Реклама
Реклама
Реклама

Як покласти гроші на Фонбет через евросеть

  1. Варіанти як перевести гроші на Фонбет
  2. Нюанси оплати з гаманця WebMoney
  3. Процедура поповнення з гаманця QIWI
  4. Інші варіанти перекладу грошей на Фонбет

Як покласти гроші на Фонбет через евросеть   Букмекерську контору Фонбет сьогодні називають самим маститим вітчизняним гравцем, і в цьому немає нічого дивного

Як покласти гроші на Фонбет через евросеть

Букмекерську контору Фонбет сьогодні називають самим маститим вітчизняним гравцем, і в цьому немає нічого дивного Букмекерську контору Фонбет сьогодні називають самим маститим вітчизняним гравцем, і в цьому немає нічого дивного. Свою роботу компанія почала більше 20 років тому, приймаючи ставки ще в стаціонарних пунктах прийому, а з 1997 року почала робити це і в режимі онлайн. Вже в той час у клієнтів цієї контори почали виникати питання, як перевести гроші на Фонбет, використовуючи різні варіанти.

Вже в той час у клієнтів цієї контори почали виникати питання, як перевести гроші на Фонбет, використовуючи різні варіанти

Варіанти як перевести гроші на Фонбет

Завдяки численним побажанням клієнтів, і йдучи в ногу з часом, керівництво букмекерської контори постійно розширювало варіанти можливого поповнення рахунків своїх клієнтів.

Fonbet - букмекерська контора з багаторічною історією

Варіантів поповнення особового рахунку в букмекерській конторі Фонбет сім:

  • За допомогою системи WebMoney (електронний гаманець): платежі проходять миттєво, при мінімальному перекладі в 2 WMZ (комісія Webmoney становить 0.8%);
  • Чи по кишені системи QIWI (електронний гаманець): платежі проходять без комісії і миттєво;
  • За допомогою сервісу Moneta.ru: мінімальний переклад 100 руб;
  • Готівковими коштами, в місцях роботи пунктів Фонбет;
  • За допомогою карт MasterCard і Visa: комісія відсутня, мінімальний платіж 100 руб .;
  • За допомогою терміналів Елекснет: нульова комісія і мінімальний платіж 100 руб .;
  • Використовуючи банківський переказ: мінімальний платіж від 1000 руб. час надходження грошей на рахунок до трьох діб.

Найпопулярнішими і зручними сервісами з переказу грошей на Фонбет, у користувача є переклади з гаманців WebMoney і QIWI

Нюанси оплати з гаманця WebMoney

Гроші з гаманця WebMoney списуються суворо в валюті, вказаній абонентом. Якщо зазначеної валюти на гаманцях немає, то в неї будуть конвертовані гроші з інших гаманців в системі (за внутрішнім курсом WebMoney).

Комісія WebMoney становить 0.8%

Рахунок в Фонбет можна відкрити і в валюті, відмінній від валюти, вибраної користувачем для оплати (в компанії користувачам дозволено відкривати два типи рахунків: доларові і рублеві). В цьому випадку, конвертація буде проходити вже по курсу самої букмекерської контори.

Одноразова поповнення рахунку Фонбет за допомогою WebMoney відбувається в розмірі, що не перевищує 10.000 $ (при перерахунку на будь-яку іншу валюту).

Процедура поповнення з гаманця QIWI

  • Авторізуемся в особистому кабінеті Фонбет;
  • Вибираємо в меню категорію «Поповнення рахунку»;
  • Вибираємо потрібну нам опцію, а саме «QIWI-гаманець»;
  • Вписуємо у форму, що грошову суму поповнення, а також номер свого мобільного телефону (8 або +7 писати не потрібно);
  • Тиснемо на кнопку з написом «Створити рахунок»;
  • Авторізуемся на сервісі QIWI, заходимо в особистий кабінет;
  • Знаходимо і відкриваємо категорію «Рахунки»;
  • Тиснемо на клавішу «Оплатити».

У підсумку, проблему з тим, як перевести гроші з ківі на Фонбет можна вважати закритим, так як протягом декількох годин гроші будуть переведені до Вас на рахунок в букмекерській конторі.

Інші варіанти перекладу грошей на Фонбет

Що ж стосується переказів грошей на Фонбет за допомогою інших сервісів, то в кожному конкретному випадку, необхідно уточнювати, які правила діють в даний час. Справа в тому, що на відміну від названих вище сервісів Webmoney і QIWI, багато сервісів часто змінюють умови виведення. Винятками тут, мабуть, є тільки термінали Елекснет (мінімум для виведення дорівнює 100 рублів і нульова комісія) і банківські перекази.

При оплаті через терміналів варто сказати, що поповнити рахунок на Фонбет досить просто, так як все зроблено інтуїтивно зрозуміло навіть для людини, що ніколи раніше не користувався послугами терміналу.

Відносно банківських переказів слід уточнювати у кожного конкретного банку, які саме умови у нього існують на поповнення рахунку Фонбет, які є обмеження і особливості. У цьому випадку, ви точно дізнаєтесь про те, як перевести гроші на Фонбет з мінімальними витратами для себе.