMoney
  2. Переваги сервісів обміну електронних валют для трейдерів
  3. Як почати роботу WebMoney прямо зараз

Як онлайн-трейдери можуть використовувати WebMoney? Практичні поради, реальні переваги електронних грошей, зручність, переваги і недоліки. Як онлайн-трейдери можуть використовувати WebMoney

Електронні гроші користуються популярністю у трейдерів

За даними Банку міжнародних розрахунків щоденний оборот ринку Forex за 2010 рік склав чотири трильйони доларів. Експерти пророкують, що до 2020 року ця цифра збільшиться до 10 трильйонів. А разом з нею буде рости і значимість електронних грошей для трейдерів.

Незважаючи на те, що електронні гроші не можна помацати і покласти в кишеню, вони більш ніж реальні. Таку валюту можна підробити або вкрасти, списати з рахунків або використовувати без згоди власника. Існує чимало міфів про те, що цифрові грошові кошти нічого не варті, а платіжні системи в інтернеті оперують повітрям. Зазвичай так міркують люди далекі від комерції в мережі. Профі вже давно прийшли до висновку, що wmz і wmr нічим не відрізняються від паперових купюр в вашому портмоне. Крім того, що зберігаються вони на електронному носії і більш зручні в зверненні.

Чому трейдери вибирають WebMoney

Електронні гроші - це універсальний і надійний спосіб оплати товарів і послуг, обміну валют, кредитування та позики. Власники електронних грошей мобільні і незалежні. Щоб перевести необхідну суму з одного гаманця на інший необхідно кілька секунд. Перевести в готівку кошти за допомогою спеціального обмінника можна за п'ять хвилин. Аналогічні операції в банку займають від 15 хвилин до декількох днів.

Чи варто чекати так довго? І чи завжди є можливість почекати?

Багато хто плутає цифрові гроші і безготівкові. Це не одне і те ж. Безнал неможливо використовувати поза банківськими систем. А ось з WebMoney можна робити все, що завгодно. Незалежно від територіальних кордонів і часу доби.

Також варто знати, що вміст електронних гаманців випускається в обсязі не меншому, ніж емітована грошова вартість.

Переваги сервісів обміну електронних валют для трейдерів


Електронні гроші так само реальні, як і готівкові

Трейдери використовують WebMoney для введення і виведення коштів з власних торгових рахунків.

Перетворити wmz і wmr в готівку можна двома способами: звернутися до приватних осіб або офіційним обмінників. Останні предпочтітетельней і ось чому.

На жаль, приватники хоч і надають іноді більш вигідний курс обміну, не дають ніяких гарантій повернення грошей в обіцяному обсязі. Знайти шахраїв, які ведуть недобросовісну роботу і довести їх провину практично неможливо. Не кажучи вже про отримання відправлених вами коштів назад.

Офіційні оператори електронного ринку надають гарантію і конфіденційність. Такі сервіси мають сертифікат WebMoney, зручний сайт зі спеціальною системою безпеки.

Вибираючи обмінник WebMoney в мережі, зверніть увагу на термін діяльності об'єкта. Чим довше компанія на ринку, тим краще для вас. Дізнайтеся, які можливості сервісу. наприклад, E-WMMT.com надає послуги не тільки по введенню і виведенню валют, але і забезпечує переклад ваших грошей на будь-які карти, виконує поповнення акаунтів в різних системах. Важливо дізнатися і тарифи: вони не повинні бути занадто низькими.

Як почати роботу WebMoney прямо зараз

  1. зареєструватися в системі на офіційному сайті (http://www.webmoney.ru/);
  2. створити свій особистий гаманець;
  3. дізнатися номер свого гаманця в розділі «Властивості»;
  4. як тільки перші гроші виявляться у вашому гаманці, оцініть зручний сервіс обміну ваших зароблених на готівку.

Уже сьогодні в усьому світі кожна друга оплата товару або послуги здійснюється за допомогою електронних грошей. Це зручніше, швидше і багато в чому набагато простіше, в порівнянні з банківськими операціями. Експерти стверджують, що з року в рік частка цифри в грошовому потоці буде тільки збільшуватися. У свою чергу виросте і конкуренція між банками і онлайн-обмінниками. І ті, і інші будуть намагатися вдосконалювати системи безпеки, надавати більш широкі можливості і всіма способами утримати клієнта.

Оборот ринку електронної валюти в Росії за 2012 досяг 280 мільярдів рублів, що на 72% вище показників 2011 року. Дані консалтингової компанії J'son Partners.

В активі WebMoney США чотири мільйони користувачів і щорічний оборот коштів більше 11 мільйонів доларів.

Чи варто чекати так довго?
І чи завжди є можливість почекати?