Реклама
Реклама
Реклама

Більше 10 панорамних камер для огляду поля і трибун встановлять в "Лужниках"

Фото: m24.ru/Михаил Колобаев

Камери з панорамним оглядом встановлять для спостереження за спортивною ареною на стадіоні "Лужники", повідомляє сайт будкомплексу столиці з посиланням на заступника мера з питань будівництва Марата Хуснуллін. До кінця літа планується змонтувати 14 мультифокальних пристроїв з високою роздільною здатністю.

Камери встановлять на бетонному кільці, що розділяє верхні трибуни і скайбокси, розповів Хуснуллін. Пристрої дозволять передавати детальну картинку в реальному часі з високою швидкістю. Оператори зможуть бачити картинку в 360 градусів з усіх трибун стадіону.

За п'ять таких камер змонтують на довгій стороні чаші стадіону і по дві на короткій, зазначив заступник мера. Кожен пристрій являє собою шасі, на якому не менше 10 об'єктивів.

Всього на стадіоні буде 1300 камер, об'єднаних в загальну систему відеоспостереження. Її монтаж завершиться до кінця літа 2017 року.

Фото: сайт будкомплексу Москви

Марат Хуснуллін також повідомив, що 47 скайбоксів - корпоративних лож підвищеної комфортності - на стадіоні повністю укомплектовані меблями. Всього таких місць в "Лужниках" 100, кожен відсік вміщує близько 17 осіб.

Скайбокси включають в себе санвузол, сервировочную, барну стійку, стіл на 12 персон і два телевізори. Оздоблення включає в себе чорне скло і дерев'яні панелі. Вітражні вікна скайбоксів забезпечать гостям хороший огляд поля.


Стадіон "Лужники" планується здати після масштабної реконструкції до кінця травня 2017 року. До цього часу будівельники покинуть об'єкт, передавши його службам експлуатації.

Зараз йде пуск, налагодження та тестування всіх інженерних систем - все готово на 90 відсотків. У найближчий місяць доведеться пофарбувати стіни, занести меблі і встановити екрани.

Крім того, триває благоустрій території, прилеглої до стадіону. Там повинна з'явитися нова двомовна система навігації .

У листопаді оновлена ​​арена прийме свій перший матч, а через рік тут пройдуть зустрічі чемпіонату світу з футболу 2018 року.

сюжет: Реконструкція та будівництво столичних стадіонів