Реклама
Реклама
Реклама

Ванни Timo чавунні Tarmo Standard 3v, фінські ванни Тімо в наявності

Якщо ви ставитеся дуже відповідально до вибору сантехніки, то не повинні обділити увагою продукцію Timo - ванни, душові кабінки, змішувачі Якщо ви ставитеся дуже відповідально до вибору сантехніки, то не повинні обділити увагою продукцію Timo - ванни, душові кабінки, змішувачі. Завдяки високій якості, перевіреного роками, а також стильному зовнішньому вигляду фінські вироби завоювали популярність споживачів всієї Європи, в тому числі вітчизняних покупців. На чавунні ванни Timo виробник не дарма дає тривалу гарантію: фахівці бренду постійно вдосконалюють процеси виробництва і склад сировини, щоб вироби справно служили не один десяток років!
Навіть сама інтенсивна експлуатація не здатна порушити ідеальної гладкості поверхні і плавності форм ванн з чавуну Тімо. Як окремо стоять ванні, так і душові кабіни мають відмінні характеристики. Фінські ванни чавунні Timo знамениті саме за рахунок своєї міцності і надійності, естетичності і зручності користування.

Сантехніка з Фінляндії - символ добротності!

Торгова марка Тімо випускає продукцію, яка повністю відповідає міждержавним стандартам. Емалеві покриття, товщина якого на бортах, стінках, дні передбачена в межах 3 мм, має відмінну ударну міцність (не менш 0,6 Дж). Фінські ванни Timo відрізняються глянсовим красивим блиском ідеально гладкого емалевого шару. Розроблено оптимальний нахил дна, який забезпечує абсолютний злив води. У стандартній комплектації йдуть ніжки підвищеної стійкості, здатні витримувати значні навантаження.
Кожна чавунна ванна Timo Tarmo оснащена спеціальним покриттям дна ( «насічки»), є вироби з зручними латунними ручками, а також поглиблені моделі великого обсягу. Завдяки покриттю високоміцної емаллю забезпечується приємне проведення часу під час водних процедур і гарантується тривалої термін служби. Якщо вибирається ванна з колекції Standard 3v, то користувач отримує стильну, сучасну конструкцію з антиковзаючою обробкою днища, обладнану комплектом регульованих ніжок.
Незалежно від моделі, буде це класичні ванни Standard, стильні моделі Tarmo або незвичайні конструкції Sofia, вибір буде правильним, тому що комфорт і надійність вам гарантовані!