Реклама
Реклама
Реклама

Квітковий годинник буде охороняти веб-камера

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

1 лютого 2010, 09:30 Переглядів: 1 лютого 2010, 09:30 Переглядів:   Годинники змінять зовнішній вигляд

Годинники змінять зовнішній вигляд. Фото Ю. Кузнецов.

Орієнтовно в квітні біля Майдану Незалежності, на Інститутській, знову затікає квітковий годинник. Як розповів нам заступник мера Ігор Добруцький, зараз оголошений конкурс на кращий дизайн ходиків: наприклад, одна з ідей - помістити в центрі циферблату емблему Євро-2012 (футбольний м'яч з двома кольорами).

В цьому році, за словами Добруцького, годинник буде двічі змінюватися. Навесні в композиції з 50 тисяч рослин переважатиме каланхое, а влітку-восени - довгоквітучі хризантеми. Щоб не вийшло, як минулого разу, коли квітковий годинник зупинилися вже на наступний день через бажаючих на них сфотографуватися, в цей раз їх охоронятимуть. Влада збирається встановити веб-камеру, з якої, якщо що, сигнал тривоги буде передаватися на пульт охорони. "Сфотографуватися поруч з годинником можна буде. Ми зробимо над ними невеликий місток: люди зможуть на нього піднятися і зробити знімок прямо по центру клумби", - говорить Добруцький.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Квітковий годинник буде охороняти веб-камера". інші влада дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Радлова Юлія

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.