Реклама
Реклама
Реклама

Оплатити Білайн банківською картою

  1. Додаткові послуги
  2. Компанії - універсальний платіжний інструмент
  3. Банківська комісія за комунальні платежі
  4. платежі онлайн

Сьогодні практично у кожної дорослої людини є банківські карти

Сьогодні практично у кожної дорослої людини є банківські карти. Це сильно розширює фінансові можливості, але, правда, більшість власників карток використовують свій пластик тільки для безготівкової оплати товарів або переведення в готівку грошей, забуваючи про такий сервіс, як прийом платежів картами. Громадяни нашої країни, в більшості своїй, стали володарями банківських карт з легкої руки роботодавців, які перераховують на них заробітну плату. Але, якщо вже картка є, варто подумати про ті можливості, які вона надає. Наприклад, щодо пільгового кредитування в банках-учасниках зарплатного проекту, безкоштовному SMS-інформування, знижки в різних компаніях, які є партнерами банку, оплати різних послуг та інше.

Додаткові послуги

Треба сказати, що спектр додаткових послуг банківської карти досить широкий і різноманітний. Так чому ж ними не користуватися? Прийом платежів картами сьогодні здійснюють практично всі компанії, які займаються наданням різних послуг, сферою ЖКГ, продажем товарів. Це серйозно полегшує життя. Так що скористатися цим сервісом варто хоча б тому, що немає необхідності постійно носити з собою готівку. Крім того, даний вид оплати товарів і послуг досить зручний при поїздках за кордон.

Компанії - універсальний платіжний інструмент

Компанії в якості універсального платіжного інструменту давно завоювала популярність у всьому світі. Вона робить кошти, що зберігаються на рахунку, доступними для використання в будь-який час, а прийом платежів картами на різних сайтах дає можливість здійснити оплату коли завгодно. Якщо вам потрібно поповнити баланс телефону, то можна завжди оплатити Білайн банківською картою. Процес оплати відбувається без списання будь-якої комісії.

Банківська комісія за комунальні платежі

Сьогодні кожен банк прийом комунальних платежів здійснює, стягуючи комісію за обслуговування. Звичайно, в ідеалі, цю комісію повинні платити керуючі організації, яким зручно отримувати гроші від квартиронаймачів через банк і не створювати собі зайвих проблем, організовуючи власну касу. Але на ділі, всі витрати лягають на плечі тих, хто оплачує послуги. А адже використовуючи для здійснення платежів банківську карту, можна не платити зайвих грошей тому банку, з яким у керуючої компанії укладено договір на прийом і переклад готівки. Проблеми з нескінченними комісіями можна вирішити, якщо замовити карту, за допомогою якої ви зможете з максимальним комфортом оплатити всі необхідні рахунки.

платежі онлайн

Звичайно, вміючи правильно користуватися банківською карткою, можна значно заощадити свій час і нерви, здійснюючи регулярні платежі. Оплата комунальних платежів онлайн позбавить вас від черг в банку, втрати часу і необхідності відпрошуватися з роботи, щоб встигнути в банк. Отримавши поштою квитанції на оплату комунальних послуг, в яких є вся вихідна інформація, потрібно просто взяти їх і оплатити через банкомат картою. До речі, банкомати досить зручно пристосовані для комунальних платежів. Головне - точно слідувати інструкції.

Так чому ж ними не користуватися?