Реклама
Реклама
Реклама

Як поповнити рахунок Альпарі

  1. Поповнення рахунку Альпарі через Webmoney
  2. Поповнення рахунку Альпарі через QIWI Гаманець.

Вітаю мої дорогі друзі на блозі WebMasterMaksim.ru , Сьогодні я вам розповім як поповнити рахунок Альпарі.

Поповнити рахунок Альпарі можна різними способами, це банківський переказ (валютний, рублевий, пластикова карта, переклад тенге), поповнення готівкою (PayAnyWay, Contact, Поштовий переказ по території Росії), через платіжні термінали ( «Елекснет» і «Плат-Форма», «QIWI», «Касса24», «APlat»), електронні перекази (Webmoney, Moneybookers, Яндекс.Деньги, Dixipay, Монета.ру, QIWI Гаманець, Handy-карти (Maestro), Мобільної карти Білайн, мобільний платіж МТС, RBKMoney, поповнення рахунку готівкою в офісі Агента з прийому платежів).

ру, QIWI Гаманець, Handy-карти (Maestro), Мобільної карти Білайн, мобільний платіж МТС, RBKMoney, поповнення рахунку готівкою в офісі Агента з прийому платежів)

Як поповнити рахунок Альпарі

Як бачите поповнити рахунок Альпарі можна всіма способами які існують на даний момент, тільки потрібно вибрати найбільш підходящий для вас, якщо вам лінь читати, то скачайте відео уроки форекс про все це!

Зверніть увагу, що у кожного виду поповнення рахунку Альпарі вилучаються свої відсотки.

Більш докладно про відсотки які у вас візьмуть при поповненні рахунку Альпарі ви можете подивитися тут .

Для себе я вибрав два способи поповнення рахунку Альпарі, це через Webmoney і QIWI Гаманець (читай - як зареєструвати qiwi гаманець ), Думаю для вас це теж буде оптимальний вибір.

Якщо поповнювати рахунок через Webmoney, то з вас візьмуть всього 0.8% (але не більше 50 USD - EUR або 1 500 рублів), звичайно це найпоширеніший спосіб поповнення рахунків в російськомовному інтернеті.

Цей варіант поповнення вам підійде якщо у вас на гаманці Webmoney є сума яку ви хочете перевести в Альпарі, а якщо немає, то тоді вам доведеться поповнити рахунок, а це вже не так вигідно.

Судіть самі поповните ви гаманець Webmoney через термінал або карту з вас здеруть певний відсоток (залежить від терміналу), потім заплатите відсоток за поповнення самого рахунку Альпарі, і якщо ви будите поповнювати з рублевого рахунки вебмані доларовий рахунок Альпарі, то і тут з вас здеруть відсоток .

Тому вебмані підходить коли на ньому вже є гроші.

Куди справа краща ситуація з гаманцем QIWI, поповнити його можна з будь-якого терміналу QIWI без відсотків, звичайно тільки починаючи з 500 рублів, але все ж (термінали QIWI на даний момент дуже поширені і встановлені всюди, через них люди поповнюють рахунок мобільних телефонів, принаймні в Ростовській області).

І при поповненні рахунку Альпарі з гаманця ківі з вас візьмуть 2.25%, звичайно більше ніж на вебмані, але зате за поповнення гаманця з вас не беруть.

Так-же поповнення рахунку Альпарі через ківі дуже безпечний, тому що QIWI гаманець прив'язується до вашого номера телефону, і для того щоб перевести гроші вам на телефон приходить sms з кодом підтвердження, який ви повинні ввести при переказі грошей.

Отже, тепер по кроках, як поповнити рахунок Альпарі через вебмані і ківі гаманці.

Поповнення рахунку Альпарі через Webmoney

1. Увійдіть в кабінет Альпарі і в верху виберіть вкладку «Введення засобів» виберіть вкладку «електронні перекази» «WebMoney - оплатити».

2. Попередньо запустіть «Keeper Classic» на своєму комп'ютері.

3. У кабінеті альпарі потрібно ввести суму, яку хочете перевести, далі зі списку потрібно вибрати рахунок (лицьовій або торговий), вибираємо лицьовій і потрібно вибрати типу поповнення «автопополненія рахунку без повідомлення» все тиснемо на «Оплатити».

4. Потім з'явиться вікно де потрібно перевір правильність всіх даних які ви ввели і тиснемо «Сплатити».

5. Всі далі як завжди при переказі грошей вебмані.

Поповнення рахунку Альпарі через QIWI Гаманець.

1. Так-же для поповнення рахунку Альпарі через QIWI Гаманець йдемо сайт Альпарі вкладка «Введення засобів» в самому вгорі і вибираємо «QIWI Гаманець».

2. Тепер потрібно виставити рахунок, заповнити графу «Номер рахунку в системі QIWI» (це номер вашого телефону на який оформлений гаманець, але без цифри 8).

3. Заходимо в ківі гаманець, і йдемо в розділ «Рахунки» і шукаємо рахунок від альпарі і навпроти нього тиснемо «Сплатити».

4. Вибираємо спосіб оплати, нас цікавить з QIWI Гаманця.

5. Йдемо в кабінет альпарі і перевіряємо баланс.

Все рахунок Альпарі ми поповнили, тепер можете прочитати статтю - Заробіток на Форекс - або як я заробив 700 доларів за 14 днів .

(1

оцінок, середнє: 5,00 з 5)
оцінок, середнє: 5,00 з 5)   Завантаження Завантаження ...

Схожі статті Епсель-моксель! рекомендую