Реклама
Реклама
Реклама

Чарівні гаманці, що збільшують гроші ... Або - інтернетівське Поле Чудес - ВсеАфери.ру - все про лохотрону, аферах і криміналі

Ось начебто навіть про Буратіно багато написано і відеопродукція якісна відзнято Ось начебто навіть про Буратіно багато написано і відеопродукція якісна відзнято. Вже куди тупіше персонаж-то - милиця ж зовсім ... І той зрозумів, що халяви в житті не буває. Тим більше викликає здивування слабенькі потужності мозку тих простаків, що трапляються на цю найпростіші, елементарні аферу.

Передісторія така - приходить вам лист, наприклад, на електронну скриньку або в соцмережі. Зміст цього дивного послання приблизно наступне:

Зміст листів варіюється від зовсім коротеньких, до величезних онуч в 20 000 символів. 99% з них написані "кривим", малограмотним російською мовою (як в цитаті). Не можна не помітити, що найчастіше потрапляння листи вам обставляється як помилка. Вас звати Петя, а лист адресовано Васі. І, ніби як, воно до вас потрапляє по-помилку. А там - страшна таємниця ...

Як ви зрозуміли, за тисячами таких чарівних гаманців сидить з'їхав з глузду мільярдер і відстібає кожному живі гроші в довільних розмірах. Жартую ... Чому ця афера процвітає, і хто на неї потрапляє?

Почнемо з другого. Основна частина "лохів" - це школярі, які щойно почали освоювати інтернет. Причому вони не тільки жертви, але вони ж і шахраї! Адже судячи з якості викладу "реклами" важко запідозрити в її написанні дорослого, адекватної людини, хоча б щодо грамотно пише по-російськи. Та й відверто тупувата схема розлучення свідчить про її вигадки людьми невисокого інтелектуального рівня. Чи це не повинно відразу насторожити? Але тим не менше...

Чому ж це працює? Елементарно! Тому, що з цих гаманців ... дійсно йдуть виплати! "Тупо" кидати шахраї вже не ризикують. Тому тепер вони дійсно відправляють назад початкову суму, подвоївши її. Ви, сподіваємося, звернули увагу, що в листі вказано ДІАПАЗОН допустимих платежів? Все просто - це гачок для вашої жадібності і азарту. Ви відправляєте рубль - отримуєте два! Відправляєте два, отримуєте чотири! Відправляєте чотири - отримуєте вісім! І так далі до тих пір, поки не набереться досить велика сума. Далі слід "кидок". Багато встигають зловити момент і зупинитися в плюсі, "наколів" самих шахраїв. Саме тому по мережі і гуляє байка про "реальності" цих чарівних гаманців. Таким чином, навіть фінансова втрата в кілька десятків рублів, прямо працює на кидал, забезпечуючи недорогу, але ефективну рекламу.

Крім того, шахраї винайшли навіть спосіб "покарати самих себе". Досить смішна і безглузда схема, про яку ви можете прочитати в цій статті , Проте, так само непогано збирає урожай хрустких купюр.

Мораль: Шахрайство з елементами психологічної гри. Працюють тільки свіжі гаманці. Старі, як правило, в "офф-лайні". Навіть якщо вони не закриті, вони мертві. Навіть якщо туди потрапляють гроші, вони там і осідають. Бажаєте випробувати долю? Так будь ласка...

На закінчення дуже просимо вас не залишатися байдужими і поділитися цим матеріалом в соцмережах. Для цього потрібно просто натиснути на кнопочки, які ви бачите трохи нижче, вибравши свою соціальну мережу. Ми можемо допомогти один одному не стати жертвою шахраїв і "продавців повітря"! Спасибі вам!


Чому ця афера процвітає, і хто на неї потрапляє?
Чи це не повинно відразу насторожити?
Чому ж це працює?
Ви, сподіваємося, звернули увагу, що в листі вказано ДІАПАЗОН допустимих платежів?
Бажаєте випробувати долю?