Реклама
Реклама
Реклама

Як обдурити webmoney - Фінансова життя

  1. інформація

як обдурити вебмані   Щоб вступити в групу, Вам потрібно увійти як обдурити вебмані

Щоб вступити в групу, Вам потрібно увійти.

інформація

Опис: Як обдурити лохотронщиків і отримати !!!

На цьому сайті Ви визначите всю правду про ЧУДОВИХ гаманці WebMoney, і принцип їх роботи. Як працюють лохотронцікі і як їх обманювати, отримуючи поряд з цим гроші. Продемонструвати цілком ..

Тут Ви визначите метод роботи програм, які керують чудовими гаманцями WebMoney.

Спершу розповім як мене кинули чудові гаманці WebMoney на 200 рублів.

Сидів я в Internet, лазив по сайтам і шукав роботу. У цей самий момент натрапив на сайт з заголовком Чудовий гаманець WebMoney. Мене це зацікавило і зашол на даний сайт, на якому прочитав приблизно наступну дані: «Є в сукупності WebMoney чудовий WMR гаманець, і все що ви на нього відправите вернеться вам в потроєною розмірі !!! Кожна сума!

Відправите тисячу отримаєте три тисячі і т.д. ». Відразу подумав, що це чергове кидалово, яких в мережі мільйони. Але вирішив перевірити і відправив 5 копійок (WMR) на даний чудовий гаманець WebMoney.

Очікував протягом години, але так мені нічого і не відправили, подумав, що кинули, оскільки чудові гаманці бувають лише в казках і ніхто просто так ділитися грошима зі мною не захоче. Але через десь ще 3 години перевірив власний WMR гаманець і знайшов переклад в 15 копійок. Здивувався і відразу ж відправив ще 1 рубль - взяв 3. Пізніше відправив 5 рублів, мені прийшло 15.

Осмілівши зовсім, в стані афекту від передчувають прибутку відправив все, що у мене було - 200 рублів (WMR). Що було далі я думаю Ви усвідомили. Ніяких 600 WMR мені з нібито чудесного гаманця, звичайно ж, ніхто не відправив, та й мої 200 he, ktq також провалилися крізь землю безслідно і остаточно.

Спершу засмутився, оскільки з грошима і без того неприємності були, а тут ще й лохотронщики кинули. Психологія більшості людей влаштована так, що в разі якщо хтось опік на чому-небудь, то більше ні за яких обставин в тому напрямку не полізе. Але я вирішив не кидати це,

а задумався як трудяться ці чортові чудові гаманці WebMoney. Полазити в пошукових сукупностях я відшукав безліч аналогічних сайтів і, як не дивно, гаманці в них частенько повторювалися. Проаналізувавши всю знайдену дані про Чудових гаманцях WebMoney я усвідомив як вони працюють.

Принцип роботи чудових гаманців WebMoney

На чудовий гаманець WebMoney відразу ніхто велика кількість не відправить. Ось вони і віддають гроші, щоб люди осміліли і повірили їм. Втративши 10 рублів спершу, вони взяли 30 пізніше.

І таких як я тисячі або десятки тисяч, якісь, перевіривши роботу чудових гаманців на дрібних сумах відправляли по 200-300 рублів і в результаті не отримували нічого.

А нахабні лохотронщики набувають божевільні прибутки в сотні і десятки тисяч доларів. І таких сайтів кількість і незліченна безліч їх завжди збільшується.

Але як же обдурити чудові гаманці WebMoney? У разі якщо бути акуратним і вислати, маленьку суму (вони приймають кожні суми від 5 копійок,), то незмінно можна одержувати втричі більше.

Програми для роботи з чудовими гаманцями WebMoney

У них є особлива програма, яка спостерігає хто скільки перекладів зробив і на яку суму, щоб з'ясувати в той час, коли необхідно зупинитися. У даній програмі фіксірутся гаманець, з якого були відправлені гроші і господар чудесного гаманця робить послідовність налаштувань в програмі, таких як коефіцієнт повернення грошей, великий розмір переказу, після закінчення якого він перестає висилати Вам гроші, кількість повернень грошей і багато інших.

Коефіцієнт повернення грошей пріблізітльно на 70% проссмотренних мною сайтів з чудовими WebMoney гаманцями дорівнює трьом і на 30% -двома. Мінімальні переклади, на якісь відповідає програма практично скрізь 5 копійок. Термін долі чудесного WebMoney гаманця в середньому утворює 7-9 місяці.

Пізніше їх закриває сукупність WebMoney, або вони самі змінюють номер гаманця або банкрутують. Але зупинимося детальніше на чудовому гаманці, що на даний момент пробую розорити я -41001967475983

Чудовий гаманець Подробиці його роботи.

Переклади сумою до 100 рублів він не забирає ні за яких обставин. Лише якщо ви відправите його Місце: Петербург, Російська Федерація

Джерело: vk.com

як зламати webmoney реальний спосіб без програм

цікаві записи

Схожі статті, які вам, наверника будуть цікаві:

Але як же обдурити чудові гаманці WebMoney?