Реклама
Реклама
Реклама

Хостинг в Білорусі від Login.by - База знань - Як оплатити наші послуги

  1. Оплата за безготівковим розрахунком
  2. Платежі в системі "Розрахунок" (ЕРІП)
  3. Оплата карткою VISA / MasterCard

На даний момент ми приймаємо такі способи оплати:

  • оплата від юридичних осіб і індивідуальних підприємців приймається по безготівковим розрахунком ;
  • платежі в системі "Розрахунок" (ЕРІП) - мережа банкоматів, інфокіосків, каси банків, інтернет-банкінг, електронні гроші WebMoney і т.д.;
  • оплата карткою VISA / MasterCard .

При оплаті будь-яким способом, за винятком безготівкового розрахунку, зарахування коштів відбувається повністю автоматично за допомогою платіжних шлюзів, без необхідності звернення в технічну підтримку. Активація або розблокування облікового запису хостингу при цьому також відбувається автоматично. Кошти зараховуються відразу ж, в момент платежу. Автоматичні платежі приймаються цілодобово. Після здійснення платежу на поштову скриньку, вказану при реєстрації, приходить лист з підтвердженням оплати.

При замовленні послуги Вам буде запропоновано вибрати зручний для Вас спосіб оплати. Коли замовлення завершений, вас перенаправляють на обраний платіжний шлюз, де можна відразу здійснити оплату або роздрукувати платіжне доручення. Ви можете відмовитися від оплати відразу, і пізніше повернутися до перегляду рахунку і вибору методу оплати.

Для того, щоб переглянути або оплатити рахунок, зайдіть під своїми обліковими даними в панель клієнта , Виберіть вкладку "Рахунки" (1), і потім зі списку рахунків виберіть "Перегляд рахунку" (2).

У новій вкладці відкриється вікно з усіма даними рахунку, такими як статус рахунку (сплачений / не сплачено), реквізитами сторін, термін послуги, суми платежу і т.п. В цьому вікні можна знову вибрати метод оплати з меню, що випадає в правому верхньому куті, і продовжити, натиснувши кнопку "Оплатити". Якщо ви бажаєте автоматично метод зарахування, такий як EasyPay або Visa / MasterCard, Вас перенаправляють на платіжний шлюз, за ​​допомогою якого можна здійснити оплату. При виборі оплати за безготівковим розрахунком після натискання кнопки "Оплатити" в новій вкладці відкриється заповнена рахунок-фактура, яку можна тут же роздрукувати на принтері.

Після успішної оплати рахунку вам буде надіслано повідомлення про те, що рахунок погашений.

Оплата за безготівковим розрахунком

При виборі даного способу після натискання кнопки "Оплатити" на екран буде виведена Рахунок-фактура з номером рахунку, найменуванням замовлення, вартістю послуги, реквізитами сторін та іншою інформацією. Для виведення на друк скористайтеся меню браузера або сполучення клавіш Ctrl-P. Рахунок-фактуру слід вважати дійсною з сканованою підписом.

Після надходження коштів на наш розрахунковий рахунок ми надішлемо вам повідомлення про успішну оплату. Кошти на розрахунковий рахунок надходять, як правило, на наступний банківський день, або через один банківський день.

Платежі в системі "Розрахунок" (ЕРІП)

Оплатити послуги в системі "Розрахунок" (ЕРІП) можна в найближчому банкоматі, інфокіосків, касі банку, а також за допомогою інтернет-банкінгу або електронних грошей і платіжних систем, в яких впроваджена система "Розрахунок".

Після натискання кнопки "Оплатити" на екран буде виведений номер рахунку, який потрібно буде ввести в банкоматі або повідомити касиру.

При оплаті в банкоматі, інфокіосків або інтернет-банку в меню оплати послуг виберіть розділ ЕРІП. Він може також називатися "Розрахунок", "Інші платежі", "Інші послуги" та ін. У дереві послуг виберіть "Інтернет, Телебачення", потім "Хостинг і домени", і "Login.by". Потім введіть п'ятизначний номер рахунку, який ви отримали після натискання кнопки "Оплатити" на нашому сайті. Після успішної оплати на вашу електронну пошту буде надіслано повідомлення.

Аналогічно, при оплаті в касі банку, повідомте номер рахунку. Не зайвим буде також підказати касиру шлях Система "Розрахунок" (ЕРІП) => Інтернет, Телебачення => Хостинг та домени => ІП Петюкевіч В.М. - Login.by => Хостинг.

Розглянемо оплату в ЕРІП на прикладі WebMoney. Платежі за допомогою цих електронних грошей здійснюються через сайт http://wmtransfer.by/ . Перейдіть на цей сайт, і виберіть на головній сторінці в списку послуг пункт "в розділі ЕРІП":

Відкриється дерево (перелік) послуг ЕРІП. У ньому виберіть розділ "Інтернет, Телебачення", потім "Хостинг і домени", потім "Login.by":

На наступній сторінці в єдиному полі необхідно ввести номер рахунку, який ви отримали при натисканні кнопки "Оплатити" на нашому сайті. Суму платежу вводити не потрібно - вона відома системі.

Потім дотримуйтесь подальших кроків оплати в системі wmtransfer. Після завершення оплати протягом декількох хвилин вам буде надіслано листа з підтвердженням оплати.

Оплата карткою VISA / MasterCard

При виборі цього способу оплати після натискання кнопки "Оплатити" ви будете перенаправлені на платіжний шлюз нашого партнера WEBPAY за адресою https://secure.webpay.by/, використовуючи безпечну SSL-з'єднання.

Після перенаправлення заповніть всі необхідні поля, і натисніть кнопку "Оплатити". При успішному здійсненні операції ви будете перенаправлені назад на наш сайт, і через кілька хвилин вам буде надіслано повідомлення про успішне здійснення операції. Платежі абсолютно безпечні, і номер картки у нас не зберігається. З'єднання здійснюється по протоколу SSL і зашифровано асиметричним ключем шифрування 2048 біт, при цьому виключається можливість перехоплення введених даних.